sanırım tur bitti :)
Printable View
sanırım tur bitti :)
Sureye yarin dedi yıkıldı hayaller
bu kadar şampanya patlatmalar kutlamalar olduğuna göre rekoru bilemem ama süre iyi yerlerde sanırım, yarın neyin ne olduğu resmi şekilde belli olcak
Beyler burdaki atmosferi işin gizemi bozulmadan yansıtmaya çalışıyorum, süre şimdilik sormayın :))
belkide akşam deneyecekler
2:09 yapmış
şaka şaka
megane rs daha ıyı sure yapar bence :D
Görüntüler için teşekkürler. Kutlamaları görünce tahminimi 1 saniye daha geri çektim :)
:D haydi bakalım hayırlı olsun :D
Geldimi rekor noldu
Abi sure ne gerildik :)
Rekor kırıldı %90 ihtimalle. Zaman yarın açıklanacak dendi. Güzel bir teaser ile best time dönülen tur youtube'da yayınlanırsa çok güzel olur. Hem Type-R hem de İstanbul Park'ın reklamı olur.
Rekor suan 2:26 gorunuyor,2:25-24 gibi bir sey yapildi mi eger bu kadar hassasiyet gosteriliyorsa tamamiyle fabrikadan ciktigi gibi,en ufak ayar olmadan,pompa benzini ile yapilmistir.
Yani ince ayar vs ile bunu 1-2 sec de asagi cekmek mumkun ozaman.
Jason'la konusup tepkilerini sormak gerek. Fren yetiyormu-yag isisi yada turbo ne alemde-isinma yuzunden kisiyormu yoksa ip gibi mi? Kilit nasil? Kafanin turusu,arkanin takip edisi nasil? Senkromec nasil isliyor?vs vs... Onlarca soru iste....
Bu sıcakta rekor denemesi yapılacaksa gece hava ve asfalt serinlediğinde yapılırsa aracın potansiyeli daha net belli olur bence.
sonuç ? rekor kırılmıştır inşallah.. inanın bu aracı özel siparişle getirmiş arkadaşların iyi ki almışız demelerini istiyorum
Bugun sabah saat 11 e kadar pistte olacak bitane fn2 type r lazim arkadaslar zamani olan varmi ? Gorsel olarak standart olmali. Hondanin şık suprizleri olacak kendisine ;) Durum acil bana hemen ulaşırsa detayları verebilirim ;)
Bi alo diyiverin gari
0554 400 8009
abi konu git gide daha da esrarengiz bi hal alıyo :)
spyshot falan yokmu baksaydık :)