User Tag List

Sayfa 235/498 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335 ... SonSon
9446 sonuçtan 4.447 ile 4.465 arası

Konu: 2015 Typer

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S3'ün yüksek hızda yakalama sebebi nedir? Gücü daha düşük? TypeR'da kanat vs drag yaratıcı unsurlardan mı?

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S3'ün yüksek hızda yakalama sebebi nedir? Gücü daha düşük? TypeR'da kanat vs drag yaratıcı unsurlardan mı?
    Pipet boy egsoz boruları abi

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gucu dusuk ve 4 ceker onuda unutmayalım
    Elleme Sekelesin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı yere basmak için çok uğraşmışlar mesela 250 km hızda s3 sedan yere 110kg ile basıyorsa type-r 200kg ağırlıkla basıyor. Ne kadar ağırsanız o kütleyi hızlandırmak için de daha fazla güce sahip olmanız gerekir. Yani hızlandıkça s3 veya diğer araçlar avantajlı hale geliyor devasa kanat ve tampon altındaki gövdenin altına hava girmesini engelleyen iki adet çıkıntı çıkarsa belki bir nebze düzelir tabi bu ilk aklıma gelenler.
    Hot hatch sınıfında yere ters basma bilmem nesi olan tek araç (istanbul park sunumunda anlatmışlardı) Ne olduğunu hatırlamıyorum

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi niye 10 defa denedınız 2-3 de tatmın olmadımı araç sahipleri

4-5 den sonra ısler degısıyor mu
    Her denemede farklı sonuclar alıyorduk malesef. Bırde ılk 4-5 denemede 200 gıbı suratlerde arac cıkmasından dolayı yarım kaldı. Genel sonuc kafa burun yurumesı.Ama cıvıc ıyı yurudugunde yarım/bır boy onde,kotu yurudugunde yarım/bır boy gerıdeydı.

Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deneme nooldu abi ?
    Beklediğin gibi çıktı mı ?
    Daha hızlı beklıyordum,bırde dbn kayıtları cokkk dalgalı olması benı sasırttı.Stabıl yurumuyor. Zamanla emınım cozerler.

Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S3 sedan, s2k (egsoz,conta,filtre vs.). 740d gibi abuk denemelerde yaptım sırf geyiğine. merak ettiğiniz bir araç varsa bulabilirsem deneyeyim. Yakın güçlerde sadece vag grubu var benim başka aklıma gelmiyor. Yazılımlı araçla denemiyorum çünkü karşıdaki arabanın gücü net olmayınca bana sağlıklı sonuç vermiyor tabi arkadaşımsa deniyoruz geyiğine.
    Dedıgın gıbı,bu aracın bırebır rakıbı Leon 280 yada yenı adıyla leon290,dsg farkıylar guc farkını kapatıyor.Ancak cıvıc malesf cok fazla basınc basıyor, bunu pıstte yada zorlu kosullarda ıkame etmesı zor. Seklı harıka,frenlerı muthıs,tek eksıgı bu.Defalarca dedıgım gıbı,guncelleme gelsın,halolur...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200 lü kmlerden sonra tfsi grubunun daha hızlı olduğu biliniyor zaten. Kadran videolarından da belli. Ama şu net type r ın frenleri çok iyi ve gerçekten de iyi yol tutuyor.
    IN BOOST WE TRUST

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    200 lü kmlerden sonra tfsi grubunun daha hızlı olduğu biliniyor zaten. Kadran videolarından da belli. Ama şu net type r ın frenleri çok iyi ve gerçekten de iyi yol tutuyor.
    abi şöyle bişeyde var şimdiye kadar bu araba hep ya dsg cupra yada yukarda olduğu gibi dsg s3 le karşılaştırıldı, denendi vs . bu aracın asıl rakibi manuel cupra değilmi mantıken . manuel cupra nın dsg den yavaş olucağını düşünüyorum ben .

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi eminim hakkını veriyorsundur efsane vites atışınla Video çekinde bizde izliyelim .
    eyvallah Tayfun.. shiftlight var zaten arabada birde geçişleride güzel olunca bana pek bir iş kalmıyor..arabayı çözüyorum yavaş yavaş yakında videolu rolller gelir inşallah..
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi şöyle bişeyde var şimdiye kadar bu araba hep ya dsg cupra yada yukarda olduğu gibi dsg s3 le karşılaştırıldı, denendi vs . bu aracın asıl rakibi manuel cupra değilmi mantıken . manuel cupra nın dsg den yavaş olucağını düşünüyorum ben .
    Manuel cupra rakip olabilirde manuel cupra yokki yeni nesil de benim bildiğim zaten dsg manuele göre her zaman hızlıdır bunun sebebide insanın daha hızlı vites atamaması ve manuele göre daha hakimiyet kurulup daha düzenli vites atığı için test verileri çok ayrıntılı olursa hesaplanabilir atıyorum ortalama bir insan 9 sn de vites atıyosa dsg süresine eklenir bla bla ama hiç kimse bu hesaba girmez sanırım.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Manuel cupra var ki

