çok hızlı maaşallah
Printable View
çok hızlı maaşallah
s2000le iki kişi roll neyin kafası ki ?
s2k iki kişi olunca ne oluyor ağırlık merkezi vs muhabbeti mi?
Şöförün üstüne oturmuyor ya :D
type r ın 355 mm 4 piston frenleri kimse bahsetmiyor ama en büyük artısı
s2000 nin debriyajinin sesi bana pek kaciriyor gibi gelmedi. s2000 2 kisi ise pek adil olmaz. Bizim denemelerimizde ortalama 90 kiloluk ikinci kisi s2000 ni net 4 boy geriye atiyordu. Hic yoksa belki elli kere denemisligimiz var.
ulan ne konuşuldu be, walla helalolsun:) iyi oluyo iyi
Typer efsanesi geri döndü :)
Gene okumadan yaziyorum kusura bakmayin okursam cevap veriyor gibi olmak istemiyorum
Video konmus arkadas koymasa iyi olurdu. Neyse videoda ne kadar geriden geldigimi belki anlarsiniz denedigim kisi arkadasim oldugu icin 1.2.3. Kornada basmasi umrumda olmuyor hirs vs. yok. Ayni anda basip direk acilmaya baslayan videolarda var video cekmek icin iki kisi koyduk hatta s2k ya 50-60 kilo bi arkadas tayyara 100 kiloluk koyduk tabi bunlari geyik icin yapiyoruz. Kimse bisey ispat derdinde degil.
O gun ayrica s3 ile de denedik sebebi dsg olan aracta sofor iyi kotu onemli degil hep stabil gidiyor. Ilginc olan tayyar bazen 2-3 bazen kafa burun giderken bazen 4-5 boy atti. Ama her denemede hatta en fark attiginda bile 240-250 gibi yakaladi. Hatta kafa burun gittigimizde 6. Vitese atinca s3 kesicisine kadar 2-3 boy fark atti. Denemeleri 50 ya da 70 den bastik ben 2-3 senedir manuel arac kullanmadigim icin tecrube olsun istedim.
Ne varsa yaziyorum bos muhabbete gerek yok arabada gariplik var 2-3-4 kesiciye girip vites attim 4 sonu genede onundeydim.
Her aracimi 1000 de yag yag filtresi degistiririm fabrika bu yag ile 10.000 gitmek zorundasin dedi. Gazliycaksaniz yarim deponun cok altina inmeyim dedi sakin isik yanarken basmayin dedi.
Araba cidden bi cok gidiyor bi normal. Jant lastik 35 kg civari balans sirasinda lastikcinin yorumuydu net olarakta olcerim. Egt ve iat yukselmesi haric hersey normal ikisinin degeri yok ama arac euro 6 motor olmasi icin egsoz problemlidir diye dusunuyorum bu da egt yi yukseltebilir. Tabi ben bu isden anlamam sadece fikir yurutuyorum.
Pistede girdim coktandir girmedigim ve arabay alisik olmadigim icin heycan yaptim ve problem olmamasi icin esp yi kapamadim 1:08:075 dondum ki s3 1:05:775 dondu. S3 lu arkadas pistte benden iyidir fakat ben gt86 ile bile daha iyi sure yapmistim. Sanirim o gun kotuydum. Ya da esp nin tuttugunu fark etmeyecek kadar heycan yaptim.
http://youtu.be/Z1ly-EsS2B0
cupra ile typer ı 0-272 ye kadar denemişler burada denemeye ne kadar güvenilir orasını bilmem ama cupra daha önce ulaşmış o hıza
Şuan 160 kusurden nerden alabiliyoruz. Araç varmı? Acil bilgi bekliyorum
Ayisigi honda kanka
0 olarak mı yoksa 2. Elimi satıyor. Plaka adımıza mi çıkacak yani
Nurgburgringde under8 yaptığını iddia ediyolardı hiç normal kullanıcılar 8.30ların altına düşemediler gibi sanki. Yoksa bu bahsedilen gibi değilmi kamera şakası falan olmasın bu bu bu şişman sanki bakinız. http://youtu.be/CYNI4SQVwKM
Patlayan her 3 araçtan 2si rs. Tabi reno verdi gazı
O bu ayrıda sahi ne oldu ya rs ciler rs ler anca rslerle yürüyo reklamlardan başka yerde göremiyoruz rs leri
sıfır olarak satıcaklar . direk senin adına