User Tag List

Sayfa 315/498 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon
9446 sonuçtan 5.967 ile 5.985 arası

Konu: 2015 Typer

Ewren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ally Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İntercity parktan arabayı teslım aldıgımda sağolsunlar depoyu dolu verdıler uc tur pisstte kullandık ordan eskısehir antalya manavgata geldık yaklasık 370 lira fılan denk geldı
    depoyu dolu vererek güzel jest yapmışlar.

Ally - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EwReN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    depoyu dolu vererek güzel jest yapmışlar.
    Aynen hiç beklemiyordum ama şaşırttılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul parktaki benzin bereketli çıkmıştı 580km yaptım tabi rodaj olduğu için hiç basmamanın etkiside mevcut.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Agresif değil normal kullanımda (bakın ultra ekonomik kullanım stili demiyorum) yakıt ne civarda peki?

Bu arada top speed deneyip kaç yapılabiliyor.
    100-200 hızlanması artık oturmuştur araçların dbn ile kaç civarında?
    Bu aracın kullanıcılar gözünde şuanki eksiğ nedir?
    İlk gelenlerde elektrikli ayna ve navigasyon vs yoktu Şimdikilerde varmı?
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istabul içinde normal kullanım nasıl olur bilemiyorum ama; sabahları açık yol akşamları ise 14km 65dk sürecek şekilde araç 10.9 ortalama yakıyor. Yakıtını evo/sti ile kıyaslarsanız aralarında dünya kadar fark var. DBN ölçemedim, cihazım Özgün'de idi en son. Elektrikli kapanan ayna ve navigasyon yok. GT Pack Türkiye'ye gelmiyor hala. Eksik olayı tamamen kişisel olur; can alıcı bir eksikliği yok aracın. Far sensörü, yağmur sensörü, park sensörü gibi konuları olmazsa olmaz olanları suküt-u hayale uğratır. Konfora çok alışanlar için fazla eski gelebilir araç. Cd player'da yok bu arada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Agresif değil normal kullanımda (bakın ultra ekonomik kullanım stili demiyorum) yakıt ne civarda peki?

Bu arada top speed deneyip kaç yapılabiliyor.
    100-200 hızlanması artık oturmuştur araçların dbn ile kaç civarında?
    Bu aracın kullanıcılar gözünde şuanki eksiğ nedir?
    İlk gelenlerde elektrikli ayna ve navigasyon vs yoktu Şimdikilerde varmı?
    10-11 arası yakar.
    290 km. youtube da video mevcut. araçta yazılım olması muhtemel. çünkü son hız 270 km araçta.
    bose ses sistemi olsa fena olmazdı. ve +R modunda daha sesli bir araç olsun isterdim.
    bu dediklerin GT versiyonlarda var. onlarda avrupaya satılıyor şu an için. TR'ye gelir mi belli değil.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10-11 arası yakar.
    290 km. youtube da video mevcut. araçta yazılım olması muhtemel. çünkü son hız 270 km araçta.
    bose ses sistemi olsa fena olmazdı. ve +R modunda daha sesli bir araç olsun isterdim.
    bu dediklerin GT versiyonlarda var. onlarda avrupaya satılıyor şu an için. TR'ye gelir mi belli değil.
    zaten o çelişkiyi abi hiç anlamıyorum.
    bir modelin üstü var ve getirtemiyorsun, tabir - i caiz ise paranla rezil oluyorsun..
    +R modunaki ses de tatmin edicidir ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten o çelişkiyi abi hiç anlamıyorum.
    bir modelin üstü var ve getirtemiyorsun, tabir - i caiz ise paranla rezil oluyorsun..
    +R modunaki ses de tatmin edicidir ama
    evet. bir üst modeli daha aksesuarlı. ses sistemi falanda daha iyiymiş. ancak motor ve güç olarak bir fark yok. buraya vergiden dolayı getirmediler büyük ihtimal. fiyat daha da yukarı çıkmasın diye.

+R biraz daha farklılaştırıyor aracı. ama ses olarak beni tatmin etmiyor. o yüzden güzel bir catback egsoz sistemi koyacağım.

MustafaCam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir type-r seveni olarak kim aracına ne yaptı, yapılan işlemlerden kim memnun kim değil, hangi marka bolt on ne ürün çıkardı, kim nasıl bir setup düşünüyor, avrupada kullanıcılar neler yapıyor bilgili abilerimiz/arkadaşlarımız bu konularda paylaşımlarda bulunursa daha çok sevinirim kendi adıma konuşmak gerekirse. Hem benim gibi bu arabayı sevenlerde bilgi edinmiş olur.

Daha çok polemik yaşandığı için yazıyorum, benim görüşüm budur kimseyede saygısızlık yapmak istemem. Dip not olarak belirtmek gerekirse bunaracı alacak maddi durumum da yok sadece bilgi edinmek istediğimden yazıyorum. Araç kullanıcılarına da kazasız belasız sürüşler dilerim.

