Type-R kırsın da bir daha ring rekorunu. Renault Sport ne karşılık verecek en çok onu merak ediyorum.
Printable View
Type-R kırsın da bir daha ring rekorunu. Renault Sport ne karşılık verecek en çok onu merak ediyorum.
Yine çok güzel, yine hayallerimi süsleyen bir araba olmuş.
İnşallah bir gün nasip olur...
Çok güzel özetlemişsin bir ekleme yapayım egzoz da bir sorunda kabine fazla ses vermesiydi sanırım bunu da engellemeye çalışıyorlar. (ya da engellediler)
Yanlış anlamadıysam düşük devirlerde 3 egzozda çalışacak ve ortadaki sese engel olacak ama tam gazda ortadaki devre dışı kalıp iki büyüğe yönlenicek ses artıcak.
Kırmızı fk2 sahibiydim canlı rengi muhteşem fakat fotolarda illa bi garip çıkıyor sanırım gözümüzün görmediği renkler foto çekiminde devreye giriyor.
ring için daha güçlü ve daha hafif bir model yaparsa gene bi ton dedikodu olur sonuçta o bir vw olmadığı için taşlarlar.
Ah ulan şu arabadan bi güzel ses çıksaydı keşke :/
hiç single egzoz takan video çeken olmadımı FK2 kullanıcılarından
bu yaz dayanamayıp birşeyler yapıcam sanırım bende arabaya
fk2 milltek ile sesi iyi bence ben gayet memnunum. 2.0 turbo 4 silimdir arabadan mucize beklememek gerek diye düşünüyorum ne kadar iyi olabilir ki? Yani 2.0 sıralı 4 silindir ve turbo beslemeli hangi aracın sesi öyle çok güzel çıkıyor?
fk8 ile öyle aman aman bir gelişme olacağınıda sanmıyorum zaten fk2 çok geç çıktığı için arada öyle bir jenerasyon farkıda yok. Elbetteki geliştirmeler vardır olmasıda gerek zaten ama mucize beklememek lazım. Fk8 en büyük avantajı amerikan pazarına çıkacak olması. Çok hızlı şekilde upgrade kitler, aftermarket ürünler çıkacaktır.
Rıng'e ıkı versıyonlada cıkarlar cunku clubsport tarzı olanın cıkmasına daha var,oyuzden fk8 ıle cıkarlar ama rekor onlara hıc gecmedı.O zaman uretım asamasında olan,serı uretımden bır cok seyı farklı aractı.
Kırmızı cıddı bogucu,canlı gorunce anlıyacaksınız.Ben fume yada koyu grı vs almak ısterım.
Gelmesıne yakın Ozgur ıle kafa yorarız...
Aman aman degıl,baya bır gelıstırme var.Hatta bunu aralık ayında kı roportajında yazmıstım kı,kendısıyle yapılan konusmada verdıgı cevaplar dahıl,sorularıma aldıgım cevaplar bır cok seyı degıstırıp sorun gorduklerı herseye el atmıslar.Burada onemlı olan musterılerden gelen sıkayetler/ıstekler dogrultusunda yapmıslar.
Hatta adam o kadar ıddıalıydı kı;arkamıza yaslanıp seyredıcegız bu sefer dedı....
Bu konu ve yeni Type-R beni de Hondacı yaparsa şaşırmam. 4 kapı, superspor altı - spor üstü bir araç olmuş sanki. :)
sti sıralı dört değil ki boxer motor. evet sesi çok güzel sti'nin ama boxer motorun sesi o sıralı dörtten o ses çıkmaz. yoksa eski bmw'lerinde sesi güzeldi sıralı 6 silindir zamanında.
evo'nun sesini ben öyle güzel bulmuyorum yani öyle özel çok güzel bir sesi yok bemce.
bu arabanın motoru fk2'deki motorun geliştirilmişi değil mi? yani ses ne kadar fark edebilir ki? egzoz içinde bir sürü farklı egsoz var remustsn milltek'e veya custom yaptıran var istediğinizi alın takın. honda yapınca egsozu çok çok farklı olmayacak yani.
Fk8 güzel olmuş ben beğendim ama beklentileri o kadar ütopik tutarsanız birkaç ay sonra yine honda bizi kandırsı, tanıtımsaki araba bu değildi, o ses başka sesti falan diye yazmaya başlayacaksınız.
Ben single yapan birini bekliyorum veya youtube falan video eklenirse degerlendirmek istiyorum. Yoksa benimde aklimda milltek var. Sanirim onunda iki versiyonu varmis mecburiyetten birini secicem. Sessiz cekilmiyor benim gozumde hic bir araba. Gunde 14 km araba kullaniyorum hadi sabah uyku olayi vs diyelim ama isten cikinca o stresi atmam gerek son duzlukte
Tercih meselesi tabii bu ses olayı ama ben de Megane RSime güzel bir egzoz set-up'ı yaptım. Spor kat + SS Racing. Şimdi arabaya bindiğim zaman daha bi zevk almaya başladım. Bence tadında bi egzoz revizyonu bu tarz arabalarda şart. :)
Siz de yapacaksanız şimdiden hayırlı olsun :)
milltek iki tane var evet. roadplus ve race olarak. çoğunluk roadplus kullanıyor race olanı hiç duymadım canlı ama daha çok sesli olduğu kesin. herhangi bir buluşmada roadplus olan kesin denk gelir dinlemek istersen :) hatta zamanında ataşehirde görüşmüştük o zamanda milltek vardı ben de ama downpipe yoktu gerçi egsoz konuşmamıştık hiç.
downpipe ve roadplus sesi benim için tam sınır daha üstünü benim kafa kaldırmaz kumandalı olmadıkça.
singleda ses nasıl olur bilmiyorum ama görüntü baya bozulur bemce şahsen hayatta yapmam tek çıkış. görsellikte önemli :) ama tabi zevk meselesi.