User Tag List

Sayfa 244/498 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon
9446 sonuçtan 4.618 ile 4.636 arası

Konu: 2015 Typer

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mimarsertac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10.000km olanın maşallahı var satmasa 2 senede 100.000 yapacak
    o heralde Hakkı amcanınkidir mercedese takasa verip hangi amg yi aldı kimbilir
    1881 - 193

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malumundan.com sitede 3 tane 2015 Type-R satışta bu arada.
    şu an 2 ye düştü onu bunu bilmem de baya başarılı bir araba, çokta eleştirilcek bir yanı yok bence, type r yine type r lığını yapıyor ..
    CAN CEYLAN

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahk nın top speed videosuda arada kaynamasın adam yapıştırmış 280 i video bekleyen asdfghjklşi ahhahaha ehühühühüüü kardeşimiz )
    TeamPASAOGLU

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malumundan.com sitede 3 tane 2015 Type-R satışta bu arada.
    bir honda klasiği en çok kullanılmışı en pahalısı
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by_hayali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyide adam cuprayı veya s3 ü veya megy rs i boklamamış ki dünya üzerindeki otomotiv piyasasından örnekler vermiş sen konuyu direk cuprayı ya da s3ü bokladıya getiriyosun. sende hiç birisi yok almak gibi bir niyetinde yok anladığım kadarıyla ama hep bi honda faşizmi mevcut sende anlayamadığım şekilde maaş falanmı alıyorsun hondayı boklamak için abi
    Evet bende hiçbiri yok ama bu sitedeki çoğu kişiden fazla kullanmışımdır 2015 type r ı. Çok yakın arkadaşımda var ve 2 hafta sürekli bende durdu araba. Kullandığımdan beri söylüyorum type r kötü değil diye ama bütün yazdıklarımı okumadığın için böyle bi intiba kalmış sende. Sende sanırım EP3 var. Bayağı uzun sürede aynı şekilde ep3 kullandım. Bu iki araba da zamanının iyi arabaları ama en iyileri değil. 2010 yılında o yüzden ep3 yerine megane rs aldım.
    IN BOOST WE TRUST

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen öyle video arada kaynadi. Gayette güzel hızlandı bence

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet bende hiçbiri yok ama bu sitedeki çoğu kişiden fazla kullanmışımdır 2015 type r ı. Çok yakın arkadaşımda var ve 2 hafta sürekli bende durdu araba. Kullandığımdan beri söylüyorum type r kötü değil diye ama bütün yazdıklarımı okumadığın için böyle bi intiba kalmış sende. Sende sanırım EP3 var. Bayağı uzun sürede aynı şekilde ep3 kullandım. Bu iki araba da zamanının iyi arabaları ama en iyileri değil. 2010 yılında o yüzden ep3 yerine megane rs aldım.
    typer bana kalırsa da kesinlikle rakiplerinden hem yakışıklı hem güçlü 1 sene sonra varsa bir problemi gerekli güncelleme sonrası mevcut durumundan daha da önde olacaktır. tek dez avantajı fiyat emin olun rakipleri ile aynı fiyatta olasa kimse diğerlerinin suratına bakmaz. şahsi fikrimdir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by_hayali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    typer bana kalırsa da kesinlikle rakiplerinden hem yakışıklı hem güçlü 1 sene sonra varsa bir problemi gerekli güncelleme sonrası mevcut durumundan daha da önde olacaktır. tek dez avantajı fiyat emin olun rakipleri ile aynı fiyatta olasa kimse diğerlerinin suratına bakmaz. şahsi fikrimdir
    rakibi leon cupra ama ondan güçlü değil birde eksisi dsg
    onun dışında benim fikrim iç dış ve fren olarak honda derim bende
    ancak leon un dsg ve fiyat avantajı var
    iki aracında eksileri ve artıları var sonuçta tercih meselesi

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akıl var mantık var ya, Kelalper ne demiş? Emisyon yok mu demiş? Evet bu sahtekarlık yapıldı, bunu kim inkar edebilir?
    Tek sorun iki arabayı karşılaştırırken emisyon konusunu açmak. Ne alakası var hangi arabanın daha iyi olduğunun emisyon ile?
    Ayrıca VW değil bu sahtekarlığı tek başına yapan, açıp biraz yabancı kaynak okumak lazım.
    zaten bak karşılaştırmalar yapılabilir bunda sorun yok. bu karşılaştırmaların amacı teknik olarak üstünlük sağlamak için bile olabilir. vw, audi yada reno hondadan daha iyi bile olabilirler. bunda sorun yok. sorun zaten konuda teknik bilgiden ziyade boklama olduğu için, emisyondan geçirmede mübah oluyor malesef. ayrıca bu sahtekarlığı yapan birtek vw mi demekte '' çalıyor ama yolda yapıyor hani '' kafasıyla aynı bence.

Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onat hondanın ringte yaptığı tamamen sahtekarlık başka bişey değil. Zaten oraya çıktıktan sonra development car diye değiştirdiler rekor süre ilanını. Bunun dışında kullanana kadar bana da kadran videolarından hızlı gelmedi. Kullandıktan sonra da yorumunu değiştiren kişi benim zaten. Ama bazı gerçekleri ortadan kaldırmaz. Bu araba ısındıktan sonra yavaşlıyor ki jason un yaptığı rekorda bile gps loglarında arka düzlükte gördüğü en yüksek hız stage 1 yazılımlı megane 225 ile aynı. Bunun dışında kendim de denedim gördüm aynı şekilde muratta aynı nokta da 3 tane farklı log aldı birbirinden apayrı hızlar çıktı ortaya.
    Vag grubuna gelince dizel arabalarda ortaya çıkan bir mevzu ile alakalı bu konunun içinde vafgları b.klamak ayrı muamma. Vag ın yaptığı doğru değil ancak konusu burası değil. Yaptıkları cupra vs 2.0 tsi da bu sorun yokken bu konu ile alakasız dizeli burada delil olarak kullanmak komik.
    öncelikle yorumunu değiştirdiğini biliyorum ve okuduğum an aman allahım dedim nasıl olur. heralde dedim kuzeni değiştirdi yorumu açıkcası objektif olman sevindirdi abi. sonuçta sende mgrs olduğu dönemler de pek olumlu konuşmazdın typer ile ilgili. murat abinin her dediğine açıkcası gözüm kapalı inanırım. tanımam hatta sohbetim bile yok ama adam bana çok dürüst geliyor. fanatil değil bir defa yada fanatikse bile n güzel objektif olabiliyor. o yüzden 3 farklı alınan log ve aracın stabil olmaması konusu doğrudur. ring konusunda da haklısınızdır. yanlışsa yanlıştır da, teşbihte hata olmaz kimse yanlış anlamasın ama eşlerden biri diğerine sürekli sen kısırsın , çocuğun olmuyor, nasılda adam/kadınsın, kısırsın sürekli böyle konuşsa yeter aq der insan. bu konuda o noktaya geldi.

son olarakta honda konusunda nasıl dizel vw boklamak mantıksızsa, geçmiş sayfalarda honda boklanırken ortaya atılan alakasız bir ton konuda o kadar mantıksız bence.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende katılıyorum size rakipleriyle aynı fiyatlarda olsa herkes tylerı tercih eder objektif bakıyorum mevzuya ve fotoğraftan göründüğüyle reelde ki görünümü arasında uçurum var siyah rengini gördüm caddede hakkaten kitlenip kaldım muazzam bir dizayn.Bu arada Video'da çok iyimiş fabrikasyon araba 278 görüyor
    Savaş MotorSports

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten bak karşılaştırmalar yapılabilir bunda sorun yok. bu karşılaştırmaların amacı teknik olarak üstünlük sağlamak için bile olabilir. vw, audi yada reno hondadan daha iyi bile olabilirler. bunda sorun yok. sorun zaten konuda teknik bilgiden ziyade boklama olduğu için, emisyondan geçirmede mübah oluyor malesef. ayrıca bu sahtekarlığı yapan birtek vw mi demekte '' çalıyor ama yolda yapıyor hani '' kafasıyla aynı bence.

öncelikle yorumunu değiştirdiğini biliyorum ve okuduğum an aman allahım dedim nasıl olur. heralde dedim kuzeni değiştirdi yorumu açıkcası objektif olman sevindirdi abi. sonuçta sende mgrs olduğu dönemler de pek olumlu konuşmazdın typer ile ilgili. murat abinin her dediğine açıkcası gözüm kapalı inanırım. tanımam hatta sohbetim bile yok ama adam bana çok dürüst geliyor. fanatil değil bir defa yada fanatikse bile n güzel objektif olabiliyor. o yüzden 3 farklı alınan log ve aracın stabil olmaması konusu doğrudur. ring konusunda da haklısınızdır. yanlışsa yanlıştır da, teşbihte hata olmaz kimse yanlış anlamasın ama eşlerden biri diğerine sürekli sen kısırsın , çocuğun olmuyor, nasılda adam/kadınsın, kısırsın sürekli böyle konuşsa yeter aq der insan. bu konuda o noktaya geldi.

