User Tag List

Sayfa 332/498 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432 ... SonSon
9446 sonuçtan 6.290 ile 6.308 arası

Konu: 2015 Typer

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yetkili ağızdan yazılmış rakamlar var. Murat abi senin yazdıklarında tam olarak bunlardı zaten. Neyse fiyat konusu en önemlisi olsa da bence üzerine birşey konuşmaya gerek yok herkesin malı kendine en güzeli en pahalısı boşverin artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    type r a binince değerlenio demek ki yaw neden anlamıosunuz. Açık söyliim bilmem kaçıncı sahibi tarafından canı alınmış seceresi baya kabarık olan S2000 ler min 110 istiyorlarsa kazasız 0 type r a ikinci elde o para eder ama 0 ı etmez. Hele kazalıysa direk 200 e ilanda. Türkiyde ilk kazalı type r diye ilana çıkar.
    IN BOOST WE TRUST

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sevda bitmez ��
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak ettim mavi renk neden digerlerinden 2 bin tl daha ucuz?

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Renkten dolayı değilde sanırım maliyetle alakalı bi durum bu ben kırmızısını o paraya aldım çünkü

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    265'likler 115-120'ye satıldılar. 280'likler (donanımlı) 135-140 gibi. S3 sedan 195, S3 sportback 180, golf 7 R 160-170 satış fiyatları bunlar değil mi? Siz de benim kadar takip ediyor ve biliyorsunuzdur. Fiyat konusunda sizinle aynı fikirdeyim bir arabanın tekeri döndüğü an en kötü ihtimal %10 değer kaybetmeli ama ne olduysa bit pazarına nur yağıyor
    Maalesef fiyatlar böyle değil. Doğuş oto'ya gidip fiyat aldığımda şu paket, bu pakette bu yok, yok arka kamera, yok ses sistemsiz zaten yok gibi durumlar nedeniyle fiyatlar internetteki fiyat listesinden acaip farklı çıkıyor. Stok durumu, mevsim, kota durumuna göre de indirimlerde farklı.

69.900 EUR listeli S3 sedan sormaya gitmiştim, 97bin euro liste fiyatıyla geri yolladılar. Kuru bir rakama sabitliyorlardı da, neye yaradıydı anlamadıydım.

Misal Cupra'da 149bin diye gidiyorsun; kırmızı hariç tüm renkler 2,000 TL; yarış koltukları farkı 6,900; arka görüş kamerası 1,300; ses sistemi+navigasyon 4,800, kırmızı kaliperler vs olan paket 1,200 TL. Hop olduk 165bin liste. Üzerinden indirim eş dost tanıdık, stok, araç giriş kuru derken kimine 140 kimine 150, benim gibi bahtsızlara da genelde 160 oluyor.

Type R'ın 0 fiyatı çok uygun. Parasını sonuna kadar hakeden bir araba. İkinci elde benim aldığım fiyatı geçtim, 3100 kmde 167bine ilan var. Fiyatlamada sadece bu kısım eleştiri alıyor. Ha yarın yeni araçlar gelir, 180'den aşağı satılmaz; konu düzelir zaten.

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayret biri de çıkıp type r ın fiyatına hak ettiğini yazmış şu konuda. Teşekkürler mrbars.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ACYV Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayret biri de çıkıp type r ın fiyatına hak ettiğini yazmış şu konuda. Teşekkürler mrbars.

şurda detaylısı var:
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post8056852

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2016 modellerde bir değişiklik varmı acaba? İlk sayfalarda Murat abinin bahsettiği sorunlar ( sorun derken bir iyileştirme) yapıldımı acaba? ve gt paket getiriliyormu?Fiyat konusuna gelince şuan ikinciel piyasası çok değişik 2 hafta önce seat leon 1.4tsi fr için Ankara'da bir bayiye gittim.Ellerinde 2015 dsg büyük ekran olarak bir adet kalmıştı.iyide fiyat vermişlerdi düşünmek araştırmak için bayiden ayrıldım.net üzerinden araştırma yaptım 8000 10000 arası km yapmış araçlara sıfırdan fazla fiyat istiyorlardı.o yüzden fiyat olayı herkes kafasına göre belirliyor ya tutarsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O yazıda bu kadar açık ve net değildi de ondan ona alıntı yapmamıştım. Bu arada biz type r sahipleri de kronik sorunları ile boğuşuyoruz. Sanırım güncelleme gelecek ve üretimden kalkacak tamamıyla) bu arada size de hayırlı olsun iyi günlerde binmek nasip olsun ağız tadıyla.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senaryo o kadar da kötü değil abartmayalım. Burada yazan çizen insanların %90ı 310hp spor karakterli bir arabanın bu fiyatı hakettiğini gayet iyi biliyordur.

Tabiki yeni bir otomobil olması, insanların beklentilerinin farklı olması, arabanın fanları tarafından birazcık abartılması ve 2.el piyasası eleştirilere sebep olabiliyor.

