Yetkili ağızdan yazılmış rakamlar var. Murat abi senin yazdıklarında tam olarak bunlardı zaten. Neyse fiyat konusu en önemlisi olsa da bence üzerine birşey konuşmaya gerek yok herkesin malı kendine en güzeli en pahalısı boşverin artık.
Yetkili ağızdan yazılmış rakamlar var. Murat abi senin yazdıklarında tam olarak bunlardı zaten. Neyse fiyat konusu en önemlisi olsa da bence üzerine birşey konuşmaya gerek yok herkesin malı kendine en güzeli en pahalısı boşverin artık.
type r a binince değerlenio demek ki yaw neden anlamıosunuz. Açık söyliim bilmem kaçıncı sahibi tarafından canı alınmış seceresi baya kabarık olan S2000 ler min 110 istiyorlarsa kazasız 0 type r a ikinci elde o para eder ama 0 ı etmez. Hele kazalıysa direk 200 e ilanda. Türkiyde ilk kazalı type r diye ilana çıkar.
IN BOOST WE TRUST
Maalesef fiyatlar böyle değil. Doğuş oto'ya gidip fiyat aldığımda şu paket, bu pakette bu yok, yok arka kamera, yok ses sistemsiz zaten yok gibi durumlar nedeniyle fiyatlar internetteki fiyat listesinden acaip farklı çıkıyor. Stok durumu, mevsim, kota durumuna göre de indirimlerde farklı.
69.900 EUR listeli S3 sedan sormaya gitmiştim, 97bin euro liste fiyatıyla geri yolladılar. Kuru bir rakama sabitliyorlardı da, neye yaradıydı anlamadıydım.
Misal Cupra'da 149bin diye gidiyorsun; kırmızı hariç tüm renkler 2,000 TL; yarış koltukları farkı 6,900; arka görüş kamerası 1,300; ses sistemi+navigasyon 4,800, kırmızı kaliperler vs olan paket 1,200 TL. Hop olduk 165bin liste. Üzerinden indirim eş dost tanıdık, stok, araç giriş kuru derken kimine 140 kimine 150, benim gibi bahtsızlara da genelde 160 oluyor.
Type R'ın 0 fiyatı çok uygun. Parasını sonuna kadar hakeden bir araba. İkinci elde benim aldığım fiyatı geçtim, 3100 kmde 167bine ilan var. Fiyatlamada sadece bu kısım eleştiri alıyor. Ha yarın yeni araçlar gelir, 180'den aşağı satılmaz; konu düzelir zaten.
şurda detaylısı var:
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post8056852
2016 modellerde bir değişiklik varmı acaba? İlk sayfalarda Murat abinin bahsettiği sorunlar ( sorun derken bir iyileştirme) yapıldımı acaba? ve gt paket getiriliyormu?Fiyat konusuna gelince şuan ikinciel piyasası çok değişik 2 hafta önce seat leon 1.4tsi fr için Ankara'da bir bayiye gittim.Ellerinde 2015 dsg büyük ekran olarak bir adet kalmıştı.iyide fiyat vermişlerdi düşünmek araştırmak için bayiden ayrıldım.net üzerinden araştırma yaptım 8000 10000 arası km yapmış araçlara sıfırdan fazla fiyat istiyorlardı.o yüzden fiyat olayı herkes kafasına göre belirliyor ya tutarsa
O yazıda bu kadar açık ve net değildi de ondan ona alıntı yapmamıştım. Bu arada biz type r sahipleri de kronik sorunları ile boğuşuyoruz. Sanırım güncelleme gelecek ve üretimden kalkacak tamamıyla) bu arada size de hayırlı olsun iyi günlerde binmek nasip olsun ağız tadıyla.
Senaryo o kadar da kötü değil abartmayalım. Burada yazan çizen insanların %90ı 310hp spor karakterli bir arabanın bu fiyatı hakettiğini gayet iyi biliyordur.
Tabiki yeni bir otomobil olması, insanların beklentilerinin farklı olması, arabanın fanları tarafından birazcık abartılması ve 2.el piyasası eleştirilere sebep olabiliyor.
Sen typer alırsın, ötekisi cupra alır, bir başkası r alır s3 alır, ben c alırım falan filan sonuç olarak herkes kendine göre yorumluyor
Allah herkese ağız tadıyla binmeyi nasip etsin![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
abi sence dogus neden böyle
Senelerdir yuzlerce insan isyan etti , hala satis politikasini degistirmedi.Yazik gunah verilen paralar az buz degil.Bu paralar verilip insanlar istedigi arabaya binemiyor.Binsede arabayi aylarca bekliyor
Kisisel gorusum dogus adam akilli bir yol izlese yollarda vag grubunun spor araclarini daha cok görürüz.
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Doğuş grubu deli gibi porsche lambo ve bentley RS& sattığı için Golf R S3 ve Cupradan kazanacağı para umrunda olmadığı için ve uğraşmadığı için getirmiyordur. Golf 6R deli gibi getirildi. Bi süre bayilerin elinde çakılı kaldı. Daha sonra fiyat iyileştirmesi yapıp sattılar.
IN BOOST WE TRUST
Her fırsatta ikinci el araç fiyatlarının saçmalığını yazıyorum sadece tayyarda böyle bir şey varmış gibi algı oluşturmak yanlış belki ilk mesajımda cuprayı 265-280-290 diye ayırmayarak hata ettim ama ikinci mesajımda ayırarak da yazdım. İnanın ikinci elde fiyatı umrumda değil sadece şu konuda artık sadece tayyar konuşulsa ya da biri hayrına yeni kasa ile ilgili çıkan parça yazılım teknik bilgilerin olduğu bir konu açsada gereksiz mesjların arasında aramaya uğraşmasak.
Yok hala fiyat konusunda polemik olucaksa lütfen herkes aracının faturasını buraya koysun herkes de kim haklıymış görsün.
2015 yılı mart ayında s3 sedan satın aldım 197.000TL'ye 2015 modellerin donanımları hepsinde aynıdır. Gittiğimde sipariş formunda araç bedeli 251.000TL yazıyordu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)