cam cara co-pilot lazımsa ben varım :)
Printable View
Olur,ozaman videolari sen cekersin
Aku temin edilir :)
Selcuk abiyle konustuk girgir samata yapacak insan degiliz. Stock type r ile aracim ne olur diye merak ettigim icin yazdim. Video manyagi degilim. Onumuzdeki gunlerde yuklu type r larla da yuruyecegim zaten. Amac sadece muhabbet gaz basmak zorunda degiliz oturur cay kahve iceriz. Aracimiz proj konusunda mevcut. Ki selcuk abi stock type r i cok gececegimizi soledi zaten.
ben genelde bahçeşehir çerkezköy arası kullanıyorum 95-100km civarı bu yol 9lt civarı yakıyorum altı oluyo üstü olmuyo bu değerin yavaşta kullanmıyorum pek 150-200 arası gidiyorum ama gerçekten gazlarsam aynı yolda deponun yarısından biraz fazlasını yaktırıyorum dönüşte benzin almak zorunda kalıyorum normalde 2 gün yeten benzin 1 günde bitmiş oluyo :)
ben hic sıfırlamadan kullandım size gecene kadar araba ve hersey dahil ortalama 12.3 idi, bunun içinde şişli-maslak 1saat 20dk sıkışık trafikleri, rolling, uzun yol vs herşey dahil. acayip düşük bir rakam. Cupra bunun 1.5 katı yakıyor :) Hele Amerikan arabası kullanan biri olarak diyorum ki 1 ile başlayan yakıt tüketimleri hiçbir şey ....
Tayparla full gaz 1 depo 250 km :)
Çupra 90 km/h otobanda sabit tom cruise kullanırken 7-7,5 litre, pedala ben bastığımda istanbul içi 12-13 lt. Arada otobanda hızlı kurbanları avladığımda 15-18 litre.
(ACYV sağolsun konuda Amerikan arabası geçmiş. Karbüratörlü 350 cui V8 sokak aralarından fışkırdığımda 40 litre yakıyor)
@PiscocuK sana gelsin :))
http://i.hizliresim.com/OMYLED.png
çok güldüm yaa bi burda eksikti nasıl bir akımmış bu instagram yıkılyor anasını satim :)
eline sağlık @free-hifi
@free-hifi "napcan satıp çupra mı alcan " çok bombaymış :)
@mbars 4x li rakamlara saygı duydum. Amerikan'ın en güzeli arkadaşının olan diye boşa demiyorlar demek ki :)
Cayenne Turbo'm vardi,rakip olur vallahi,gisterge bazen 99LT de takili kaliyordu,bazen 49lt de!!
İlk jenerasyonlar testte yakit rekoru kirmisti hatta.... Amerikanlara rakip :)
Baybars abi rollinglik değilsin sen yapma basıncın falan kısık asr yi bile kapatmıyorsun bide yahu :D piste çıksana sen bu ay sonunda artık senden çok ben merak ediyorum ne olacak cooler egzos yazılımlı tecrübeli bir pilotla :)
hacimi artırmazsanız 2 litrelerde evo X üstüne tanımam :)
ev iş arası 36 km toplamda yaklasık git gel yaklaşık 80 km yapıyorum iş saati izmir eğer 120'yi geçmezsem 8-9 arası hep. aynı yolda 1.6 tdi leon 5,5-6 yakıyor. 1.4 tsi passat 122'lik 7-7,5 yakıyor. Yakıt tüketimi kullanımda çok fark ediyor. Ben pek dikkat etmem gaza basarken.