Honda Civic Type R vs CBR1000RR Fireblade SP - car vs bike track battle
Honda Civic Type R vs CBR1000RR Fireblade SP - car vs bike track battle
iyiymişş....yanlız bende dil yok ne anlatıyo biri çevirsin![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Auto express artık honda dan ne para yediyse arabayı koyacak yer bulamıyolar. F1 bile bekliorum ben. Sabah gazetesi gibi emenike. Şu PR ı seat yapsa dünyaları satmıştı.
IN BOOST WE TRUST
Anlamadığım olay bu kadar adam bu arabayı test etti ısındıktan sonra yavaşladığını biri bile fark etmedi mi yaw ya da ısındığını. Google da aratıyorum forumlarda da bahsedilmemiş. Bizim burada mı sorun var acaba.
IN BOOST WE TRUST
O Arenin lafı olm. Çalma
IN BOOST WE TRUST
Abiler o değil de video nerede yahu??
Rekor video'su dediler, kırdık dediler video gelmedi 3 ay olacak neredeyse![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Areni konuya davet edelim meşhur sorusunu sorması için ama o gelmeden bende sorayım video nerede video ??![]()
Forumdan aracı alan yokmu yaw , bi inceleme bi ayrıntılı yorum alsaydık ...
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
Video Yusuf abideymiş , yüklemez beklemeyin haha ,
Neyse , görev tamamben daha bunları taciz ederim bol bol
![]()
ilk önce çeklerin videosu çıktı garip bir hızlanma ile herkes atladı şöle tukaka böle tukaka diye sonra doğru olmadığı ortaya çıktı. Ardından pistte lastiklerinden frenine herşeyiyle orjinal hatta rodajı bile yapılmamış bir arabayla süre yaptılar gene tukaka. Arabayı 1-2-1 yapıp kırıyorlar araba tukakaBen deniyorum test ediyorum burda yazılan hiçbirşey doğru çıkmıyor ama yazmaya değmez diye müdahele etmiyorum hani bundan önceki arabam s3 sedan (285 hp olan) olmasa neyin ne olduğunu bilmesem neyse ama.....
Burda murat engin'in görüşlerine değer veririm benden çok çok daha fazla ss araç kullanmıştır fakat onun da araçla biraz daha zaman geçirmesini isterim.
Isınma olayına gelirsen izmir park pistinde 121 derecenin üstünü görmedim hava sıcaklığı 28 derece iken saat 13:00'de 6 tur üst üste attık. S3'de de aynı sıcaklığı gördüm. Bu sıcaklıkta araba kısıyor mu dersen. Önceki çıkışımda 1:08 yapmıştım ardından michelin cup 2 lastik aldım ve kaderi değişti iki kişi klima ve esp açık 1:05:064 daha sonra daha ne yapabilir diye muhammed kullandı 1:04:081 yaptı gene iki kişi klima ve esp açık.
Ha bu sırada muhammed 3 tur attı 2.turda bi yerde korktuğum için zorla fren yaptırdım en son tur gözümü kapatıyorum ne yaparsan yap dedim.
turlar : 1.04.485 - 1.06.071 - 1.04.081 sence ısınan araba böyle bir süre yapabilir mi? (klima ve esp açık olmasının sebebi 1:08 denemesiyle koşulları aynı yapmak içindi)
Ama bu sitede şu sorun var kim kalabalıksa diğerini bastırmaya çalışıyor. Biraz daha veri toplayayım konu açıp herşeyini yazarım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)