Bahsettiğin araçlar arasında ki fiyat farkı o zamanlar için belki baş edilebilir düzeyde. Ama şimdi nasıl lpg li civic almaya gelecek yada Jazz almaya gelecek kişi Type R alma ihtimaline dönsün şahsen ben anlayamadımType R alacak kişi Type R için gider. çoğu araçlar için böyledir diye düşünüyorum. Sizin durumunuz istisnai olmuş ama yine de birbirine kullanım amacı olarak yakın araçlar
Life is Too Short To Stay Stock
Kısaca yazayım;
300-500 lırayla kımseye efelık yaptıgım yok,zaten efe falan da degılım,efelık taslayım cunku kapora dahi vermedım.
Temmuz ayında,eylul teslım ıdı ekımın ılk haftası lansmanda verılıcek dendı,sonra ekımın son haftası baslarız teslımata denıyor. E hadı herseye boyun egdınız,ustune showroom da sergılenme ısı...
Ben bu aracı sızler gıbı kullanmaya degıl sadece "pıst" de kullanmaya alıcagım. Elımde kalıyor sadece kasım pıst gunu. Eylul ve ekımı kacırıyorum....
Hadı bunlarıda sineye cektım,Honda bayı bu.borusan'da kı M4 degıl kı? Borusan'a 100 musterı gırer honda'ya 400 musterı gırer. Kac kısının mıncıkladıgı,zaten koltuklarının kenarları hassas olan araca kımbılır neler okur. E bırde sılınmesı var....
Araclar bayıye konsınye gonderılecek ve faturasını honda turkıye ıstedıgı zaman kesıcek,sebebı ıse satılmasının onune gecılmesı.
Paran cepte,gıdıyorsun bayıye,hadı alayım... Olmazz! Neden? Cezalı o,3 hafta sonra... Efelık yapmak ısteyen yapsın,vıdeo ceksın yollasın(tabırın muhtesem)
Bu fk2 kac defa 8.vırajda arıza yaktı. Ne zaman depo yarımın asagısına dussun,aynı arızayı verdı ve oyle kendılıgınden gecmıyır,servıse gıtmenız gerek. Illa herseyı acık acık yazlım kı bunu zaten 2 yıl oncede yazmıstım. Aynı tepkıler. Sızın basınıza gelmıyor dıye bu yok demek mı? Normal kullanımda sorun yok,dıbıne kadar cektırebılırsınız benzını.
Isınma sorunlarınıda ıkı sene once yazmıstım yıne "bazıları" yok anacım vallahı bıllahı yok,ben kullanıyorum dıyorlardı ama youtube da dusen motor performansıyla dolu(ısınma). Bende bunu gayipten gelen sesle uydurmustum ya,neyse...
Ama Hında muhendıslerı nedense bu yenı aracı tanıtırken "artık ısınma problemının onune gectık sunu sunu yaparak" dedı.... Anacım vallahı yalan,benım kullanımımda bır sey olmuyor dıyecektım ama ıngılızcesı aklıma gelmedı(dunya promıyerınde)
Yenı aracda da bır takım seyler duyucaksınız,bu gayet de normal. Zaten youtube da bazı ornekler mevcut sımdıden....
Neyse bugun bır tane sıyah tayyar aldım. 1 hafta ıcınde yapılması gerekenlerı yapıp pıste cıkartacagım. Artık beklemekten sıkıldım. Fk8 nasılsa daha da gelıyor,ekım basından ıtıbaren bayılerde,buyrun....
Iyiyim abi Londradayim senin keyifler nasil ? Fuara geldin mo Frankfurta, ctesi orada olucam insallah. Valla abi bu araba sana cok yakisir hakkini da verirsin , 2 versiyonu var bir tanesi tek koltuklu digerinde iki tane var. Ikisinin de icine bindim. Hard core olan hakikaten yol verin deliyim modunda .
slowest tsi of cosmos
Fk2'nin bahsi geçen ISINMA sorununa nasıl bi tedavi yapılacak da piste çıkılacak merak ediyorum.![]()
Cupra ıle aynı set up da. Dv seslı,ona alısamadım. Egsoz varex,acıkken kafa utuluyor.
Dıger hersey fena degıl.
Ama dsg buyuk rahatlık ve teknolojı...
Yakında herseyını elden gecırıp pıste hazırlıyacagım...
Barbars,sana vereyım bunuda memur cupra dan kurtul lan! Hahaha... Ben 20 yasındayım oglm,kesıcıye gırıcem senın ısyerının onunde![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)