sağlam 2015 typer kaldı mı yaa
Printable View
sağlam 2015 typer kaldı mı yaa
yarın sahıbındene düşer bu typarı almak ıstıom dıye :D
ilerde ep3 gıbı olur bunlarda 10 sene sonra 110 bınde amcadan tertemız :D
Pazardan gelirken ben. :)
https://pbs.twimg.com/media/CaJPjyvWAAEXPcW.jpg
Yanlış anlaşılmasın sırf meraktan bursa da roll yapmak isteyen fk2 varsa denemek isterim.
geçmiş olsun. airbag açmamış yüzeysel çizik boyası ile satılır.
Cumartesi günü arkadaşımın FK2 sine binme şansım oldu. Sglsun baya gazladi arkadaş. araba kesinlikle milletin orda burda kotuledigi gibi değil. tam tersine ben hissiyatini, tepkilerini ve gidişini çok beğendim. çok ama çok karakterli bir araba yapmış Honda. ben bu kadar spor surus keyfi vereceğini sanmıyordum. frenler ve yol tutuşu çok iyiydi. R modunda araba inanılmaz sportif bir hal alıyor. ayrıca turbo olmasına rağmen sesi ve devir çevirmesi atmosferik gibi. Typer'dan inip hemen cupraya bindik, aradaki farkı bariz hissediyorsunuz. aracı neden bu kadar kotuluyorlar ilginç. bende Honda sevmem pek ama kesinlikle çok iyi yapmışlar yeni typeri. araba size resmen ben pist için hazırım diyor.
Hocam ses diyince sanırım sizin akliniza sadece egsoz sesi geliyor. Muhtemelen siz komple egsozlu b16-k20 ler ile kiyasliyorsunuz. Bu zaten mümkün değil. Stok egsozlu bir b16 ile k20 ye bindiyseniz çok atla deve yok fk2 ile arasında. Keza aynı kişide daha önce stok fn2 vardı, ona da defalarca binmiştim. Fk2 nin emiş sesi, motor sesi bence turbo gibi değil.
Alper in arabasına bindim Evren hocam
ne kadar bir fk2 ne kadarr? :)
Pıste cıkıcak type R olur umarın bu sene,gormus oluruz...
Honda TR'de 16 adet 2015 Type R kalmis.
158.000tl ye veriyorlarmis. Sanirim zaman gectikce fiyatlari biraz daha duser. Almak isteyenlere duyurulur...
İyi fiyat Cidden. İkinci eli sıfırından pahalı tek araç:))