Hala resmi Honda sitesinde fiyat yok araba karaborsa olacak![]()
Siyah renk on numara gerçekten. Hem kırmızı detaylar ön plana çıkıyor hem de tasarımdaki tüm kusurları örtüyor. (tekerlerin küçük görünmesi vs)
Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Kazasız belasız inş. Son olarak, "Roll" yapma piste gel diyorum![]()
"life is too short to drive boring cars"
cok guzel bir organızasyon oldu Honda Türkiye'ye, Buğra abi ve ekibine ilgi alaka ve hediyeleri için çok teşekkürler.Organizasyona ufakta olsa katkımız olduysa ne mutlu bizeAyrıca araç sahiplerinede yeni makinaları hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullansınlar inşallah...
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
egzoz yazılım filtreli haliyle 1-2 sn' daha aşağıya iner caner.b gibi pist tecrübesi olan kanı hızlı akan kardesimiz direksiyona geçerse 2.20'ler içten bile degil)
2,3 sene sonra bence
daha yazılım big turbo filan oralara gelmek için çok erken sanırım.
vag grubu yakında süreyi yıkarlar typer da öc almak için tune bekler![]()
Kani hizli akmayalarin sansi yok sanirim
Jason yorum yapmis surenin altina,sanirim ideal sartlar ve isinma sorunu bertaraf olursa 2:23 mumkun.
2:20 icin bir cok sey gerekir,yazilim egzozla olucak is degil. Sure belli bir yerden sonra virgullerle dusuyor...
Hala throphy as eriyorum,kismet.
Karaborsa şuan çünkü. 12 tane girmiş biri test aracı, 11 tane satılmış. Eğer bu kişi de bu işi yapıyorsa yanlış birşey görmüyorum, hea sıfır aracın sıfırdan fazlaya satılması etik değil dersiniz anlarım. Ama yanlış bir durum yok. Eminim o ya da benzer fiyata da satılacaktır o araba =)
Instagram: mutusgarage
alanlardan ricam lütfen şu jantlara ve arka camurluga el atsınlar en kısa zamandajantların bijon aralığı ne acaba ? 114.3mü yine
Lastik demekki bu ise uygun degil,sanirim uzuyor yada cabuk yayiliyor.
Cem bunlar insan,adam ilk defa bir aracin ustune cikiyor,alismasi gerek fren gucune,yol tutusa,mesafelere,tepkilere,aracin arti ve eksilerine. Hani atarsa 30 tur,3 set lastik ve 1 set fren vs ile olur o dedigin. Bunlar makine degil ki adami kodlayip,onden ceker honda dinamiklerine gore limitte tur atsin...
2:23 mumkun ki yazmistim oncelerde,isinma sorunu var aracta,buyuk cooler ve lastikle bu is dahada iner....
Jason mutevazi ve duzgun bir adamdir.
yeni typer megan rs volkswagen golf r,autocar dergisinde karşılaştırılmış,1.reno 2.golf 3 typer olmuş,
Dizel hondalariniza 5 liraya typer kit gelmistir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)