Teşekkür ederim, umarım bir gün tanışma fırsatı buluruz. İlk olur bana da bir tur binerim.
Hayat 30 dan sonra farklı akıyor, para pul mal mülk araba değil olay dost ve muhabbet kazanmak :)
Printable View
Konfordan kastim oturus pozisyonuydu. Bu yorumu araci almadan oncede yapmistim. Acaba dedim ve hakli ciktim sehirici uzun sureli kullanimda asiri kilolarimdan dolayi beni rahatsiz ediyor. Misal 3 saat uzun yol yapilsa bukadar yormaz ama dur kalk yoruyor
Ayrica +R tusu ciddi farklilik katiyor arabaya. Bukadar beklemiyor ve tahmin etmiyordum. Ayni yolu resmen dip basik arac modunda teke gibi seke seke gidiyorsunuz
Her arabada olabilecek artı eksiler yerine bu arabaya özgü sevdiklerim sevmediklerim :
sevdiğim:
R modunda esp kapatıp viraj alırken ki sekmeler ve ön kilidin katkıları tarif edilemez bir zevk :)
Denediğim her aracın sahibinin denemeden sonra gidişine şaşırması
sevmediğim:
Manuel vites :(
R modu seçimli değil (direksiyon, süspansiyon ve gaz tepkisi keşke ayrı ayrı seçilseydi)
Kiyaslayan kim? Okudugunu anlamamak diyelim...
abi anlamak istemiyorlar sorun orada. Bu fiyata konforsuz olacak tabii spor araba alıosun konfor neden arıosun ne demek yaw. Sadece pist için alıosam ve standart kullanıcaksamda pistte kullanamıosun 2 tur sonra şişio yürümüyo şehir içinde kullanmak için aşırı sert ve rahatsız. O zaman ne işe yarar arkadaş bu type R. Gündelik kullanamazsın rahatsız pistte kullanamazsın şişer. Eve biblo diyemi alıcaz arabayı. Golf R ve Leon Cupra pistte çokta altta kalmaz fiyat olarakta uçuk değiller ve çok daha konforlular. Onu ne yapıcaz?
Bende geleyim, siz TypeR ile turlayın biri de bana 4 porsiyon ıslama köfte hazırlasın. (normalde 2 porsiyona da fitim ama köfte şahane ise affetmem., Köftede ötv falan yoktu değil mi :D :D )
Konunun seyiri böylelikle yeme içmeye döndü :D
P.S : Yol üstünde Tunatan haricinde önerebileceğin yer var mı ? (özelden gönderebilirsin :) )
Herzaman abi 4-5 nedir ki kiloya cevirelim biz o isi
Tunaya gelmeden bir kamyoncu alani var oranin kavurmasi iyidir
Metinin icinde otobuslerin durdugu yer segilde yanindaki tek katli yerin izgarasi guzeldir. Daha detay gerekiyorsa cocuklara sorayim. Olmadi mangal herdaim hazir :)
Devam ediyorsun ya,ne denir...
İsin dogrusunu anlayip/yazicagina isi sulandiriyirsun(demogiji,saptirma vs)
X kisi ne demis;spor araba rahatsiz olur.
Bende buna yazmisim ama stp ne anlamis;typeR'i 458 ile kiyasliyorsun bla bla....
O zaman 458 spor degil yada turbo,golfr yada cupra...
Konu anlasildi mi?
Hayir abi,kalin ince yazdin,ambale oldum yada 458......
aferin abi köfteci yusufta dayayın kendinize bolcana yağlı kıymadan yapılmış köfteleri ondan sonra benim damarlar neden tıkanıyor yaw dersiniz yaş ilerleyince. Köfteci Yusufta yiyeceğiniz sucuk ve köfte bulabileceğiniz en yağlı ve kalitesiz et ürünüdür. Çok yağlı oldukları için lezzetli gelir ooh sulu sulu mis dersin ama işin öteki tarafıda var.
Tamam ulan gitmiyorum yusufa. Ozel isim olmasi sart nusrete gidelim. Sende gel selcukla ikimiz yetemeyiz. Gelki cikista typeri birakalim hem sana gorede rahtsizmis :) 120 kiloyum araba ne yapsin koltuk ne yapsin yok. Diz altlari bir tik asada olsa daha mutlu olurdum
Amaaaaa suda var. Yatir arka koltugu koy iki kisilik bazali yatak vur kafayi yat. Al sana rahatlik :)
Alper;kofte soyledim lan bu aksam icin. Valla getiren adam sen cikarmissin,niye soyledin neden yaptin diye girermis bana! Hahahah...
Konu ardanin mutfagina bagliyo az kaldi.
Cumadan sonra vurucam kirbaci vurucam
Kirbaci kendimce eksiklerini fazlalarini yazarim bende
la olm ciddi kötü köftesi sucuğu. Herif çok akıllı ama bigada kasap kalmadı bütün kasaplar adama çalışıo. Bütün hayvancılarıda bağladı herife çalışıo. bir kere yedim bursada arkadaşlar abi valla çok güzel hem de ucuz diye gittik evet köfte sucuk ucuz. Et almaya kalk bakalım nooluo. Köfteler bi geldi anam daha tabaktan belli ne oldukları. Yemeyin abi şunları. mc falan daha sağlıklıdır emin olun.