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat abi güzel bir eğimde full stock rodajı bitmiş fk2 R la kusursuz bir sürüşle 11.9-11.7 almıştı yanlışım varsa düzeltir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada edit yok süre 12.3-12.1-11.9-11.7 olarak gecenin ilerleyen saatlerinde geldi tek ölçüm değil yani. Eğim -2.xx tir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada edit yok süre 12.3-12.1-11.9-11.7 olarak gecenin ilerleyen saatlerinde geldi tek ölçüm değil yani. Eğim -2.xx tir.
    biraz daha iyi süre gelebilir benim araçtan(5000km). 600km deki type r ile denedik, biraz fark var kilometre ilerledikçe.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11,3 de gordum. 12,1 sec de. Hepsi ayni yer ve ayni gece/yakit ile.
    Zeki ilede denedik sanirim 10 dan fazla. Video vs de vardi. Sanirim ekim ayi falandi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    manuel araç o kadar değişkenlik normal.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He 11.3 ü hatırlamıyordum iyiymiş o zaman tabi eğimlere de bakmak lazım genelde aynı yerde deniyor Murat abi ama. O zamanda yazmıştık bazen ben önde oldum bazen Murat abi ama 1 boydan fazla açılmıyordu. İyi bi Cooler cai dp li düzgün yazılımlı bi type r çok can yakar çok. Avrupada 370 hp ler civarı söyleniyor şu an stage 2 olarak ama artabilir diye düşünüyorum zamanla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    He 11.3 ü hatırlamıyordum iyiymiş o zaman tabi eğimlere de bakmak lazım genelde aynı yerde deniyor Murat abi ama. O zamanda yazmıştık bazen ben önde oldum bazen Murat abi ama 1 boydan fazla açılmıyordu. İyi bi Cooler cai dp li düzgün yazılımlı bi type r çok can yakar çok. Avrupada 370 hp ler civarı söyleniyor şu an stage 2 olarak ama artabilir diye düşünüyorum zamanla.
    powershop'ta 366 hp çıkardılar. siyah kg plaka typer. milltek egsoz. catback olması lazım. ama emin değilim turbobackte olabilir. birde dp ve yazılım vardı sanırım. hatta dyno çizelgesini de paylaşmışlardı instagram'da.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    powershop'ta 366 hp çıkardılar. siyah kg plaka typer. milltek egsoz. catback olması lazım. ama emin değilim turbobackte olabilir. birde dp ve yazılım vardı sanırım. hatta dyno çizelgesini de paylaşmışlardı instagram'da.
    iskender abideydi o makina geçenlerde, paylaşmıştı..
    yavaş yavaş girişiyor insanlar

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isko downpipe + milltek catback + yazilim 365 hp 465 nm 95 oktan pompa benzini ile

hsyn_çvk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serhat Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    158-159 hangi bayi veriyor bi soylense konu uzamicakta neden bayi adi verilmiyor, yada kisiye ozel indirimse neden genelleniyor bende onu anlamiyorum, sen bayinin tanidigisindir farkli hukukun vardir kiyak yapiliyordur onu anlarim tamam ama burda ayni araci ornek almis 160 a 170 e neyse sen neden haala durumu degersizlestiriyorsunki biraz empati lutfen.
    158 e hangi bayide mavisi bide yazarsan ben yarin gorusmek istiyorum bizzat gidip istanbul iciyse, ozeldende yazilabilir cok gizliyse.
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Terakki diye yazdim hatta resimde koydum. Ustune birileri Huseyin abi(sanirim oranin yetkilisi) iyidir vs vs yazdi.
    Nesi gizli olsun,2 arkadas mesaj atarak bilgi aldi ve gidiyorlar yarin.
    Uzamasinin daha dogrusu uzatilmasinin amaci cokkk farkli,degersizlestirilen birseyde yok ayrica.
    İlk fiyati yazdigim sayfaya gidilirse,verilen cevaplarla is daha cok ortaya cikar.
    Bu mesaji yazmanin tek sebebi okumamis olman yoksa bu diyatin gizli olmasi yada kisiye ozel bir durum yok.....
    Ki defalarca kirmizi ve mavinin oldugunuda yazdim...
    Alicak olan varsa,yarin Terakki ye gitsin,İzmir bayi....
    Öncelikle izmirdeki TERAKKİ HONDA'nın satış müdürü ve o fotoğrafları çeken arkadaşa rakam veren birisi olarak şunu söliyebilirim elimde 3 ADET TYPE-R mevcut ve renk dağılımıda KIRMIZI MAVİ BEYAZ.

Rakam olarakda KIRMIZI VE MAVİ araç için 160.000 tl verebiliyorum BEYAZ araç içinse 161.500 tl verebiliyorum.

Konuda üstünde speküle geçen MAVİ aracıda ENDER MİKALEF isimli kardeşime 159.500 tl + pandizot olarak rakam verdim oda ailesinin aracı almasına izin vermediğini söliyerek araç almaktan vazgeçti.
    seni unutmuycaz ALİDAN

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)