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yurtdışında manuel dsg seceneği varda Türkiyede yokki
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Manuel cupra var ki
    Şimdi emin olamadım katoloğuna da baktım manuel gözükmüyo bir önceki kasasında var ama şuan ki güncelde gözükmüyo manuel bir yanlışın var sanırım özel sipariş geliyosa veya grey market bilemiyorum ama hiç rastlamadı ve katologdada yok
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi emin olamadım katoloğuna da baktım manuel gözükmüyo bir önceki kasasında var ama şuan ki güncelde gözükmüyo manuel bir yanlışın var sanırım özel sipariş geliyosa veya grey market bilemiyorum ama hiç rastlamadı ve katologdada yok

türkiyede manuelinin olmamasının ne önemi var ki türkiyede doğru dürüst tropy de yok ama konuşuyoruz, yorumluyoruz vs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Yorumlamak falan vb bir yere kadar ben bulunduğum şartlara göre konuştum yurt dışında karşılaştırmak mantıklı olabilirde bulunduğmuz yerde üretimi olmayan bir modeli karşılaştırmak garip oluyo bir typerla düz vites cupra türkiye sınırlarında yan yana gelmesi çok zor o yüzden yurt dışı olarak bakmak yanlış türkiyede mecbur dsg ile karşılaştırmamız gerekir

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her denemede farklı sonuclar alıyorduk malesef. Bırde ılk 4-5 denemede 200 gıbı suratlerde arac cıkmasından dolayı yarım kaldı. Genel sonuc kafa burun yurumesı.Ama cıvıc ıyı yurudugunde yarım/bır boy onde,kotu yurudugunde yarım/bır boy gerıdeydı.
    Type r ın yarım/bir boy önde olduklarında virajın iç tarafında kaldığını ve powershift yaptığını dikkate alırsak type r aslında iyi vites atıldığında tam kafa burun kötü vites atıldığında çok az geride kalıyor diyebiliriz ibrede çıkılan hızda 255 bu arada yani virajda içte kalmanın metre olarak etkisini bilmeyenler için ek bir bilgi olsun diye söylüyorum. Bence arabalar "serinde" eşit yürüyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumlamak falan vb bir yere kadar ben bulunduğum şartlara göre konuştum yurt dışında karşılaştırmak mantıklı olabilirde bulunduğmuz yerde üretimi olmayan bir modeli karşılaştırmak garip oluyo bir typerla düz vites cupra türkiye sınırlarında yan yana gelmesi çok zor o yüzden yurt dışı olarak bakmak yanlış türkiyede mecbur dsg ile karşılaştırmamız gerekir
    benim bahsettiğim durum sadece type r ın gerçek rakibinin manuel cupra olması, yoksa dediğin gibi burda dsg si varsa normal olarak onla denenir

hatta rıng videosundaki cuprada manuel .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    benim bahsettiğim durum sadece type r ın gerçek rakibinin manuel cupra olması, yoksa dediğin gibi burda dsg si varsa normal olarak onla denenir

hatta rıng videosundaki cuprada manuel .
    Ben yanlış açıyla bakmışım konuya o zaman tabiki haklısın bizimkilerinde aslında dsg yi rakip görmesi türkiyede olmamasından yoksa dediğin gibi gerçek rakibinin manuel olması lazımki yurt dışında da zaten öyledir

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Type r ın yarım/bir boy önde olduklarında virajın iç tarafında kaldığını ve powershift yaptığını dikkate alırsak type r aslında iyi vites atıldığında tam kafa burun kötü vites atıldığında çok az geride kalıyor diyebiliriz ibrede çıkılan hızda 255 bu arada yani virajda içte kalmanın metre olarak etkisini bilmeyenler için ek bir bilgi olsun diye söylüyorum. Bence arabalar "serinde" eşit yürüyor.
    Duruma burdan da bakabiliriz
    Cift kavrama(teknoloji) daima ondedir. Kisisel zevkler man yada otom tercih sebebi olsada,matematige karsi gelinemez. Gt3'de pdk'ya gecicnce cok elestirilmisti ancak otoriteler kullaninca elestrilerini degistirdirler...

Ally - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabalarına egzoz yapan yokmu arkadaşlar varsa bi video atabilirmi sesi merak ediyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)