En iyi saşe megane'in , en güzel diş görünüş typerin gidiklanmaya en müsait motor cupra'nin.
En iyi saşe megane'in , en güzel diş görünüş typerin gidiklanmaya en müsait motor cupra'nin.
slowest tsi of cosmos
type r daki motor sorunu üst kapaktan kaynaklanıyor yükleme için bence. Üst kapaktan egzoz manifoldu çıkıyor. Ne düşünelerek yapıldı bilmiyorum ama sıkıntı yaratır diye düşünüyorum. Yükledikçe ısınacak. Isındıkça problem çıkaracakmış gibi gelio.
IN BOOST WE TRUST
Bold kısımı inanarak ve bilerek mi yazdınız? Üzerindeki conti sport 6 lastiklerin cup2 ile kıyaslamasının sonucunu biliyor ve cup2 daha iyiydi ama conti ile başardı mı demek istiyorsunuz? Cup2 li kısımda bana sıyırtma geçen bir taş geldi o yüzden soruyorum? İstanbul park tecrübesi en iyi adamı aramadılar dediğiniz profesyonel pilot Jason dan bahsediyorsunuz değil mi ? Benim orada lastik ile alakalı başıma geleni bilmeyerek yazdığınızı biliyorum. Ama bence konudaki type r ın olduğundan daha iyi gösterilmeye çalışılması çabasını düzeltmeye çalışanlara sinirlenmişsiniz gibi gördüm. Araç için bu kadar kızmaya değmez. Kimse type r kötü demiyor mesela ben bir cupra kullanıcısı olarak çok beğendim. Bazı kısımları düzeltildiğinde kusursuz olacak.
Marka bağımlılığım sıfır ne araba olsa binerim arabalar konusunda aynı zamanları yaşadık. Etrafımda ne araba alsam diye soranlara hangi arabada keyif alıyorsan onu al derim hepsi aynı halt üç aşşa beş yukarı aynı şeyler diyorum. Aldığım arabaları bi daha hiç almadım ama bana s3 sedan veya typer almak zorundasın deseler 20-30 daha fazla verir s3 sedan alırım çünkü benim tarzıma daha uygun ve otomatik typer biraz abartı kaldı. Yani typer daha ucuz ve güçlü vs. demem.
15-16 saniye olayı oldu hatta s2k'nın geçiceği iddia edildi hatırlarsan çeklerin bir videosu vardı orda 100-200 15 saniye gibiydi. Tek bir denemem kaldı fabrikanın önerdiği gibi lastik havalarını 41psi yapıp son hız denemesi ardından tüm test videolarımı yayınlarım.
Benim yazmamın sebebi bakış açımı göstermekti tabi beğenen beğenmeyen olucak haddimi bilirim yani benden daha fazla tecrübesi olan da olduğunu bilirim ama kendimce objektif olarak görüşlerimi yazdım. Sonuçta rakiplerinin çoğuna sahip oldum.
Cup 2 lastik kendim aldım iki lastiğide kullandığımda cup2 çok daha iyi geldi. Bu yüzden yazdım. Lastikleri sevdiğim bir viraj var artık ezberledim orayı daha hızlı dönebilmeme göre değerlendiriyorum. Bi daha yazayım marka bağımlılığım yoktur burdan cevapta vermeyi çok sevmiyorum yüz yüze olmayınca çoğu şey yanlış anlaşılıyor. Hafta sonu maç için ist. gelicem bu sırada yağmur yağmasaydı arabayı çekiciyle getirip murat bey'den pistte kullanmasını isteyecektim.
Tabıkı,marka bagımlılıgından ote,otomobıl sevgısı.
Mesela Renault hastasıyımdır bu sınıfta ama Golf GTI da da aklım kalıyor senın aracda da. Bunun marka ıle alakası yok.
Hayatımın ılk Seat'ını aldım mesela
Yazındakı maddelere,kendımce cevap verdım cunku bır sekılde sahıt oldugum olay ve tecrubelerı yansıttım.
