Moruk 150 den aşşa gelceğini sanmam
250hp üstü turbo yeni tip direk enjeksiyon motor
rakiplerinin fiyatına bir bakmak lazım
S3 - Cupra - STI - Evo
135 e gelirse TR de satış rekoru kırar vallah :D
Printable View
Nurburgring onden ceker pist rekoru ne oldu?
Ben o yüzden otomatik almıştım :) Beyaz Megane hatırlarsın hahahaha bu arada global bakmaya çalışıyoruz amaç pazar içi konuşmaksa zaten esamesi okunmaz renault'un , ayrıca ben isterim limitinde megane rs değilde basınç açtımı dayanacak arabalar üretselerdi arkadaşlarımda bi K kadar oynayabilseydi.
O değilde süprizim var dedin ben kuruldum şimdi yarın olmaz vallahi.
150 civarı çıkarsa yollarda baya görürüz bu arabayı inşallah oyle olur ,,,
Bnce honda bütün rakiplerini gördü renault seat vw falan hepsi çıkardı japonlar akıllı adamlar noktayı koyarlar,,
En azından Honda'da 2.0T pazarına giriş yapıcak. Ring için bişi yapmasalar böyle konuşmazlardı sanırsam merakla bekliyoruz güzel çekişme olur Honda, Seat ve Reault arasında.
Gel artik vicdansiz..
Berkan abi alıntı yanlış oldu kusura bakma :D
Bu kadar büyütmeyin ne demektir Allah aşkına :)
Şey gibi olmuş isteyen herkes geçer evde otomobil tasarlasam ben bile geçerim.
Honda'nın pistte rekor kırmasını hiç ama hiç beklemiyorum, bir kere buna uygun değiller. Honda fanatiklerinin de olayı bu değil ki zaten.
Bu başlıktan da belli oluyor, herkes hızlı gitmesine takılmış durumda :)
Honda bence saçma bir iddia attı ortaya altından da kalkamadı, düzde en hızlı önden çeker ben olacağım dese inanırdım mesela.
Bu arada konsept halini çok beğenmiş, hatta buraya da yazdım. Ama son fotolarda ki araba gerçekten hayal kırıklığı olmuş.
Hadi açıklasınlar bakalım ne dönmüşler ring'te ben de bekliyorum :)
Arkadaşın anlatmak istediği şey, fabrika çıkışlı böyle geliyor bu araç. Pisti için ideal diyor. Honda fun boy'um ama Megane RS yabana atılıcak bir araç değil. Tek sıkıntısı Renault Sport kullanıcısını özel hissettiremiyor olması direksiyonun clio'da bile olması aynı vites topuzu vb.
İçimden bir ses Honda rekoru kıramıcak veya başka bir zamana atıcak gibi geliyor hayırlısı.