Stoplar için keşke dedim ama bu da fena değil. Türkiye'ye teslimat başlangıcı haziran ayını geçer mi acep? Ona göre bekleyelim.
Stoplar için keşke dedim ama bu da fena değil. Türkiye'ye teslimat başlangıcı haziran ayını geçer mi acep? Ona göre bekleyelim.
Real Cars, Real Roads.
Araçta ne eksik ne fazla kendine Typerın çizgisine yakışır şekilde olmuş umarım resimde görüldüğü gibi gelirde bizde süprizle karşılaşmayız.
Bunca boş konuşan insanın arasında dilsiz olmak engel değil;devrimdir.
Stopları nasıl yaptırabiliriz yada bi 50 bin yatırayım o stopların kalıbını çıkartıcak adam gelsin seri üretime başlıyalım direk e-bay den type-r concept stop kit yazalım 1500 euro da para bas peynir ekmek gibi gitmezse adımı değişirim varmı ortak olan kalıbı hazırlatırızjaponyada doğdu türkiyeli oldu helal olsun sana pascal numan
![]()
hondanın oem jantları hep hoşuma gitmiştir,hiçbir aracımda jant değiştirmedim yeni type-r alacak olsam ilk işim bu janları değiştirmek olur sanırım,hiç beğenmedim...harici olarak gerisi honda ztntr satışı ekim ayını yıl sonu olarak hesaplayın siz
![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Valla doğruya doğru beyaz gibi gelirse görsellik anlamında herkezi susturmayı hak ederçok çok güzel olacaktır. bu fotoğraflara rağmen böyle gözüküyorsa...
lastik yari slick mi bana mi oyle geldi?
nokta olmus. daha oncede dedigim gibi nurburgring suresini gorelim bidesonra bayiden siraya gireriz
![]()
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
Haklısınız o arka stoplar concept hali opsiyonu 5-6 bin tl olsa bile değer.. Satılık böbrek var..
Elleme Sekelesin...
Fiyat Konusunda Kimse Bişey Söyleyemiyor Haala :/
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)