User Tag List

Sayfa 316/498 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon
9446 sonuçtan 5.986 ile 6.004 arası

Konu: 2015 Typer

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Isko downpipe + milltek catback + yazilim 365 hp 465 nm 95 oktan pompa benzini ile
    Muhteşem güç cidden
    Hele ki yakıtsız güzel almışlar
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0,2-0,3 sec fark normal ancak 0,8sec fark normal degil.
    Zaten bunu pisttede cok yasadik,zamanla eksikleri giderilicektir. Ayrica pist sartlarinda sorun olan bazi kotu huylari var,onlarda eminim duzelicektir.
    2016 da pistlerde 3-4 farkli arac gorururuz umarim,boykece tecrube paylastikca sorunlar cabuk cozulur. Hatta daha keyifli bir araca doner...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Andrew(Ender)sizden fiyat alan kisi,zaten 159 fiyati o soyledi,sanirim ona ozel fiyat yaptiniz. Hatta Murat abi dusunursen maviyi bana kirmiziyi sana alalim demisti. Olayi acikliga kavusturdugunuz icin tesekkurler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamen standart 1 depoya yarım litre etanol ile 322 hp verdi dyno'da. yazılım + egzoz ile 365 hp bana göre az geliyor.
    Tabi garip olan dyno üstünde aracın arıza yakmaması daha önce hiç arıza yakmayan arabaya rastlamamıştım.

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamamen standart 1 depoya yarım litre etanol ile 322 hp verdi dyno'da. yazılım + egzoz ile 365 hp bana göre az geliyor.
    Tabi garip olan dyno üstünde aracın arıza yakmaması daha önce hiç arıza yakmayan arabaya rastlamamıştım.
    Dogrudur 365 hp cikan arac stock olarak da 318 hp verdi pompa benzini ile. Bunun uzerine filtre cooler biraz daha basincla 400 hp alinir ki egzoz filtre cooler dan 400 hp guzel deger bence

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne güzel her şey netleşti. Demek ki 159/158'e Type R yok çok özel fiyat alamadıkça. Dün 161,000 aldığım son rakam da iyiymiş beyaz için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ACYV Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne güzel her şey netleşti. Demek ki 159/158'e Type R yok çok özel fiyat alamadıkça. Dün 161,000 aldığım son rakam da iyiymiş beyaz için.
    Çok özel fiyatlar forumlara düşmez Düşüyorsa çok özel fiyat değildir.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arkadaslar yazilanlar ciddi mi gercekten? yani 10 sayfadir 1000 2000tl aradaki farklar. yahu 160.000tl ye alinan spor bir aractan bahsediyoruz . bu kadar onemi var mi sizce? takdir sizin , lakin bence artik daha teknik seylere izin verelim.

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaslar yazilanlar ciddi mi gercekten? yani 10 sayfadir 1000 2000tl aradaki farklar. yahu 160.000tl ye alinan spor bir aractan bahsediyoruz . bu kadar onemi var mi sizce? takdir sizin , lakin bence artik daha teknik seylere izin verelim.
    3'e 5'e takılınmasın önümüze bakalım

Bu arada önceki post larda konusu geçti 1.4 tsi 160 hp DSG sci ye biniyorum.
    Yakıt değerleri aynı fk2 typer ile. 9-10 lt ortalama karışık trafik normal kullanımda.

Hondaya helal olsun valla.

Ewren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GT pakette ön var arka tampon eteklerinde olan kırmızı sticklerım bugün elime ulaştı. hollandadan aldım.
    Ben bunları sert bir bant gibi tahmin ediyordum ama bildiğin stickermış. ama formlandırılmış sticker. öyle dümdüz değil Allah'tan.

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EwReN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GT pakette ön var arka tampon eteklerinde olan kırmızı sticklerım bugün elime ulaştı. hollandadan aldım.
    Ben bunları sert bir bant gibi tahmin ediyordum ama bildiğin stickermış. ama formlandırılmış sticker. öyle dümdüz değil Allah'tan.

Abi yaptırırız bunların aynısını sanayide orda burda. Takmadan ölçü aldır istersen

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden zengin olamadigimi anladim )

Ewren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnzdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi yaptırırız bunların aynısını sanayide orda burda. Takmadan ölçü aldır istersen
    yaptırılabilir ama aynı formu verebilirler mi bilmem. köşeler önemli çünkü. eğer tam oturmazsa yıkama sırasında açılıp kalkma yapar. yapışkanlık kalitesi de önemli.

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Audi, Vw, Seat grubunda, yılbaşı kampanyasından araba alıp(ticari amaçlı), yılbaşından sonra satan çok kişiye rastladım,

bu iş Honda markasınada sıçramış, 158-159-160-161 aralarındaki fark çok mühim değil,

ancak sahibinden üzerinde 170+ rakamlar var, çok enteresan, 15 bin tl iyi para

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alabilen varsa yatırımlık alsın bence rakamları 1 sene sonra göreceğiz

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EwReN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaptırılabilir ama aynı formu verebilirler mi bilmem. köşeler önemli çünkü. eğer tam oturmazsa yıkama sırasında açılıp kalkma yapar. yapışkanlık kalitesi de önemli.
    Türkiye gibi bi ülkede yapabilirler mi kelimesi kullanmak olmadı abi

Siyah yada kırmızı hariç diğer renklerde kırmızı şeritlerin renk kalabalığından göz yoracağını düşünüyorum.