Cupra fıyat ve verdıklerı olarak ıyı olabılır ama baska modellerde de ınsanın aklının kalması gayet dogal.
Pazar yagıs variınsallah,gıder ama tahmınler o yınde degıl.
Salı ozel gun var,tam gun 6500tl,yarım gun 4500Tl kısı bası,ıstersen arıyabılırsın...
Pazar hava sabahtan çiğ , sonrası parçalı bulutlu güneşliye döndü abi. Al derim görüşelim orada, bize trick verirsin hem belki Polo için lazım olabilir![]()
Pazar yağışın geçmesini bekleyip keyifli turlar için orada olacağız 2 cupra. Yağarsa da izleriz çıkanları sorun değil orada olmak, o sesleri dinlemek bile güzel![]()
Ozaman 3 cupra diyelim ama pistin kurumiyacagi aci,ozellikle 8 ile 12. Viraj arasi kurumuyor cunku yagis hep oradan geliyor.
İzleyici olarak geliyorum. Pist icin 3-4 arkadas var cikalim diyen,olmadi co-pilotluk yaparim![]()
AHK, Typer çııkmadan s3 golf R 300hp çıktı yurtdışın da avrupada typer yok mu? neden ozaman senin düşüncene göre 320yapmadılar AVRUPADA golf r? tr ye benzinden dolayı 280 geliyodu, sadece trye 10 tane typer satılıcak diye golf r 300hp getirmediler buna mı inanıyosun çok komık olmuş, 265cupra 280 cupra avrupada çıktı ilk 265hp getirdiler maliyetinden dolayı ki geçtiğimiz senelerde 240 cupra varken 265 ve 310 luk versyonu tr ye gelmedi ozamanda typer satılıyodu tr de![]()
Sen yanlış anladın galiba ya da çok yanlış düşünüyorsun. Arabaların iyileştirilmeleri ve güçlerinin artması rakiplerden dolayıdır. 245 olan cupra bakmıştır megane tehlikesi var 265-280 yapmıştır veya golf r 280 getirirken bi anda ülkede benzin kalitesimi!!! arttı da 300 getirmeye başladı bunlar rekabetten. Seneye cupra 290'a çıkarıyor belki golf için de aynısı olur. Sonuçta kendi içlerinde de rekabet ediyorlar cupra golf R'dan çok daha hızlı olursa pahalı golf'u kim alıcak fark olmalı. Nasıl cupra önden çekiş golf dört çeker yapılıyorsa her yerde rekabet var. Sen otobana çıkıp roll yapıyorsun hah bu hızlı diyorsun ama araç alanların (fiyat yükseldikçe) otobanda roll yapıp gücünü anladığı yok kağıt üstünde ne yazıyorsa o güçlüdür diyor. O yüzden lütfen kağıtlarda yazan güçlerin 0-100 sürelerinin önemli olduğunu anla. Önemli olduğu içinde kağıt üstünde sürekli daha güçlü olmaya çalışırlar. Typer 250 son hız limit olayını bozdu eğer typer geri adım atmazsa yakında diğerleride bu limit olayını düşünmeye başlarlar tabi 1 sene vag grubu için emisyon işleriyle uğraşma zamanı.
Türkiye'de inanılmaz avrupa japon çekişmesi var ama biz küçük bir pazarız bir sürü pazar var ve buralarda almanların pazar kaybetmemek için uğraşması gerekiyor zaten emisyon olayı patlıyor tüm dsg lerde sorun oluyor ama hala vag grubu süper oluyorBu arada eşimde 2.0tdi dsg ve bende de 1.6tdi dsg var fakat garanti bitmesine yakın hemen şutlarım.
Ha rekabet etmiyor olsalardı nasıl 70 model torosla 90 model toros nerdeyse aynıysa bizde hep aynı arabalara binerdik![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)