Benim arabamdada yagmur far sensoru yoktu,takinca.1 boy geriye dustum...
Benim arabamdada yagmur far sensoru yoktu,takinca.1 boy geriye dustum...
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Konu fiyatıydı sonra süresi oldu o da bitti donanımlara geldi. Buradan nereye bağlanıcaz bakalım![]()
ya görende herkes sürekli kalkık kullanıyor yada roll yarıs pist vs. kasıyor sanacak. type-r bu uçak değil, sene olmuş 2015 tabiki insan o sınıfta olan donanımları ister . kafaya led farı koymayı biliyor onuda normal civicteki gibi halojeni koysaydı farın beyniydi yükseklik sensörüydü ıvırtı zıvırtıyla ugrasılmazdı kıcı kırık bir h7 ile. hallolurdu.
1881 - 193∞
Dünden beri honda.com.tr ye erişim sıkıntısı vardı. Tahmin ettiğim gibi Type-R ı otomobiller arasına eklemişler sonunda.
http://honda.com.tr/otomobil/type-r
Yalnız site üzerinde fiyatı belirtilmemiş.
![]()
sensörler tam olsaydı bu sefer yan koltuktan neden bir rus çıkıpta saxo çekmedi diyecektiniz. önce süre ve ring , sonra arabanın hızı, sonra lansman, şimdide sensörler. diyorum ya rus olsa bu sefer ben neden milf değil de teen. yada latin daha iyi ne rusu bunlarda böyle bi firma diyeceksiniz. bi bitmediniz.
honda ve japon mantığı farklı arkadaş. adam elektrikli ayna koymuş 93 model si a ama klimasız yapmış. klima sunroof bir olan araç sayısı o senelerde az. standart hepsinde var diye birşey yok. siz bu mantığı daha çözemediyseniz eleştiri falan yapmayın.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
bunun Honda , Japon mantığıyla ne alakası var allahaşkına? git 1997-1999 106 Gtı al kiminde klima var sunroof yok kiminde sunroof var klima yok ama elektikli ayna var..
Alan adam gelmiş buraya beklentisini yazmış insanlarda buna yorumunu yapıyor.. Ödünüz kopuyor hondaya laf gelecek diye. borsadan hissesinimi aldınız nedir?
Firmalar yapacak insanlar denedikçe kullandıkça eleştirecek , bunlara dayanarak otomobiller geliştirilecek bunda bu kadar garipsenecek Eksisini söyleyen herkesi honda düşmanı görecek ' Bi Bitmediniz ' diyecek bişey yok..
Yahu Ring süresi ile tepkinizi çekti , olmaz olamaz vs bi ton şey söylendi.
Adamlar güzel bir organizasyon yaptı , söylenene göre çok da kasmadan şu ana kadarki fwd süresini aldı.
Ne yapmaları gerekiyordu ?
Reno ve Seat' a davetiye gönderip sizde böyle bir vizyon yok ama bizim etkinliğimize mutlaka bekliyoruz geleceksiniz süre yapacaksınız sizi geçtiğimizi kanıtlayacağız mı diyeceklerdi ?
Halk gününde süre yapmak evet zor, ama 8 turun 1-2 sinde sadece 1-2 geçişle çok temiz turlar atılmış videolar var ; lastikli arabayla 2.30 yapılıyor 5 saniyeyi mi değiştiriyor o turda 2-3 aracı geçmek.
İçinizden diyebilirsiniz ulan seat gibi , reno gibi sizin yapacağınız işi çıkın şu piste süre nedir gösterin şunlara diye. Ama yapılmış bir organizasyon yada süre var mı yok ? Ötesini niye konuşuyorsunuz.
Donanımla girdik , birazdan yalıtım a geçilir , klima soğutma performansı denir , ama DSG yok diye gol atan bir VagFanBoy çıkar , rüzgar sesi alıyor diyen olur,
istediğinizi deyin sonuç değişiyor mu ?
Honda sonunda Turbo bir Type R yaptı ve de araç yol tutsun diye süspansiyona kafa yorulmuş ; arkası torsiyonmuş vs diye gülünemeyecek hem de mekanik kilidi de koyulmuş bir Honda oldu.
Gerisini bırakın artık almayan almaz , Accord konusu değil ki donanımdan vurasınız..
