Launch ile 2,8'de kalkan adama denılıcek laf mı... Haha!
Guzel ortaydı :)
Printable View
Şöyle düşün eşine cr-v almaya gelmiş kendinde 320d-mercedes c tarzı bi araç var bi anda aşık oldu :)
Efelik olayını benim yazımla yazdıysanız sizi kast etmemiştim genel olarak söylemiştim. Tahminim benim de olduğu gibi tanıdıklarınız vardır ve kapora bile vermeden araç alabilirsiniz.
Fk2 hayırlı olsun. Birebir tecrübe edicek olmanıza sevindim. 3'den 4'e geçerken dikkat edin.
3.20d ye binen profille type-r çok farklı kulvarlar :) 3.20d ile gittiğim yer ile type-r ile gittiğim yerde aynı gözle bakılmayacağıma eminim :D Sadece para değil olay, kişinin tarzını da yansıtıyor :) Kafasında ve kasasında 3.20d nin yanına bir araç almak varsa ayrı. 3.20d yerine alıcaksa s3 tercih etmesi daha muhtemel
Er meydanina davet ediyorum kardesim seni,haydi. Pek honda girmiyor pistlere,artik elimden kurtulamazsiniz. O gece roll'a ciktik iste,elin gti'si gecti gitti. Biz de izledik. Bu kadar iste. Ama pist oyke mi? 7-8 tur full adrenalin. Roll 20 saniye anca iste yahu....
Honda lobisinin/klubunun bir neferi olarak pistte estirmeni bekliyorum. Zaman derdin olmasin,eglenmesine. Haydi?
Bu yaris araci,siparis dahi olmaz. Ancak ozel yazisma ile alinabilir ve "otv" siz gelir.
O kesin ise yatiyor,bende intak kit var zaten(injen) ama yeri akunun arkasi. Yolda sorun olmaz sehir icinde soguk hava almasi zor. Allah dan honda yanlisinda dondu yeni kasada....
Kirmizi forge cooler'in normal after market cooler'lardan farki var mi?
Ayrica elinde 18 jant olan varsa talibim....
yanlıs olmasın abı sendekı vıdeoda benım onume araba cıkıyo :D dıbını gordugumuz denemede ben gecıyorum ;) o gece ehmet harıc kımseye gecılmedım gecerlı denemelerde :)
pıste gırıp masrafları karsılayacak maddı rahatlıgım yok suan malesef. pıst senın ısın ,herzamanda gosterıyosun. ben senın o setuptakı fk2 ıle ne sure cıkaracagını merak edıyorum ısın aslı
bu arada afrermarket cooler derken yıne forgedenmı bahsedıyorsun ? yoksa herhangı bır boyasız coolerdanmı? forgenın uzerındekı boya ozel, soguk olmasını saglayan degısık bır malzeme
Sonuna kadar gittiginiz denemeyi gormedim malesef ama yine de benlik degil.
Bu roll isleri hep vardi,her seferinde bir arac yaptim ama hep deniyecek kisiler ortadan kayboldu. 2005-2008-2010-2012-2013- sonra pek ugrasmadim. Pist en iyi test yeri,tam ne yaptin goruyorsun. Cunku sok-cikar araclari dedigim bazi modeller var, 1-2 defa basiyorsun sonra isiniyor,yurumuyor vs. Yani benlik isler degil ama deneme olursa yine sohbet ortami olursa gelirim. Zaten bodrum'dan doneyim 100-200 olcer koyarim buraya. Arac suan detayli temizlik vs de.
Pisti hakkiyla yapicaksan evet masrafli malesef. Lastik(trofeo) balata(uno/pagid/brembo)disk-yakit vs pahali artik. Ucuzuna kacinca da dezavantaj oluyor...
Bende merak ediyorum;eger kesme yada ariza vs vermezse bakicagiz. 18 jant ariyorum sadece pist icin.
Forge'un kirmizi cooler in artisini merak ediyorum? Iyimis,sevdim bu isi :)
Ama filtre yer acik ara yanlis yerde arkadas...
Arac da cok sert degil,malzeme kalitesi dusuk malesef,surusu tam olmamis ve cok yukarda oturuyorsun ama gostergeler asagida kaliyor... Neyse ki yeni kasa da bu degisti.
Piste cikayim da potansiyeli goreyim,ciddi merak icindeyim....
Süre gelirse fk2'lerin piyasa canlanır
:D
Benden söylemesi
@STP kilolarini biliyormusun? Brozu almam,hic yakismaz yahu.
Piyasayi yukseltirsem bana da guzel hediye yaparlar sanirim :)
Benimde hedefim ilk basta 2:20 civari mike,sonrasinin ne gelicegini yazarim buraya mike...
Benim TYpeR a aldım ama kullanamadım. duruyorlar 6 adet. 20lb kadarlar
http://i.ebayimg.com/images/i/281261...-1/s-l1000.jpg
Denk geldi 2adet daha aldım.
18x8 38et 9.0kg
Fiyatı whatsup dan yazarım