User Tag List

Sayfa 334/498 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon
9446 sonuçtan 6.328 ile 6.346 arası

Konu: 2015 Typer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cupra da murat frenlerde problem yaşadı. O da zaten olanları yazdı. 1 kere girdi problem yaşadı zeki bilmem kaç seans döndü frenlerde 0 sorun yaşadı. Bu kronik demek değil ama ısınma problemi kronik bir problem. istanbul parkta piste çıkan arabalarda oluyor. Ya da gece çıkın otobana deneyin. Çok basit 3 den sıkmaya başlayın 5 ortasında frene sonuna kadar oturun. Zaman kaybetmeden vites düşürüp tekrar tekrar deneyin. 5 dakika sonra ne dediğimizi anlarsınız.
    IN BOOST WE TRUST

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cupra da murat frenlerde problem yaşadı. O da zaten olanları yazdı. 1 kere girdi problem yaşadı zeki bilmem kaç seans döndü frenlerde 0 sorun yaşadı. Bu kronik demek değil ama ısınma problemi kronik bir problem. istanbul parkta piste çıkan arabalarda oluyor. Ya da gece çıkın otobana deneyin. Çok basit 3 den sıkmaya başlayın 5 ortasında frene sonuna kadar oturun. Zaman kaybetmeden vites düşürüp tekrar tekrar deneyin. 5 dakika sonra ne dediğimizi anlarsınız.
    İyi de bunu sık sık yapıyorum, sorun yok. Daha bu sabah işe gelirken 220 de frene oturdum aslantepe yan yolda, sonra sıkıştıra sıkıştıra havalimanına kadar gittim. bir şey olmadı. Düzceye giderken de yaptım, nedense şişmedi, sıkışma olsa zaten direk yazarım, 160 bin liralık araba her tarafı para olsa nolcak, 2. elde satarken adı çıkmasın diye korkan tiplerden değilim. Mal çöpse çöptür, Siz pistte sorun yaşayan aracın plaka ve sahip bilgisini verin de bilelim, sahibiyle görüşelim. Honda test aracı sorununu da direk honda tr'den öğreniriz, sorun değil buluruz birisini konuşuruz. Bir de bunları aracın sahibinden dinleyelim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurt dışında pist organizasyonları veya aracı piste sokmak sanırım daha kolay ve yaygın. Hiç yurt dışı siteler de bu tarz ısınmayla ilgili problem yaşayan type r kullanıcıları olmuş mu? Çünkü arkadaşın dediği gibi belki o araçta bir sıkıntı vardır.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Oo hayırlı olsun Mehmet
    1881 - 193

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayirli olsun sonunda bol bol typer denemesi olucak demekki

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de sidik yarışından yana değilim şahsen. İki arabanın da kendine göre iyi özellikleri var kötü özellikleri de var tabii ki.
    İki arabaya da binmiş biri olarak açık açık defalarca yazdım.

Cupra'nın iyi yönleri: dsg-motor ilişkisi çok iyi, oldukça hızlı, kilit güzel iş yapıyor, fiyat olarak uygun, pist için dsg oldukça kullanışlı, ses sistemi, yakıt tüketimi.

Cupra'nın kötü yönleri: 'bence' sportif olmayan görünüm, mekanik hissettirmemesi, yarış koltuğu haricindeki koltukların desteklerinin iyi olmaması.

Type-R'ın iyi yönleri: çok iyi frenler, iyi yol tutuş, mekanik his, downforce, bildiğim kadarıyla 5 yıl garanti, 'bence' biraz apaçi de olsa güzel görünüm, ikinci el piyasası.

Type-R'ın kötü yönleri: yolda değil ama pistte hot lap'te ısınması (2 araba çıktı istanbul park'a ikisinde de aynı), kabindeki malzeme kalitesi ve kırmızı detaylar, ses sistemi, pandizotsuz oluşu, yakıt tüketimi.