son olarakta honda konusunda nasıl dizel vw boklamak mantıksızsa, geçmiş sayfalarda honda boklanırken ortaya atılan alakasız bir ton konuda o kadar mantıksız bence.
    bende megane varken 15 tayyar yoktu. Ama dersen ki megane varken ep3 ve fn2 vardı gene derim megane 2 type r dan da daha iyidir. Stock vs stockta fren şase ve hızlanma olarak megane zaten iki type r dan da daha iyi ki kanımca bu type r megane 275 den sadece daha hızlıdır. Diğer konularda videoda da gözüktüğü gibi megane üstün.
    IN BOOST WE TRUST

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusuf yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rakibi leon cupra ama ondan güçlü değil birde eksisi dsg
    onun dışında benim fikrim iç dış ve fren olarak honda derim bende
    ancak leon un dsg ve fiyat avantajı var
    iki aracında eksileri ve artıları var sonuçta tercih meselesi
    Ya ben bunu da anlamıyorum eksisi dsg. Ya neye göre kime göre eksisi kullanıcı odaklı eksi olabilir. Hangi ep3 sahibi dsg olsa arabam dio acaba? Ya şahsen bu tarz bi otomobil alacak olsam hiçkimse bana otomatik aldıramaz( şahsi keyfim) o yüzden neden eksi olarak algılandığına anlam veremiyorum cidden. He bi de leondan güçlü atlanan bi noktada güncelleme falan eyvallah zaten herkez eksikleri giderilince kusursuz olacak dio da aftermarket ürünler geldiğinde neler olacak acaba... Ya bi tarafta oturmuş teknolojisi olan firmalar ve bi yanda ilk defa yapıp dikkat çeken bi marka ki bu bile sürekli kötülenmeye çalışılmasının bin sebebi olduğunu gösterir.. En iyi demiyorum ama ilk versiyon için çok iyi. . Bu da objektif bi bakış mesela...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya ben bunu da anlamıyorum eksisi dsg. Ya neye göre kime göre eksisi kullanıcı odaklı eksi olabilir. Hangi ep3 sahibi dsg olsa arabam dio acaba? Ya şahsen bu tarz bi otomobil alacak olsam hiçkimse bana otomatik aldıramaz( şahsi keyfim) o yüzden neden eksi olarak algılandığına anlam veremiyorum cidden. He bi de leondan güçlü atlanan bi noktada güncelleme falan eyvallah zaten herkez eksikleri giderilince kusursuz olacak dio da aftermarket ürünler geldiğinde neler olacak acaba... Ya bi tarafta oturmuş teknolojisi olan firmalar ve bi yanda ilk defa yapıp dikkat çeken bi marka ki bu bile sürekli kötülenmeye çalışılmasının bin sebebi olduğunu gösterir.. En iyi demiyorum ama ilk versiyon için çok iyi. . Bu da objektif bi bakış mesela...
    Ben dsg kullanmadan evvel otomatikten nefret ederdim ama dsg den sonra hele dsg yazilimdan sonra manuel.almam abi tercih meselesi tabi kisiye gore degisir isteyen manuel alir.isteyen almaz ama ben ayni fiyat olsa dsg.oldugu icin cupra alirdim ama honda yi daha cok begeniyorum o baska

ZX-636R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugünkü €/TL düşüşü sonrası olsa gerek malumundan.com da satılık araç sayısı 4 olmuş

düşen kur sonrası ***** araçların fiyatı 0 km araçtan 5.000-15.000 TL daha pahalı hale gelmiş.

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam başından beri haklıymış buraya yazmayıp polemiğe girmemekle ilgili. En tarafsız yorum yapan kişi o lafı yiyende o

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dsg type r olsa ben alirdim
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DSG cıdden keyıflı bır teknolojı ama kavrama zaafıyetı ortada.
    Ancak Golf R ve Cupra dakı sanzıman 6 ılerı olan,yanı cok cok saglam.Hatta 450hp cıvarında sorunsuz kaldırıyor.
    Ama 7 ılerıler fena....
    Otom olması tabıkı keyfı artırıyor,surusu kolaylastırıyor. Benım gıbı dınazorlar bıle,pdk dan sonra duz vıtesı sattılar.Dsg ıle pdk yı kıyaslamıyorum,aman yanlıs anlamasın ama teknolojıyede sırt donulmez.
    Tayyar ıyıdır,update olucak olanını sımdıden aldım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de 3.0 tdi a6 yla 282 gordum gunduz gunesinde bi typer gormuyor 278 abartmayin yine gormus tabi 306 bg gorsun birakinda..

aphelion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de 3.0 tdi a6 yla 282 gordum gunduz gunesinde bi typer gormuyor 278 abartmayin yine gormus tabi 306 bg gorsun birakinda..
    Sen bence biraz daha uyu 300 bile yapabilecegine inanıyorum ama tabi rüyanda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)