İstanbul parktaki benzin bereketli çıkmıştı 580km yaptımtabi rodaj olduğu için hiç basmamanın etkiside mevcut.
Agresif değil normal kullanımda (bakın ultra ekonomik kullanım stili demiyorum) yakıt ne civarda peki?
Bu arada top speed deneyip kaç yapılabiliyor.
100-200 hızlanması artık oturmuştur araçların dbn ile kaç civarında?
Bu aracın kullanıcılar gözünde şuanki eksiğ nedir?
İlk gelenlerde elektrikli ayna ve navigasyon vs yoktu Şimdikilerde varmı?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
istabul içinde normal kullanım nasıl olur bilemiyorum ama; sabahları açık yol akşamları ise 14km 65dk sürecek şekilde araç 10.9 ortalama yakıyor. Yakıtını evo/sti ile kıyaslarsanız aralarında dünya kadar fark var. DBN ölçemedim, cihazım Özgün'de idi en son. Elektrikli kapanan ayna ve navigasyon yok. GT Pack Türkiye'ye gelmiyor hala. Eksik olayı tamamen kişisel olur; can alıcı bir eksikliği yok aracın. Far sensörü, yağmur sensörü, park sensörü gibi konuları olmazsa olmaz olanları suküt-u hayale uğratır. Konfora çok alışanlar için fazla eski gelebilir araç. Cd player'da yok bu arada![]()
10-11 arası yakar.
290 km. youtube da video mevcut. araçta yazılım olması muhtemel. çünkü son hız 270 km araçta.
bose ses sistemi olsa fena olmazdı. ve +R modunda daha sesli bir araç olsun isterdim.
bu dediklerin GT versiyonlarda var. onlarda avrupaya satılıyor şu an için. TR'ye gelir mi belli değil.
evet. bir üst modeli daha aksesuarlı. ses sistemi falanda daha iyiymiş. ancak motor ve güç olarak bir fark yok. buraya vergiden dolayı getirmediler büyük ihtimal. fiyat daha da yukarı çıkmasın diye.
+R biraz daha farklılaştırıyor aracı. ama ses olarak beni tatmin etmiyor. o yüzden güzel bir catback egsoz sistemi koyacağım.
Bir type-r seveni olarak kim aracına ne yaptı, yapılan işlemlerden kim memnun kim değil, hangi marka bolt on ne ürün çıkardı, kim nasıl bir setup düşünüyor, avrupada kullanıcılar neler yapıyor bilgili abilerimiz/arkadaşlarımız bu konularda paylaşımlarda bulunursa daha çok sevinirim kendi adıma konuşmak gerekirse. Hem benim gibi bu arabayı sevenlerde bilgi edinmiş olur.
Daha çok polemik yaşandığı için yazıyorum, benim görüşüm budur kimseyede saygısızlık yapmak istemem. Dip not olarak belirtmek gerekirse bunaracı alacak maddi durumum da yok sadece bilgi edinmek istediğimden yazıyorum. Araç kullanıcılarına da kazasız belasız sürüşler dilerim.
Murat abi güzel bir eğimde full stock rodajı bitmiş fk2 R la kusursuz bir sürüşle 11.9-11.7 almıştı yanlışım varsa düzeltir.
Bu arada edit yok süre 12.3-12.1-11.9-11.7 olarak gecenin ilerleyen saatlerinde geldi tek ölçüm değil yani. Eğim -2.xx tir.
11,3 de gordum. 12,1 sec de. Hepsi ayni yer ve ayni gece/yakit ile.
Zeki ilede denedik sanirim 10 dan fazla. Video vs de vardi. Sanirim ekim ayi falandi?
He 11.3 ü hatırlamıyordum iyiymiş o zaman tabi eğimlere de bakmak lazım genelde aynı yerde deniyor Murat abi ama. O zamanda yazmıştık bazen ben önde oldum bazen Murat abi ama 1 boydan fazla açılmıyordu. İyi bi Cooler cai dp li düzgün yazılımlı bi type r çok can yakar çok. Avrupada 370 hp ler civarı söyleniyor şu an stage 2 olarak ama artabilir diye düşünüyorum zamanla.
Öncelikle izmirdeki TERAKKİ HONDA'nın satış müdürü ve o fotoğrafları çeken arkadaşa rakam veren birisi olarak şunu söliyebilirim elimde 3 ADET TYPE-R mevcut ve renk dağılımıda KIRMIZI MAVİ BEYAZ.
Rakam olarakda KIRMIZI VE MAVİ araç için 160.000 tl verebiliyorum BEYAZ araç içinse 161.500 tl verebiliyorum.
Konuda üstünde speküle geçen MAVİ aracıda ENDER MİKALEF isimli kardeşime 159.500 tl + pandizot olarak rakam verdim oda ailesinin aracı almasına izin vermediğini söliyerek araç almaktan vazgeçti.
seni unutmuycaz ALİDAN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)