Isınma problemi bu kadar dert edilmesin bence, kolaylıkla çözülür. Sonuçta modifiye yapan insanlarız, takarsın intercooler - oil cooler biter gider. Objektif baktığımı da belirtmek isterim, kendim Renault Sport severim.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Jumbonun İnstagramda gördüm bende hayırlı olsun, plakada ateş ediyor.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vaaay mehzent hayırlı olsun kardşşmmmm
    Dr.ECU

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az onceki fotoyu Emre oylesıne koymus de bırısı bısey yazmıs adını alamadım gel ben sana sıfa verıyım sıfan bende ulan Typer aldık daha ıstanbula gelmeden gerılım oldu

Neyse New SUStali

Pazartesi Ataşehirde bulusuruz ahaha
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlısı olsun... Bi-Xenon sanıyordum ben FK2 leri LED far mı hepsi yoksa sizin araç mı öyle?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ACYV Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi de bunu sık sık yapıyorum, sorun yok. Daha bu sabah işe gelirken 220 de frene oturdum aslantepe yan yolda, sonra sıkıştıra sıkıştıra havalimanına kadar gittim. bir şey olmadı. Düzceye giderken de yaptım, nedense şişmedi, sıkışma olsa zaten direk yazarım, 160 bin liralık araba her tarafı para olsa nolcak, 2. elde satarken adı çıkmasın diye korkan tiplerden değilim. Mal çöpse çöptür, Siz pistte sorun yaşayan aracın plaka ve sahip bilgisini verin de bilelim, sahibiyle görüşelim. Honda test aracı sorununu da direk honda tr'den öğreniriz, sorun değil buluruz birisini konuşuruz. Bir de bunları aracın sahibinden dinleyelim.
    Komik misin? Bu konularla alakası olmayan hayatında ilk kez spor araba sahibi olan adama mı soracaksın. Ayrıca adamın bilgisini neden sana veriim. Adam günlük olarak kullanıyor arabasını. Bundan önceki arabası Civic Type S. Adama ayağını gazdan çek demesem anlamayacak yavaşladığını kırbacı vurmaya devam edecekti. Rodajı yaparkende ona ben söyledim nasıl yapması gerektiğini. Pist koşulları ile yol koşullarını hala birbirine karıştırıyorsun. Sürekli olarak 5 dakika boyunca full tapagaz full kaza yapıcak gibi fren yapmana imkan verecek boş ve virajlı yolu nereden bulacaksın. Hadi bizim araba sorunlu. Honda Türkiyenin arabasıda mı sorunlu. Adamlar ilk çıkardıklarında rekor için sabahın köründe çıkardılar. Onda da bir sürü soğutucu spreyler vs den sonra hot lap attılar. Neden? daha önce sorun yaşadıkları için. ilk gelen rekorda da logları alındı. Arka düzlük sonundaki hızı Jeandan ın stage 1 megane rs ile aynı. Bunu da birinci ağızdan pistten bunlarla uğraşan Honda ile taxi yapan utku söylüyor. Haziran ayında sıcaklara piste çıktığın zaman anlarsınız neyin ne olduğunu.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehmet hayırlı olsun kardeşim. Kazasız belasız güle güle ağız tadıyla bin.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Komik misin? Bu konularla alakası olmayan hayatında ilk kez spor araba sahibi olan adama mı soracaksın. Ayrıca adamın bilgisini neden sana veriim. Adam günlük olarak kullanıyor arabasını. Bundan önceki arabası Civic Type S. Adama ayağını gazdan çek demesem anlamayacak yavaşladığını kırbacı vurmaya devam edecekti. Rodajı yaparkende ona ben söyledim nasıl yapması gerektiğini. Pist koşulları ile yol koşullarını hala birbirine karıştırıyorsun. Sürekli olarak 5 dakika boyunca full tapagaz full kaza yapıcak gibi fren yapmana imkan verecek boş ve virajlı yolu nereden bulacaksın. Hadi bizim araba sorunlu. Honda Türkiyenin arabasıda mı sorunlu. Adamlar ilk çıkardıklarında rekor için sabahın köründe çıkardılar. Onda da bir sürü soğutucu spreyler vs den sonra hot lap attılar. Neden? daha önce sorun yaşadıkları için. ilk gelen rekorda da logları alındı. Arka düzlük sonundaki hızı Jeandan ın stage 1 megane rs ile aynı. Bunu da birinci ağızdan pistten bunlarla uğraşan Honda ile taxi yapan utku söylüyor. Haziran ayında sıcaklara piste çıktığın zaman anlarsınız neyin ne olduğunu.
    Komik miyim? Bilemem, sadece yazdıklarına cevap veriyorum o kadar. Ancak konunun bu seviyelere inmesi ortaokul dönemi araba muhabbetlerine benziyor.

