ayisigindaki typer satilikmis bugun gidip inceledim 166500 tl dediler
Printable View
ayisigindaki typer satilikmis bugun gidip inceledim 166500 tl dediler
eskisini ver yenisini al kampanyası yapsalar :))
Cuprayla 2.25 gelecekmi şimdi psit gununde, rollingde olmadı(direkler) bari pistte göstersin cupra kendini:). katılımda yok zaten buara boş oluyor, son pist görüntülerinde 106dan başka araç yoktu cupranın kadrajında.
Cupra fabrika çıkışı hali ile duruyorsa haala bukadar atara tutara bi süre beklemek hakkımız:)
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...aa&oe=56724B68
hadi hayırlısı olsun eski tayyarcı yasine :D
adam eskiden daha yaşlıydı :D
2.25 olmaz herşeyi stock cupra ile olursada halk gününde normal kullanıcıyla pek kolay değil :) atar tutar yapan ben olmadım hiç bir zaman zaten rollinglede işim yok(olmayan birşeyde yok zaten), aslında pist için ufak ufak hazırlayacaktım. Sonra type r rekor muhabbeti çıkınca dedim yine stock kalsın en azından bakalım ne kadar inecek süresi cupranın. Eylülde bir mani olmazsa çıkartacağım bakalım bu hafta sonu sadece Type r ları seyir için geliriz :)
hayırlı olsunn :)
tamam, hafif jantlarıda takın öle verin ama:)
Ahh Orçun ahh :) hadi ööyle olsun bakalım.
Plakayıda BG yapsın :D
Honda Cem 166.000 tl ye sıfır olarak getiriyor bilginize
Honda'yı sartlar el verırse cmtesı kullanacagım standart kullanıcı olarak.Sısmez akmaz kokmazsa sure cıkartacagım.Havanın ısısı cok belırleyıcı olucak,***** stok lastık cok cabuk uzuyor ısındıgı ıcın... Motorunda kısması ayrı bır dert...
166 fena degıl,sanırım ılk partı 159 dan gıttı?
birazdan çarşı karışır...