Hatta birileri jantlardaki kırmızı şeritleri iptal etse gunmetal yada tam siyah yapsa alçaltsa piyasa fırlayacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demekkı bırılerı ıcın onemlı 1000tl. Bana verılen rakam 159.500tl ve pandızot dahıl @acy.
    Mudur de yazmıs ama cımbızlamak olayı alevlndırıyor sanırım. Yazılanlar bastan okuyorumda,yazık....
    Tekrar edeyımde,konuda asıl amacım sapmasın;Pıst gunlerınde 2-3 farklı Honda gormek ısterım,cok fazla paylasım olup aracların ıyı kotu yanları hakkında bılgılenmek ısterım.
    ***** bu tıp araclar cok fazla yok,cadde kullanımı yada roll cıdden ılgımı cekmıyor,pıstte umarım ıyı ısler yapar standart kullanıcı altında....

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demekkı bırılerı ıcın onemlı 1000tl. Bana verılen rakam 159.500tl ve pandızot dahıl @acy.
    Mudur de yazmıs ama cımbızlamak olayı alevlndırıyor sanırım. Yazılanlar bastan okuyorumda,yazık....
    Tekrar edeyımde,konuda asıl amacım sapmasın;Pıst gunlerınde 2-3 farklı Honda gormek ısterım,cok fazla paylasım olup aracların ıyı kotu yanları hakkında bılgılenmek ısterım.
    ***** bu tıp araclar cok fazla yok,cadde kullanımı yada roll cıdden ılgımı cekmıyor,pıstte umarım ıyı ısler yapar standart kullanıcı altında....
    Murat Bey,

İsteyen istediği fiyatı alsın problem dahi değil benim için, araba fanatiği biri de hiç değilim benim hoşuma gitmeyen tek şey arabanın sahibi olmayan, 20/30km kullanan yada o kadar da kullanmayan kişilerin aracı kötülemesidir. Avrupa'da da bu araç piste girdi, sorun içeren bir tane yazı yok internette ancak nedense İstanbul Park'da araç şişti, düz yolda dahi dbn ölçümlerinde performans kaybından ötürü şaşmalar oldu diye üst üste aracın eksik yanı varmış gibi konuşulması çok garip geliyor bana. Her gece bir araba alalım takalım Vbox, ölçelim ertesi gün de hakkında yazalım araç şöyle araç böyle diye. Youtube'daki "ilkel" araç tanıtımlarından öteye geçemeyiz bu şekilde. Sizin aracınızla(Cupra) İstanbul Park'da yaşadığınız sorunları keşke sizin kaleminizden okusaydık da yaptığınız Type R yorumlarında objektif olduğunuza inansaydım. Sanırım izah edebildim. Ayrıca Özgür ile olan 158/159 münakaşasının benim için herhangi bir önemi yok, burası Türkiye bugün 200,000'e aldığınız bir aracı bir kaç zaman sonra 175000'e de alan illa olacaktır. 2008 senesinde 61000 denilen leon cuprayı 51000'e almıştım. En ucuza alan en akıllı olmuyor maalesef, sadece daha ucuza alanı oluyor. Pist günlerine de girer elbet bu kadar adet satıldıktan sonra.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı Ist parkda profesyonel pılot kullandı,3 farlı gunde kullanıldı. Kullananda arkadasım.Bızlerden cokkk daha tecrubelı adam.
    Oradakı Honda servıs elemanlarının ve pılotun yasadıgı tecrubelerı kaale almayacaksak neyı alacagız,soyleyın bılelım?
    Ben duyduklarımın cokkk azını yazdım.Fanatık degılım dıyorsunuz ama bu gozle bakıyorsunuz.Araca sahıp olmasaydınız bu kadar duygusal bakmazdınız.
    Sıze garıp gelmesıde bundan dolayı.8. vırajda arıza ısıgı yakıyor,1 attıgı turu ust uste tekrarlıyamıyor. Yada duzde gıderken arıza ısıgı yakabılıyor.Depo azaldıgı zaman gazlamıyor.Arac rekoru daha ılk seansda kırdı,daha ıyısı gelıcek derken,ondan sonrakı tum denemelerde cok daha kotu dereceler yaptı vs vs... Bunlar benım yorumum degıl sevgılı @acy.
    Tek sorun,bu bılgılere ulasabıldıgım ıcın,benım yazmam...
    Gelelım benım testıme.Aracı ben olcmedım,Pbox olctu.Onun verılerını "tarafsız" gozle ozaman aktardım.Arac hakkında goruslerımıde aktardım.40 tane ıyı sey yazıp aradan "cımbızla" kotuyu secersenız,konusucak bır sey kalmaz ortada.
    Benım duyduklarım ve yaptıklarım "ilkel" ıse,profesyonel yorum ve bılgılerı sızden beklerım.
    Ayrıca type r hakkında neden objectıf olmayım,onuda bana acıklarsanız sevınırım? Dogusdan sponsorluk almadım yada Honda paramı calmadı dusman olucak....
    Seat hakkında neler yazdım,ıyısı kotusu.Onlarda "ilkel" olabılır ama ne yasadıysam yazdım... Bugunde satılıkda,umurumda bıle degıl leon cok basarılı yada basarısız... Ben sıkı bır Porsche hastasıyım,tum modellerınıde neredeyse pıstte ve caddede yılarca kullandım.Baska markalara sahıpken bıle Porsche de ıdı gozum.Bak konuda ne dersenız haklısınız,objetıf degılım ama dıgerlerı hakkında kesınlıkle katılmam...
    Ozgur ıle konuya degınmıyorum,5 sayfa gerıye gıdersen,neyın neden kaynaklandıgı acık... Zaten Huseyın bey'de yazmıs.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)