1.8 atmo 142hp civic sport geliyomuş oda 110 bin falan olur onuda tartışırız doya doya
16 plakalı mavi birtanesini Çanakkale'de gördüm daha demin, yakından çok daha güzel bir araba yeni type r
En merak ettiğim konuya değinmişsiniz. Conceptte yer alan tasarım çok daha iyiyken neden görsel olarak ikinci planda (bana göre) kalabilecek bir aracı seri üretime gönderirler. İstanbul park da ki organizasyonda yer alan arkadaşlar honda yetkililerine bu soruyu sormuşlar mıdır acaba? ya da mantıklı açıklaması nedir merak ediyorum.
![]()
ohaa yalnız cidden consepteki aracın arkadaki kanadını biraz daha sade ve küçük hale getir gerçektende seride üretikleri şu anki araçtan 10 kat daha güzel
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27282173/detay
İlk ilan da 189K fiyat vardı şimdi ciddi bir düşüş olmuş.. Demek ondan kaldırmış ilanı
kemerin kırmızı olması dışında hiçbirşeyini beğenmedim fiyat zaten yüksek pek satışı olmaz
Honda TR bu galerinin elinden almış mı arabayı, alacak mıymış, bişeyler diyorlardı Honda Damla'da..
Onu nasıl yapacaklar onu da bilmiyorum ya..
Fiyat konusunda 100bin olsun diyen arkadaşlarım, uzun zamandır araç fiyatlarına pek bakmamış sanki. Pejo 508 1.6 dizel 100.000 TL olmuş, Fluence 1.5 dizel 80.000 TL. 2 litre Latitude'ler 140.000 TL arkadaşlar.
Golf R ve S3 ile aynı para zannediliyorsa da:
Geçenlerde S3 sedan için gittim Doğuş'a. Liste fyatına baktım, dedim 10bin EUR daha iteler Doğuş. Tabiri caizse, para cepte girdim Doğuş'a.
Adaptif süspansiyon istiyorum, gerisi önemli değil dedim. 97.000 EUR fiyat çıkardılar. Kapı koluyla, silecek kolu bile ekstra sanki. Baktılar kızardım bozardım havale geçiriyorum, indirimle 91.000 EUR dediler.
Honda'nın fiyatı muadil araçlar ile karşılaştırınca gayet normal. RCZ R, Cupra'dan pahalı, Golf R ve S3'ten ucuz. Hele hele S3'ten baya baya ucuz.
Hayatımda Honda arabam olmadı, Type R da büyük konuşmayayım almam ama niye bu kadar eleştirildi anlamıyorum.
Bu aksam sızlere suprızım var.
Dbn ve hızlanma vıdeoları cekecegım. Herkesın merakı gıderılsın. Sosyal hızmet yapıyor gıbı hıssettım kendımı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)