İstanbulpark değil ama müdür asıl yer er meydanı ring :)
İstanbulpark'ta fwd rekorunu ele alırsa da çok keyifli olur.
Printable View
Stig aslında Türk açıklıyorum :D
http://www.topgear.wz.cz/picture/stig/green_stig.jpg
Eyvaah yarın elimiz işte kulağımız kurtköyde an ve an bilgileri takip edeceğiz. Ben dedim type r çıksın ist parkta içimizden geçecek diye yok kanka yavaş kanka rahat ol kanka diye bizi gevşettiler :D hayırlısı :D
Eyvaah yarın elimiz işte kulağımız kurtköyde an ve an bilgileri takip edeceğiz. Ben dedim type r çıksın ist parkta içimizden geçecek diye yok kanka yavaş kanka rahat ol kanka diye bizi gevşettiler :D hayırlısı :D
Elin gavuru dedigin adamin bir cok sampiyonada kupasi olan ve cokkkk yetenekli bir pilot. Ve cok beyefendi bir insan...
Adam 458S ile ve yeni olmayan lastikle yapti bunu.
1000+hp ler gecemedi,burasi isin kotu kismi ama kullanicilarda normal kisilerdi.
Yape R eger 2:22 yaparsa semi slick le benim icin basaridir(standart kullanici)
Üzerindeki conti sport 6 tam bir semi slick mi yoksa conti sport 5 in gelişmişi mi acaba? Re050 tarzı birşeyse 2.22 çok iddialı rakam hemde normal kullanıcıyla..
normal kullanıcı 2.22 yapabilirmi? böyle bişey mümkünmü? stock araçla yapma etme okadarda değil type-r ın başarı kriteri. neticede 1400 kg.ortalamada 310 hp.araç.
Ringde 3 iddialı araç type r ın çok hızlı versiyonu olmadığını çıkanla aynı olduğunu varsayarsak 8 saniye oynattı aralarında tam prof sürücülerle. Bu yüzden ist parkta 2.22 pek mümkün gelmiyor standart haliyle banada..
Typerin yeni fiyatindan sonra dolar fırladı derken Ep3 ler Fn2 ler 100 bin sınırına dayanır :)
Bu arada bana 1er adet standart (standart olmasi onemli ) ep3 ve fn2 lazim istanbulda olan. Sahiplerinine suprizim olucak pm ativerin gari :)
Supriz nedir abi merak ettirdi ozel degilse bizimlede paylasirmisin
Neyazikki ozel o nedenle soledigim standartlarda araca sahip olanlar pm ativersin 1 er sansli lazim ;)