O zaman ben özür diliyim pardon yanlış anlamışım.
FN2 Type-R
FN1 Type-S 1.8
FK2 4kapı Hatchback, yeni Type-R'ın koduda FK2. O da 4kapı... Niye böle bişey yaptılar anlamak güç
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
yanlış anlamayında sanki ferrari laf xx teslm ediliyor nedir bu gizem şekil şemal okuyunca sadece bnmmi komiğime gidiyor![]()
Team PAŞAOĞLU
Bence bu komikliği yaratan bu forumda gereksiz uzayan konuşmalar.
Yoksa Honda TR bir jest düşünmüş araç sahiplerine.
Bunu daha resmi olarak açıklamadan burada yazıyorlar sonra kesin bilgi olmayınca da bizde magazin haberleri izleyen insan durumuna düşüyoruz.
Alt tarafı 160k lık bir araba. Tayyar tayyar da nedir yani![]()
Tayparı Bassat gibi alsak sonra 3 ay sıra var speşıl ediyşın desek karla satarmıyız 170K gibi? Al-satçı pröfesyonellere soruyoruz.
Her foruma girdigimde bu konuya 5-6 mesaj min yaziliyor bazen 14-15 adet.
Bir modelin bu kadar tutulmasi hatta Honda oldugu icin diyelim,guzel birsey. Bunda kotuye yoracak birsey yok. Fanatiklik de yapilabilir,buda guzel.... Ancakkk hic kullanmadan hatta hayatinda type-R sahibi olmadan,kullanmis gibi o senenin modeli hakkinda ahkam kesecek kadar yorum yapanlari anlamiyorum... Geri kalan hersey guzel.
Bu ilgi nereye kadar paraya cevrilir,orasi soru isareti cunku takipcilerin %95'lik bolumu bu araci hic bir sekilde alamiyacak insanlar. Ha Honda bu araci az getirirse,al sat firsati dogar yada euro uzerinden hesap yapiliyorsa,kur artisi firsat olabilir.
Baslik hazir;sira beklemeden-bebekler bebegi-meraklisina vs vs...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)