ahk nın top speed videosuda arada kaynamasın adam yapıştırmış 280 ivideo bekleyen asdfghjklşi ahhahaha ehühühühüüü
![]()
kardeşimiz
)
TeamPASAOGLU
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Evet bende hiçbiri yok ama bu sitedeki çoğu kişiden fazla kullanmışımdır 2015 type r ı. Çok yakın arkadaşımda var ve 2 hafta sürekli bende durdu araba. Kullandığımdan beri söylüyorum type r kötü değil diye ama bütün yazdıklarımı okumadığın için böyle bi intiba kalmış sende. Sende sanırım EP3 var. Bayağı uzun sürede aynı şekilde ep3 kullandım. Bu iki araba da zamanının iyi arabaları ama en iyileri değil. 2010 yılında o yüzden ep3 yerine megane rs aldım.
IN BOOST WE TRUST
typer bana kalırsa da kesinlikle rakiplerinden hem yakışıklı hem güçlü 1 sene sonra varsa bir problemi gerekli güncelleme sonrası mevcut durumundan daha da önde olacaktır. tek dez avantajı fiyat emin olun rakipleri ile aynı fiyatta olasa kimse diğerlerinin suratına bakmaz. şahsi fikrimdir![]()
zaten bak karşılaştırmalar yapılabilir bunda sorun yok. bu karşılaştırmaların amacı teknik olarak üstünlük sağlamak için bile olabilir. vw, audi yada reno hondadan daha iyi bile olabilirler. bunda sorun yok. sorun zaten konuda teknik bilgiden ziyade boklama olduğu için, emisyondan geçirmede mübah oluyor malesef. ayrıca bu sahtekarlığı yapan birtek vw mi demekte '' çalıyor ama yolda yapıyor hani '' kafasıyla aynı bence.
öncelikle yorumunu değiştirdiğini biliyorum ve okuduğum an aman allahım dedimnasıl olur. heralde dedim kuzeni değiştirdi yorumu
açıkcası objektif olman sevindirdi abi. sonuçta sende mgrs olduğu dönemler de pek olumlu konuşmazdın typer ile ilgili. murat abinin her dediğine açıkcası gözüm kapalı inanırım. tanımam hatta sohbetim bile yok ama adam bana çok dürüst geliyor. fanatil değil bir defa yada fanatikse bile n güzel objektif olabiliyor. o yüzden 3 farklı alınan log ve aracın stabil olmaması konusu doğrudur. ring konusunda da haklısınızdır. yanlışsa yanlıştır da, teşbihte hata olmaz kimse yanlış anlamasın ama eşlerden biri diğerine sürekli sen kısırsın , çocuğun olmuyor, nasılda adam/kadınsın, kısırsın sürekli böyle konuşsa yeter aq der insan. bu konuda o noktaya geldi.
son olarakta honda konusunda nasıl dizel vw boklamak mantıksızsa, geçmiş sayfalarda honda boklanırken ortaya atılan alakasız bir ton konuda o kadar mantıksız bence.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Bende katılıyorum size rakipleriyle aynı fiyatlarda olsa herkes tylerı tercih eder objektif bakıyorum mevzuya ve fotoğraftan göründüğüyle reelde ki görünümü arasında uçurum var siyah rengini gördüm caddede hakkaten kitlenip kaldım muazzam bir dizayn.Bu arada Video'da çok iyimiş fabrikasyon araba 278 görüyor![]()
Savaş MotorSports
bende megane varken 15 tayyar yoktu. Ama dersen ki megane varken ep3 ve fn2 vardı gene derim megane 2 type r dan da daha iyidir. Stock vs stockta fren şase ve hızlanma olarak megane zaten iki type r dan da daha iyi ki kanımca bu type r megane 275 den sadece daha hızlıdır. Diğer konularda videoda da gözüktüğü gibi megane üstün.
IN BOOST WE TRUST
Ya ben bunu da anlamıyorum eksisi dsg. Ya neye göre kime göre eksisi kullanıcı odaklı eksi olabilir. Hangi ep3 sahibi dsg olsa arabam dio acaba? Ya şahsen bu tarz bi otomobil alacak olsam hiçkimse bana otomatik aldıramaz( şahsi keyfim) o yüzden neden eksi olarak algılandığına anlam veremiyorum cidden. He bi de leondan güçlü atlanan bi noktada güncelleme falan eyvallah zaten herkez eksikleri giderilince kusursuz olacak dio da aftermarket ürünler geldiğinde neler olacak acaba... Ya bi tarafta oturmuş teknolojisi olan firmalar ve bi yanda ilk defa yapıp dikkat çeken bi marka ki bu bile sürekli kötülenmeye çalışılmasının bin sebebi olduğunu gösterir.. En iyi demiyorum ama ilk versiyon için çok iyi. . Bu da objektif bi bakış mesela...
Ben dsg kullanmadan evvel otomatikten nefret ederdim ama dsg den sonra hele dsg yazilimdan sonra manuel.almam abi tercih meselesi tabi kisiye gore degisir isteyen manuel alir.isteyen almaz ama ben ayni fiyat olsa dsg.oldugu icin cupra alirdim ama honda yi daha cok begeniyorum o baska
bugünkü €/TL düşüşü sonrası olsa gerek malumundan.com da satılık araç sayısı 4 olmuş
düşen kur sonrası ***** araçların fiyatı 0 km araçtan 5.000-15.000 TL daha pahalı hale gelmiş.
Adam başından beri haklıymış buraya yazmayıp polemiğe girmemekle ilgili. En tarafsız yorum yapan kişi o lafı yiyende o![]()
DSG cıdden keyıflı bır teknolojı ama kavrama zaafıyetı ortada.
Ancak Golf R ve Cupra dakı sanzıman 6 ılerı olan,yanı cok cok saglam.Hatta 450hp cıvarında sorunsuz kaldırıyor.
Ama 7 ılerıler fena....
Otom olması tabıkı keyfı artırıyor,surusu kolaylastırıyor. Benım gıbı dınazorlar bıle,pdk dan sonra duz vıtesı sattılar.Dsg ıle pdk yı kıyaslamıyorum,aman yanlıs anlamasın ama teknolojıyede sırt donulmez.
Tayyar ıyıdır,update olucak olanını sımdıden aldım![]()
Ben de 3.0 tdi a6 yla 282 gordum gunduz gunesindebi typer gormuyor 278 abartmayin
yine gormus tabi 306 bg gorsun birakinda..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)