Sen typer alırsın, ötekisi cupra alır, bir başkası r alır s3 alır, ben c alırım falan filan sonuç olarak herkes kendine göre yorumluyor

Allah herkese ağız tadıyla binmeyi nasip etsin
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maalesef fiyatlar böyle değil. Doğuş oto'ya gidip fiyat aldığımda şu paket, bu pakette bu yok, yok arka kamera, yok ses sistemsiz zaten yok gibi durumlar nedeniyle fiyatlar internetteki fiyat listesinden acaip farklı çıkıyor. Stok durumu, mevsim, kota durumuna göre de indirimlerde farklı.

69.900 EUR listeli S3 sedan sormaya gitmiştim, 97bin euro liste fiyatıyla geri yolladılar. Kuru bir rakama sabitliyorlardı da, neye yaradıydı anlamadıydım.

Misal Cupra'da 149bin diye gidiyorsun; kırmızı hariç tüm renkler 2,000 TL; yarış koltukları farkı 6,900; arka görüş kamerası 1,300; ses sistemi+navigasyon 4,800, kırmızı kaliperler vs olan paket 1,200 TL. Hop olduk 165bin liste. Üzerinden indirim eş dost tanıdık, stok, araç giriş kuru derken kimine 140 kimine 150, benim gibi bahtsızlara da genelde 160 oluyor.

Type R'ın 0 fiyatı çok uygun. Parasını sonuna kadar hakeden bir araba. İkinci elde benim aldığım fiyatı geçtim, 3100 kmde 167bine ilan var. Fiyatlamada sadece bu kısım eleştiri alıyor. Ha yarın yeni araçlar gelir, 180'den aşağı satılmaz; konu düzelir zaten.
    abi sence dogus neden böyle
    Senelerdir yuzlerce insan isyan etti , hala satis politikasini degistirmedi.Yazik gunah verilen paralar az buz degil.Bu paralar verilip insanlar istedigi arabaya binemiyor.Binsede arabayi aylarca bekliyor

Kisisel gorusum dogus adam akilli bir yol izlese yollarda vag grubunun spor araclarini daha cok görürüz.
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğuş grubu deli gibi porsche lambo ve bentley RS& sattığı için Golf R S3 ve Cupradan kazanacağı para umrunda olmadığı için ve uğraşmadığı için getirmiyordur. Golf 6R deli gibi getirildi. Bi süre bayilerin elinde çakılı kaldı. Daha sonra fiyat iyileştirmesi yapıp sattılar.
    IN BOOST WE TRUST

ONUR1000RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O yazıda bu kadar açık ve net değildi de ondan ona alıntı yapmamıştım. Bu arada biz type r sahipleri de kronik sorunları ile boğuşuyoruz. Sanırım güncelleme gelecek ve üretimden kalkacak tamamıyla) bu arada size de hayırlı olsun iyi günlerde binmek nasip olsun ağız tadıyla.
    hahahahahaha bu süperdi Valla araba ne problemli arabaymış dimi ?

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Benden korktuğun için gidip 310 hp Type-R aldın dimi abi? Bu konuya açıklık getirirsen sevinirim..
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ONUR1000RR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahahahahaha bu süperdi Valla araba ne problemli arabaymış dimi ?
    sorma kardeşim, sorunlar o kadar kronik ki gözle görülemiyor, elektron mikroskobuyla bakmak lazım sanırım, osiloskop da olabilir; bilinmeyen dalga boyu filandır herhalde...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her fırsatta ikinci el araç fiyatlarının saçmalığını yazıyorum sadece tayyarda böyle bir şey varmış gibi algı oluşturmak yanlış belki ilk mesajımda cuprayı 265-280-290 diye ayırmayarak hata ettim ama ikinci mesajımda ayırarak da yazdım. İnanın ikinci elde fiyatı umrumda değil sadece şu konuda artık sadece tayyar konuşulsa ya da biri hayrına yeni kasa ile ilgili çıkan parça yazılım teknik bilgilerin olduğu bir konu açsada gereksiz mesjların arasında aramaya uğraşmasak.

Yok hala fiyat konusunda polemik olucaksa lütfen herkes aracının faturasını buraya koysun herkes de kim haklıymış görsün.

2015 yılı mart ayında s3 sedan satın aldım 197.000TL'ye 2015 modellerin donanımları hepsinde aynıdır. Gittiğimde sipariş formunda araç bedeli 251.000TL yazıyordu.

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi ne adamsın
    Ben çoğu yerde gördüm yeni Typer"a bayaa giydirmeye çalışmışlar.
    Sorsan kaç BG olduğunu bilmezler.
    Birde ilginç ilginç yorum falan yapanlar var, adam sanki sabah İstanbul Park"ta dönmeden işe gitmiyo.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benden korktuğun için gidip 310 hp Type-R aldın dimi abi? Bu konuya açıklık getirirsen sevinirim..
    Orçun seni geçmek için 280 HP yeterli dedim, Tayyar'a gerek yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)