Kendin yazdın; düz yolda frenle sonra sıkıştır gör bak nasıl yavaşlıyor diye ben de sana cevap verdim, evet bu dediklerini zaten yapıyorum ve araba ısınmıyor, şişmiyor. Demek ki bu dediğin yanlış. Özgür, Hakan, Evren, Onur ve diğer Type R sahipleri de yazsın buraya araç şişiyor mu şekilde. Piste de girdiğimizde orada da görürüz nerede şişiyor, nerede sorun çıkarıyor. Velev ki cidden şişiyor araç, ne olacak? Hiçbir şey... Bizler keyfini sürmeye devam edeceğiz.

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya öndeki arabaya giderken çok yanaşınca bi uyarı sesi çıkıyo sanki arabadan park sensörüde yok önde başkasının başınada geldi mi sabah bi arkadaşıma şaka yapayım dedim dididit gibi bi uyarı sesi duydum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya öndeki arabaya giderken çok yanaşınca bi uyarı sesi çıkıyo sanki arabadan park sensörüde yok önde başkasının başınada geldi mi sabah bi arkadaşıma şaka yapayım dedim dididit gibi bi uyarı sesi duydum
    aktif mesafemi ne bi sistemler var. otomatik fren yapıyor sanıırm 30km/s hıza kadar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    CTBA denen şehiriçi trafik aktif frenleme sistemi var, 30km gibi hızların altında aracın önüne aniden araç/motor/köpek vs çıkınca devreye giriyor, çok oldu bana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Net bilgi olsun diye belirtiyorum; 19 mph ve altı hızlar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ACYV Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Komik miyim? Bilemem, sadece yazdıklarına cevap veriyorum o kadar. Ancak konunun bu seviyelere inmesi ortaokul dönemi araba muhabbetlerine benziyor.

Kendin yazdın; düz yolda frenle sonra sıkıştır gör bak nasıl yavaşlıyor diye ben de sana cevap verdim, evet bu dediklerini zaten yapıyorum ve araba ısınmıyor, şişmiyor. Demek ki bu dediğin yanlış. Özgür, Hakan, Evren, Onur ve diğer Type R sahipleri de yazsın buraya araç şişiyor mu şekilde. Piste de girdiğimizde orada da görürüz nerede şişiyor, nerede sorun çıkarıyor. Velev ki cidden şişiyor araç, ne olacak? Hiçbir şey... Bizler keyfini sürmeye devam edeceğiz.
    Bende sana diyorum ki bunu sadece 1-2 kere değil sürekli olarak 5 dakika boyunca yap. Yani yaklaşık olarak 30 kez. Bi de kimse yolda kaza durumu yokken frene allah ne verdiyse basmaz. Sen yolda gazlarken ileride trafigi görürsün ve ayağını frene ona göre basarsın. O arabaların arkasında giderken de araba soğur. Pistle trafiği birbirine karıştırıyorsunuz.

Komik misin kısmı tanımadağın bir adamı arayıp birader senin arabada sorun var git göster mi diyeceksin. Sahibi dediğim adama bunu desen ağır makara yapar seninle.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)