Bolge mudurunun soyledigi 260 bin tl
Printable View
Bolge mudurunun soyledigi 260 bin tl
şu arabaları 500+ yapabilsek de vagcıları sustursak :)
adamların herşeyi var biz 2000 li yıllara döndük çip filte eksos hahahahahah
FK2 neyse Golf R'a kıyasla alınır fiyatlardaydı , o kısımda tamamen tercih meselesiydi ki hothatch harici alternatifleri de fazla bulunmuyordu .
Ama şuan bakıyorum fiyatı cazipleştirmek yerine vag grubuna denk tutmak bence saçma olmuş . Kaldi ki çok da yükseldiği için fazla alternatif doğdu tercihleri paylaşıyorum şahsen FK8 almazdım illa hothatch olacaksa FK2 veya S3 vs
S3 Sedan ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Corvette C6 ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
TT 2.0 TFSİ ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Cayman ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
C Coupe ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Araştırılsa az km.lerde 2007-2008 Carrera 4S bile bulunabilir. Ha.. idamesi, amortismanları illa ki farklı olur; o ayrı.
o zaman vaglara bulaşma yok :D
vag candır diyip sözü @STP ye birakıp kaçarim :D
Amerika fiyatlarina otv eklediniz mi???
Fk2'nin surus pozisyonu fecahat malesef,allahdan fk8'de duzelmis. Yakinda pistte neler yapiyor gorecegiz.
Fiyat 260 yada 270 ama net degil ki. Ama su gercek,araclarin maliyetleri belli . Geleli cok oldu,yaticak otv si de belli...
Vag 2.0turbo daha homojen kesinlikle ve gunluge daha uygun.
oturus pozısyonu kısıye gore degısır. bana gayet optımum geldı pozısyonu
Sana optimum gelmesi cok sasirtti beni :)
Isinma problemi-yuksek g li virajlarda pompa problemi yada iscilik vs den en cok yazilan sorun oturma pozisyonu malesef...
Hatta yenisinde ki iyi seyler yazilirken,ilk nihayet tavuk tunemis oturma pozisyonu duzeldi yazmisti Evo dergisi. Digerleride buna deginmisti.
Benzin deposu sagolsun....
Eger fabrika lansmandan sonra teslim etmeyi kabul ederse fk2&fk8 kardesiligi olucak....
dedıgım gıbı ben sorun yasamadım,gayet keyıflı gelıyor bana. kalıp gıbıde sıgıyorum sankı bana uretılmıs koltuk
Koltuk cokkk iyi,sadece cokk yuksek.
Direksiyon en yuksekte bile asagida kaliyor yada hiz gostergesini perdeliyor.
Fk8'e oturunca ne demek istedigimi anlarsin yada vag grubuna :)
Fk8 e oturdum, s3 vs de oturdum