Benim tahminim 2.26-2.27 gibi olacak gibi geliyor, bakalım buğra yakında paylaşır süresini
Printable View
ep3 me filtre taksam yorulurmu diyen nesilden 170k lik yeni typerını direkt piste çıkaran nesili saygıyla selamlıyorum :)
Ben 2.26 altı zor diyorum TypeR için, eğer gelirse -2.26 felaket kafadan tutunmaya çalışıp tüm o torquesteer i aşmışlar, ön süspansiyon tasarımını rakiplerinin benzeri yapmakla kalmamışlar derim.
paylasildiysa kusura bakmayin konuyu dışardan arasıra takip ediyorum bu testi yeni gördüm. https://youtu.be/1qwKFGUip4U
O araca orada en iyi süreyi çıkartabilecek adamlar çıkacak o yüzden bugün gelir referans süreler :) sabırsızlık yarattı valla
buğra hep sır hep sır :) şimdi biz gazlıyabiliyor muyuz test aracıyla kim kullanıp süre yapıcak.
Videodaki kadranda yanlış olcmediysem
0-100 5 saniye
100-200 15 saniye
ben orda ayaklanma çıkarırım :) kendi aracımı rodaj yapmadan piste çıkaramayacağıma göre pist işi olmadı. sürede yalan oldu :)
Yorumlarin bazilari hic pistte arac kullanmamis yada hic bir bilgi yokmus gibi yazilmis. Sanirim biraz geyik seviyoruz.
Onceki kasa type r 2:26 yapti yada bu yakinlikta ama aracda standart disi neler var? Yani motor yuruyen vs vs...
Stok olarak eski kasa civic ayni pistte ne yapmis? Official olarak sadece ring mi var? O pistte kac sec var aralarinda? Yada diger rakipleri ne yapmis? Cupra megane gibi. Bunlari kiyaslamamiz gerek.
Eger olursa alip kullanirim ama bukadar pazarlama ve gosteriden sonra 2:25 alti yapmali. Ben bu parayi vericeksem sadece lastikle bunu beklerim.
Bir arkadasim guzel yazmis,sure icin bekleyip gorecegiz. Tum dunyada kullanicilar piste ciktikca sureler yazilacak ve pazarlama basirisimi yoksa muhendislik basarisimi gorecegiz.
Biraz bu is tavuk ve ordek gumurtasi isine benzeyek gibi,hayirlisi :)
Bu kadar reklamda kullanıp da pistteki arabanın inanılmaz farklı olmasını hondanın maçası yemez bir sürü rakip var tefe koyarlar diye düşünüyorum. Ama babamın oğlu olmadığına göre kefil olucak ta ben değilim görücez.
Bu halde 2.22 yaparsa ben forumdan ihracimi talep ediyorum :D saka saka ama yapamaz zaten imkansiz.Basit sureler degil 2.22 ler.