Tup taktık cok şükür. :)
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:.../nos-02001.jpg
Printable View
Tup taktık cok şükür. :)
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:.../nos-02001.jpg
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...ba&oe=571B5A1A
var var :D
bunuda buraya koyim daha da birşey demeyeceğimm
Bu çoçukda inşallah kendine gaza gelip fun club kurmaz :D
ahahahahahaha, hala type r için ço çok özel bir araç muamelesi yapılıyo ya çok gülüyorum. yurtdışında yaşasa bazılarımız fatal error verecek belli ki. Çocuğun bu kadar cozutmasının sebebi aracın aşırı abartılmış olması tamamiyle. golf r neyse type r da o kabul etmeniz gerek, seri üretim bir hothatch, şuan en iyi olması/olmaması bunu değiştirmiyo. araba iyi güzel hoş ama f40 f50 muamelesi yapmayı bırakın artık. Bunları yazınca da beğenmedinse yazma kardeşim konuya oluyo..
Yaptıkları ibadetleri, ağızlarından düşürmedikleri Allah kitap cümlelerini gösteriş olsun diye yapan insanlardan harbi tiksiniyorum.
Ve bunların sayısı git gide artıyor. Kaza yapan çocuğa geçmiş olsun, Allah daha iyisini nasip etsin de bu şakşakcılar ne elde ediyor ?
İş mi bağlayacak bu eleman, para mı vercek onlara ? Nedir bu yalakalık..? Karaktersizlik..
Konunun başlığı yine değişmiş :) Arkadaşta bişey olmaması sevindirici ama her ne olursa olsun ben bi arabayla kaza yapsam hem de baba parasıyla alınmış bir parayla, babama araba dediğim an yumruğu ağzıma oturturdu. Net. Ben bu kadar küçük yaştaki çocuklara bu kadar pahalı oyuncaklar alınmasına karşıyım. O çocuk için paranın, pulun, malın hiç bir değeri olmaz sittin sene. Reklamın iyisi kötüsü olmaz :)
turuncu adidas in :)
yazık olmuş araca
çok şükür bugün de başkaları adına utandık
benım de anlamadıgım bırsey var bu cocugu tanımam etmem dun gordum ınternette baktım ettım . gecmıs olsun . cocukla dalga gecılmesı edılmesı kıme ne ? cocuk almıs kaza yapmıs . kaza bu olamaz mı ? bu duruma gulen makara yapan adamlar hıc kaza yapmadı mı ? yazık gunah arkadaslar bırılerı kaza yapınca artık taşşak gecer hale geldık ayıptır gunahtır . helal olsun cocuga da almıs 3 saat sonra oyl olmus boyle olmus kaza olmus bır sekılde . gıtmıs bayı den 0 ını almış .tekrardan gecmıs olsun .
Olay ilk çıktığında çocuğun profiline bakmıştım 136kişi takip ediyordu.Şuan için 1094kişi takipte :) Yakında ''Ünal Turan'' ve ''Harun Taştan'ı '' geçer,demedi demeyin..
İŞin ilginç tarafı da yapılan bilinçsizce ve şakşakcı yorumlar
Şu civic ile patlayan arkadaş, resmen insanlığa olan inancımızı sarsacak kadar kalitesizmiş. Son yıllarda bu kadar yüksek seviyede zenginlik ve görgüsüzlüğün birleştiği bir başka konu hatırlayamıyorum.
Bu tiplerin genellikle kullandığı laflar:D
1-Bugünde böyle olsun
2-Çalıştığı yerde veya sahibi olduğu şirkette herhangi bir masaya oturup elinde tesbih ile hayırlı işler yanına böyle bir smile;)
3-Evde veya arabada Jack Daniels şisesi
4-Her Cuma günü cumanız mübarek olsun diye bir güncel çekmesi
5-Peygamber efendimizden bir söz duvarına
Gerekli unusurları yerine getirdiniz tebrikler bir arabaciii oldunuz:D:D
O typer benim olacak, babam alacak onu. Binicem üstüne atıcam 3 ten 1 e vurucam bariyerlere vurucam bariyerlere nihahaha
sahibindene düşşsede fiat teklif etsek
3 saatte pert eden adam 3 günde yenisi almış. şahinin tekerine hasret olan 3 sene konuşur gene bitiremez.