-Fırat
Bu araç hothatch değilmi , 55 k euro da az bir para değil , sonuçta bu sınıfta rakıplerıyle karsılastırırken sadece pist odaklı ve aracın dizaynı mı karşılaştırabılınır ? eğer tamamen pist ve hız içinse 3 kapı olması daha mantıklı olmazmıydı , golf r begenenlerın buyuk cogunlugu aracın aynı zamanda yarışçı ruhuyla beraber aıleye donuk de bır arac olmaasından ( sundugu konfor 4 kapı olması işçilik vs ) değilmi , type r açık ara en vahsı sıradısı ( hatta kırpılmıs halı bıde bu ) dızayna sahıp ozlemle beklenen turbo vtec motora sahıp ve pist rekoruyla top speed rekoruyla geldıgı ıddıa edılen , ^^youtube ve benzerı testlerde rakıplerınden pıstte hzlı olan bır araç^^ , ıstanbul parkta ayagının tozuyla cıkıp rekoru egale eden değilmi..! Eleştrıler kişiselde olsa sonucta ınsanların beklentılerı ve taleplerı degısıyor , eskı type r ve ep3 alınabılır fıyatlardaydı bu arac artık bellı kesımın ısterse ve beklemeyle ulasabılıcegı bır fıyatlandırmada oyuzden bazı donanımların olmaması cıdden sacma kımse kusura bakmasın ..!
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
alıntı yaptğım postta da yazdığım gibi önce ring süre, sonra hız, sonra lansman ve şimdide boklamak için donanım konusu çıktı. 200 sayfa konuda, ilk sayfalarda insanların damarına damarına bastılar. salak saçma eleştirilerde bulundular. bıktırdılar. Ayrıca Honda da hissem olsa da ancak bu kadar savunurdum. bundan da mutluyum gayet. 200 sayfada eleştiri olmayan tek bir sayfa yoktur. istanbul park süresi yapıldı, inananların aklından şüphe edildi, organizatörlere yalancı denildi neredeyse. buğra abi cevap bekledi oda gelmedi. sizin amacnız n arkadaş ? 3 senelik vag grubu bir araçta dsg titretiyorken, 1500 km deki vag 4.5 lt yağ eksiltiyorken neden gıkınız çıkmıyorda, konu honda olunca bi eleştiriye bağlıyorsunuz ?
schumi
dr.46
iron tyson
Abi söylediklerine katılırım , Honda nın da her marka gibi eleştirilebilecek yanları var. Herkes her şeyi eleştirebilir bunda sorun yok.
Ancak Honda'ya laf gelecek diyen korkan sayısı 100 ise , Honda'ya laf edelim diye şu konuya giren sayısı 50000. Bunu da kaçırmamak lazım![]()
Adamlar sizden iyi bir Hothatch yaparız dedi, autocar vs pist sonuçlarında yapmışa da benziyorlar şuan için ilk izlenimlerde. Bunu far açmak için düğme çevirme gerekmesi yada camınızın ıslandığını farkedip bir kolu kaldırmanız gerekmesi baltalar mı ?
Hayır asla bu başka ülkede konuşulmaz bile. Bizde bir ev parasını Hothatch e verince ısıtmalı soğutmalı direksiyon bile beklenir , bekleyen haklıdır..
-Fırat
ne hondaymış arkadaş bizde sevenlere laf ederler sevmeyenler sevenlerden daha ateşli... derdiniz ne arkadaş beğenmiyorsanız almazsınız binmezsiniz yarışmazsınız
yahu eleştriyi yapan parayı verip Type r alan abi biz değilizki. Adam artılarını eksilerini yazmış kendince millette bunun üstüne yorum yapıyor. Sırf hondayı savunucam diye bunun eksik olduğunu kabullenmek yerine abidik gubidik şeylere dayandırıyorsunuz sonrada millete amaç soruyorsunuz. Burda eksik yazılanları yorumlayarak Hondayı batırmayı amaçlıyorum ben.. oldumu?
330 sayfa tsi başlığı var arada girip bakarım insanlar ordada eksik gördüklerini yazıyor orayada TSI yağ yakıyor diyende var DSG kavraması 30 binde bitiyor diyende.
Neyse sana hondayla mutluluklar sen böyle kapa gözlerini sağdan sağdan savunmaya devam..
sen bu konuda benim yazdıklarımı okumuş olsaydın, gözüm kapalı mı açık mı görürdün. ben yerinde eleştiriyi her zaman onaylarım, saygıyla okurum. eksik bulan araç sahibinin yazdığı bir post, boklayan 100 post. şimdi örnek verelim madem öyle, misal senin yaptğın yemeğe arkadaşın dediki la oğlum bunun tuzu yok. sende valla lan koymayı unutmuşum dedin. sonra diğer arkadaşların her lokmalarında aynı şeyleri söylediler. sonra sen tutup s.kcem sizin kafanızı söyledik işte koymayı unuttuk dersin. işte bende onu diyen oluyorum. eksiktir, yavaştır, tasarımı iyi değildir, bu söylenir. ama 200 sayfa 3800 post değil.
jason tahincioğlu bile arabayı kullanamayan adam oldu. lan adam f1 kullandı f1. direksiyonuna geçseler su bu derler korkudan. adam kullandığı araca binmek için abi bi tuy binebiliy miyim diyenler olacakken bokladılar. başarmıştır başaramamıştır, fiyasko bir kariyer vardır eyv. bu onun standartları yükseltmediği manasına gelmez.
schumi
dr.46
iron tyson
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)