sanırım tur bitti![]()
bu kadar şampanya patlatmalar kutlamalar olduğuna göre rekoru bilemem ama süre iyi yerlerde sanırım, yarın neyin ne olduğu resmi şekilde belli olcak
CAN CEYLAN
Beyler burdaki atmosferi işin gizemi bozulmadan yansıtmaya çalışıyorum, süre şimdilik sormayın)
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
belkide akşam deneyecekler
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Görüntüler için teşekkürler. Kutlamaları görünce tahminimi 1 saniye daha geri çektim![]()
"life is too short to drive boring cars"
haydi bakalım hayırlı olsun
![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Abi sure ne gerildik![]()
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Rekor kırıldı %90 ihtimalle. Zaman yarın açıklanacak dendi. Güzel bir teaser ile best time dönülen tur youtube'da yayınlanırsa çok güzel olur. Hem Type-R hem de İstanbul Park'ın reklamı olur.
Real Cars, Real Roads.
Rekor suan 2:26 gorunuyor,2:25-24 gibi bir sey yapildi mi eger bu kadar hassasiyet gosteriliyorsa tamamiyle fabrikadan ciktigi gibi,en ufak ayar olmadan,pompa benzini ile yapilmistir.
Yani ince ayar vs ile bunu 1-2 sec de asagi cekmek mumkun ozaman.
Jason'la konusup tepkilerini sormak gerek. Fren yetiyormu-yag isisi yada turbo ne alemde-isinma yuzunden kisiyormu yoksa ip gibi mi? Kilit nasil? Kafanin turusu,arkanin takip edisi nasil? Senkromec nasil isliyor?vs vs... Onlarca soru iste....
Bu sıcakta rekor denemesi yapılacaksa gece hava ve asfalt serinlediğinde yapılırsa aracın potansiyeli daha net belli olur bence.
sonuç ? rekor kırılmıştır inşallah.. inanın bu aracı özel siparişle getirmiş arkadaşların iyi ki almışız demelerini istiyorum
Bugun sabah saat 11 e kadar pistte olacak bitane fn2 type r lazim arkadaslar zamani olan varmi ? Gorsel olarak standart olmali. Hondanin şık suprizleri olacak kendisineDurum acil bana hemen ulaşırsa detayları verebilirim
Bi alo diyiverin gari
0554 400 8009
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
abi konu git gide daha da esrarengiz bi hal alıyo![]()
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)