Görünüşe güzel bir etkinlik olacak.
Hem yeni type-r sahipleri tanışıp kaynaşmış olacak hem de Honda müşteri memnuniyetini üst seviyeye çıkaracak.
Ben takdir ettim Honda'yı.
Gerçi 2007 senesinde ilk aracım fk2 civic'i bayiden teslim alırken aracı süslemişler anahtar teslim sırasında da şampanya patlatmışlardı.
Çok hoşuma gitmişti
Şimdi type-r alan arkadaşlar içinde güzel ve eğlenceli bir gün olacağı kanısındayım.
Aracını alıp kendi şehrine dönecekler içinde dikkatli olmalarını söylemek istedim.
Yeni ve güçlü araç, o sebeple ilk aşamada sakin sakin rodaj yaparak arabaya alışmak, 500km sonra da ufak ufak gazlamak ne güzel olur![]()
İngiliz bir arkadaşım facebook a yüklemiş bunları,
Yorumu da şu şekilde,
Got up close to this today... New civic type r, what a machine. Some engineering gone into it, just can't understand why solid rear axle!? And exhaust bore isn't as big as the cupraR280 that I had a fiddle with the other day... Yet I was amazed by the front suspension setup, looks so sick!
![]()
Adam hemen soymuş makineyi.
Egsoza zaten el atarlar hemen. Süspansiyon zaten iyi deniyordu adam da kullanıcı olarak teyit etmiş..
Oha o nasıl cesaret lan.
Tıpkı sevdiğin kızı başkasının kollarında görmek gibi , adam direk lifte koymuş ya arabayı.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
1 haftaya unal reis satiliga koyar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)