20 jant 30 yanak Türkiye yolları için biçilmiş kaftan :) +R'a bastın mı böbrek taşı değil direk böbrek düşer heralde.
Kırmızıyı ben de beğenmedim bu sefer, mat füme +1 diyorum.
Printable View
20 jant 30 yanak Türkiye yolları için biçilmiş kaftan :) +R'a bastın mı böbrek taşı değil direk böbrek düşer heralde.
Kırmızıyı ben de beğenmedim bu sefer, mat füme +1 diyorum.
tam apaçi arabası olmuş maalesef. motoruna lafım yok ama o tip ne amk. sanayi de her yerine bir şey takılan araçlar gibi aynı. :)
kasa olarak sizin arabalar çok daha güzel bence. ben dandik demedim emre yanlış anlaşılmasın. sonuçta bu arabaları almak isteyipte alamayan çok insan var. kendine göre çok güzel arabalar.
ben sadece yeni kasa ile ilgili yorumda bulundum. dediğim gibi motoruna zaten lafım yok. çok güzel güçler alınabilir. :)
o fiyatları göreceğini sanmıyorum. honda sonuçta. çok uçuk olursa satamaz. şu an mevcut olandan biraz daha pahalı olabilir ama arada dağlar olmaz yani. alternatifler çoğalıyor çünkü o fiyatlara çıkınca. ama bence de biraz yüksek olmasında fayda var. en azından ayağa düşmüyor. yani mutlaka zamanı gelince düşecek ama hemen düşmesin. en azından bir 3-5 sene geçsin. :)
motor bölmesi fk2 ile %90 aynı içide civic sedanla %90 aynı. Yeni bi konu açıp atsanız şunları güzel olucak.
20" standart galiba peki 19" opsiyonu olmayacak mıymış?
Arabayla beraber bir de yedek jant almak lazım. Ne olur ne olmaz.
EFE HONDA'DAN HONDA TYPE-R "SIFIR"
İlan No: 408965772
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
O da ne? Sifir typeR 170 tl etiket fiyati... Ateistler bunu aciklasin :)
Yok yok kesin bir yanlislik vardir. 200 bin den aşağı olmamalı. İlanı şikayet edecekler şimdi
Düşünsenize Honda sahibindeni görüp 2018 type R'ı getirip koyuyor sahibindene alın awk dermiş gibi :D