Jason nerede açıklama yaptı ?
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Bugra abi biseyin kafasiyla yazmiyorum.Yazdiklarim tabiki ciddi degil ancak 3 turda bu sure geldi daha denenseydi soyle sure gelirdi boyle sure gelirdi demeye gerek yok.Denenmis ve bu sure cikmis honda diye abartmaya gerek yok yani.Cikabilen en iyi sure bu arabanin stock haliyle alanlara hayirli olsun demek bu kadar zor olmamli.
Typer ve s2bin kadar abartılan başka araba yoktur heralde herif e92 m3'e biniyor modu bu kadar yüksek değil hakkaten şaşırıyorum.Bu arada Typer sahibiyim
Savaş MotorSports
ringteki arabada ne ısınma var ne bişey o araç istanbulparka çıksa süre bambaşka olurdu , typerın dönüş kabiliyeti ve duruş kabiliyeti çok iyi bir tek 310 hp lik bir araç gibi hızlanmıyor sanki. oda zamanla çözülebilecek sorun tasarım olarak çok iyi 30 unda pistte bolca typer görmek isteriz profesyonel olmayan bir pilot ile ve halk gününde yapacağı süreleri merakla bekliyorum.
3 tur mu değil mi bilemem de, ring'te ki araba ile gerçekte üretilmiş olanın alakası yok.
ısınma sorunlarından herkes bahsetmiş, 30 Ağustos'ta piste geldiklerine anlaşılır bu konu da..
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Bilmem kacinci yazisim bilmiyorum ama japonlar genelde boyle yapiyor.
Alinicaksa 1-2 sene sonraki type r alinir.
Sure konusunu buyutmeye gerek,Jason'da 2:23 yapilabilcegini soylemis ama aracin eksikleri *****.
GT pack de neler var?
daha çok oyuncaksal diyelim abi park sensörü serit takip ,kör nokta, yagmur/far sensorü tek seferde acılan/kapanan camlar, yok 8 hoparlör, navigasyon tarzı ıvır zıvır tarzı eklentiler
http://www.honda.co.uk/cars/new/civi...5/compare.html
equipment kısmanda gorebilirsin abi detayları tam olarak
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)