0,2-0,3 sec fark normal ancak 0,8sec fark normal degil.
Zaten bunu pisttede cok yasadik,zamanla eksikleri giderilicektir. Ayrica pist sartlarinda sorun olan bazi kotu huylari var,onlarda eminim duzelicektir.
2016 da pistlerde 3-4 farkli arac gorururuz umarim,boykece tecrube paylastikca sorunlar cabuk cozulur. Hatta daha keyifli bir araca doner...
Andrew(Ender)sizden fiyat alan kisi,zaten 159 fiyati o soyledi,sanirim ona ozel fiyat yaptiniz. Hatta Murat abi dusunursen maviyi bana kirmiziyi sana alalim demisti. Olayi acikliga kavusturdugunuz icin tesekkurler.
tamamen standart 1 depoya yarım litre etanol ile 322 hp verdi dyno'da. yazılım + egzoz ile 365 hp bana göre az geliyor.
Tabi garip olan dyno üstünde aracın arıza yakmaması daha önce hiç arıza yakmayan arabaya rastlamamıştım.
Ne güzel her şey netleşti. Demek ki 159/158'e Type R yok çok özel fiyat alamadıkça. Dün 161,000 aldığım son rakam da iyiymiş beyaz için.
ya arkadaslar yazilanlar ciddi mi gercekten? yani 10 sayfadir 1000 2000tl aradaki farklar. yahu 160.000tl ye alinan spor bir aractan bahsediyoruz . bu kadar onemi var mi sizce? takdir sizin , lakin bence artik daha teknik seylere izin verelim.
GT pakette ön var arka tampon eteklerinde olan kırmızı sticklerım bugün elime ulaştı. hollandadan aldım.
Ben bunları sert bir bant gibi tahmin ediyordum ama bildiğin stickermış.ama formlandırılmış sticker. öyle dümdüz değil Allah'tan.
![]()
Audi, Vw, Seat grubunda, yılbaşı kampanyasından araba alıp(ticari amaçlı), yılbaşından sonra satan çok kişiye rastladım,
bu iş Honda markasınada sıçramış, 158-159-160-161 aralarındaki fark çok mühim değil,
ancak sahibinden üzerinde 170+ rakamlar var, çok enteresan, 15 bin tl iyi para![]()
Türkiye gibi bi ülkede yapabilirler mi kelimesi kullanmak olmadı abi
Siyah yada kırmızı hariç diğer renklerde kırmızı şeritlerin renk kalabalığından göz yoracağını düşünüyorum.
Hatta birileri jantlardaki kırmızı şeritleri iptal etse gunmetal yada tam siyah yapsa alçaltsa piyasa fırlayacak![]()
Demekkı bırılerı ıcın onemlı 1000tl. Bana verılen rakam 159.500tl ve pandızot dahıl @acy.
Mudur de yazmıs ama cımbızlamak olayı alevlndırıyor sanırım. Yazılanlar bastan okuyorumda,yazık....
Tekrar edeyımde,konuda asıl amacım sapmasın;Pıst gunlerınde 2-3 farklı Honda gormek ısterım,cok fazla paylasım olup aracların ıyı kotu yanları hakkında bılgılenmek ısterım.
***** bu tıp araclar cok fazla yok,cadde kullanımı yada roll cıdden ılgımı cekmıyor,pıstte umarım ıyı ısler yapar standart kullanıcı altında....
Murat Bey,
İsteyen istediği fiyatı alsın problem dahi değil benim için, araba fanatiği biri de hiç değilim benim hoşuma gitmeyen tek şey arabanın sahibi olmayan, 20/30km kullanan yada o kadar da kullanmayan kişilerin aracı kötülemesidir. Avrupa'da da bu araç piste girdi, sorun içeren bir tane yazı yok internette ancak nedense İstanbul Park'da araç şişti, düz yolda dahi dbn ölçümlerinde performans kaybından ötürü şaşmalar oldu diye üst üste aracın eksik yanı varmış gibi konuşulması çok garip geliyor bana. Her gece bir araba alalım takalım Vbox, ölçelim ertesi gün de hakkında yazalım araç şöyle araç böyle diye. Youtube'daki "ilkel" araç tanıtımlarından öteye geçemeyiz bu şekilde. Sizin aracınızla(Cupra) İstanbul Park'da yaşadığınız sorunları keşke sizin kaleminizden okusaydık da yaptığınız Type R yorumlarında objektif olduğunuza inansaydım. Sanırım izah edebildim. Ayrıca Özgür ile olan 158/159 münakaşasının benim için herhangi bir önemi yok, burası Türkiye bugün 200,000'e aldığınız bir aracı bir kaç zaman sonra 175000'e de alan illa olacaktır. 2008 senesinde 61000 denilen leon cuprayı 51000'e almıştım. En ucuza alan en akıllı olmuyor maalesef, sadece daha ucuza alanı oluyor. Pist günlerine de girer elbet bu kadar adet satıldıktan sonra.
Aracı Ist parkda profesyonel pılot kullandı,3 farlı gunde kullanıldı. Kullananda arkadasım.Bızlerden cokkk daha tecrubelı adam.
Oradakı Honda servıs elemanlarının ve pılotun yasadıgı tecrubelerı kaale almayacaksak neyı alacagız,soyleyın bılelım?
Ben duyduklarımın cokkk azını yazdım.Fanatık degılım dıyorsunuz ama bu gozle bakıyorsunuz.Araca sahıp olmasaydınız bu kadar duygusal bakmazdınız.
Sıze garıp gelmesıde bundan dolayı.8. vırajda arıza ısıgı yakıyor,1 attıgı turu ust uste tekrarlıyamıyor. Yada duzde gıderken arıza ısıgı yakabılıyor.Depo azaldıgı zaman gazlamıyor.Arac rekoru daha ılk seansda kırdı,daha ıyısı gelıcek derken,ondan sonrakı tum denemelerde cok daha kotu dereceler yaptı vs vs... Bunlar benım yorumum degıl sevgılı @acy.
Tek sorun,bu bılgılere ulasabıldıgım ıcın,benım yazmam...
Gelelım benım testıme.Aracı ben olcmedım,Pbox olctu.Onun verılerını "tarafsız" gozle ozaman aktardım.Arac hakkında goruslerımıde aktardım.40 tane ıyı sey yazıp aradan "cımbızla" kotuyu secersenız,konusucak bır sey kalmaz ortada.
Benım duyduklarım ve yaptıklarım "ilkel" ıse,profesyonel yorum ve bılgılerı sızden beklerım.
Ayrıca type r hakkında neden objectıf olmayım,onuda bana acıklarsanız sevınırım? Dogusdan sponsorluk almadım yada Honda paramı calmadı dusman olucak....
Seat hakkında neler yazdım,ıyısı kotusu.Onlarda "ilkel" olabılır ama ne yasadıysam yazdım... Bugunde satılıkda,umurumda bıle degıl leon cok basarılı yada basarısız... Ben sıkı bır Porsche hastasıyım,tum modellerınıde neredeyse pıstte ve caddede yılarca kullandım.Baska markalara sahıpken bıle Porsche de ıdı gozum.Bak konuda ne dersenız haklısınız,objetıf degılım ama dıgerlerı hakkında kesınlıkle katılmam...
Ozgur ıle konuya degınmıyorum,5 sayfa gerıye gıdersen,neyın neden kaynaklandıgı acık... Zaten Huseyın bey'de yazmıs.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)