User Tag List

Sayfa 477/498 İlkİlk ... 377427467475476477478479487 ... SonSon
9446 sonuçtan 9.045 ile 9.063 arası

Konu: 2015 Typer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bu iticilik ve üslüpla çıkıp Formula 1'da yarışsan yine itimat etmem söylediğin şeylere. Bu kadar benbilirimcilik ve ego görmedim hayatımda. Pistte işi olmayan adam yorum yapıyormuş lafa bak hizaya gel. Pistle işimin olum olmaması ne farkeder, bir iddaan varsa kanıtlayacaksın yoksa susup oturacaksın bu kadar basit. Ben çıkıp ısınmıyor diyormuyum hayır çünkü pistle alakam yok. Stock 1 tur atamadan ısınıyor diyorsan bunu ben değil sen kanıtlayacaksın. Öyle Hondanın mühendisini şunu demiş, jason 10 defa çıkıp denemiş gibi laf cambazlığıyla falan değil ama atacaksın videosunu izlicez. İlk turdan şişen stock type-r'ı.

Neyze bu saatten sonra ben zaten muhattap olmam. Tayyarda ısınmış ısınmamış zerre umrumda değil zaten. Bir iddiaada bulundun insan gibi parametrelerin doğru değil diye söyledik. Cevaba bak.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bahadırtelli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam almis yuklemis pistte cikarmis gazlamis basina geleni yazmis. Piste cikarmak isteyen sorun yasamamak adina bu uyarilari dikkate alir yag sogutucu ve bir kac onlem daha alir. Piste cikmayan araba zaten rolde 5-6 kere 20 sn basmada cok bise olmaz.
    Niye uzatiliyor anlayabilmis degilim.
    Sayfalarca yazılan laga luganun cok guzel ozetı,tebrık ederım. Tokat gıbı cevap. Sustum.

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı scorpion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyide araç stok değilmişki. Stok araba ile çıkıp ilk turdan ısınsa tamam haklısınız bu araba pist derecesiyle tanıtıldı demeye ama sen arabayı kurcalayıp 50-100hp güçlendir ondan sonra Honda becerememiş ısınıyor ilk turdan ısınıyor diye giydir Madem kurcalayacaksanız ve pistte koşacaksınız o zaman ona göre modifiye edeceksiniz. Yazılan setup bir çok araçta var, rolling yapacaksanız çokda güzel gidiyor ama pist için uygun değil demek ki.

Bence arabayı satmadan komple stoğa dönün veya en azından yazılımı elden geçirip rollinge değil piste uygun bir hale getirin. Kaç para tutacak yeni yazılım veya komple stoğa dönmek. FK8 için vereceğiniz paranın 10'da 1'i bile tutmayacak.
    Stock olarak da yaşayan birileri var bu durumu ve çok fazla konuşuldu.ki 997tt murat abinin de söylediğine göre ı"sınma sorunuyla ilgili iyileştirmeler yapıldı" kelimesinin kullanılması böyle bir hatayı kabul ettikleri yönünde. Tabi ki 50-100 hp alınan bi araç daha çabuk ısınacaktır ama bu kadar erken OLMAMALI.

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turbo Manifoldun şekli ve konumu itibariyle ısınma sorununun halledilmiş olması bana pek mümkün gelmiyor.
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana gelen haberlere gorede torenin arabasinda sorun varmis, bujileri bitmis, atesleme sorunu yasamis bi dolu ariza yakmis... Herhalde yalan degildir...

Biz semt cocuguyuz haklisin elit tayfa perdesinden yazamayiz. Ayri dunyalarin insaniyiz...

Ben typeri piste sokup dunya bakim masrafi odeyecek rahatlikta degilim, gidelim ulkuye, ayni polocup arabayla agirlik esitleyerek cikalim, senin gibi bir pistking ne kadar gececek onu gorelim oldumu ?

Bizide iyice coMez saniyosun ona guluyorum
    Benim zamanim uyarsa varim, size de uyarsa neden olmasin da agirlik esitleme neden , ayni arabayla doner geliriz iste gokart kadar da farketmez heralde dizel polo

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim zamanim uyarsa varim, size de uyarsa neden olmasin da agirlik esitleme neden , ayni arabayla doner geliriz iste gokart kadar da farketmez heralde dizel polo
    Ustune neden aldin ? Sanami soyledim ?
    Ayrica 122 kiloyum, madem sadece soforluk konusacak agirlik esitlenir, sikintimi ?

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat abiyle bir kez bile oturup konuşsanız nasıl bir kafa yapısına sahip olduğunu anlarsınız. Adamın derdi pistte keyif almak. Bunun için bircok araç alıp pistte cıkıp tadını alıp satıyor. İyi veya kötü yanlarını söylüyor. İstedğini alır istediğini satar bu herkes için geçerlidir. Ego kasıcak bi insanda değil.
    Elleme Sekelesin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FK2 ile fk8 arasında ısınma olaylarında bir fark olacağını düşünmüyorum kaputtaki scoop çok işe yarar mı bilmiyorum!!! Motor yerleşimi ve cooler vs. aynı görünüyordu. Hava giriş değişmiş ama hacmi ne kadar değişti veya soğutma oranı ne kadar değişti!!!

FK2'de jason ile konuşulup neler söylediği yazılıyordu şimdi fk8'de hiç konuşulamadı!!! Çok merak ediyorum neden acaba İki gün sonra fk8 kral araba fk2 k.ka olursa şaşırmam

Pist işiyle uğraşmak isterseniz bu işten iyi anlayan kişilerden yardım alırsınız nasıl olsa stock araçla girmiyceksiniz süre yapar geçersiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jason ile konusulani yazsam ne fark eder!
    Isine gelene inanip inananyan guruh var! 2 sene onceye gidersen gorursun!
    Fk2 *** olma ihtimali var mi?!
    Fk8 cikmadan kral zaten!
    Ha suda var;kisi kendinden bilir isi!
    Cok unlemli yazmaya calistim ama beceremedim. Yazimdan sogudum be....
    Direk bana yazabilirsin,jason falan ima edip sacmalik oluyor.(unlem)

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana bu konuda enteresan gelen şu oldu, adam almış yapmış binmiş sorun olduğunu dile getirmiş.

Hatırladığım kadarıyla y.dışında görüştüğü mühendislerden ısınmayla ilgili sorunun düzeldiğine dair bilgi almış,

Çıkmış pistte gazlamış ısınma olayını yaşamış. Kimse kendi malını b.o.klamaz, durduk yere.

mal adamın pist beklentisini karşılamamış ve eleştirmiş, olumlu yönlerini de yazdığını hatırlıyorum.
    (kendisini tanımıyorum bu arada, savunmak gibi bir derdim de yok haliyle)

Benim nazarımda araçlar hakkında objektif davranan birisi @997TT . Ben bu araca sahip olsam yaşadığı tecrübeyi dikkate alır ona göre işlem yapardım aracıma.

ne hondaymış arkadaş Herkese keyifli gazlamalar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Defalarca yaptigim rollde ve top speed kosularimda sismedi, benim icin sorunsuz bi araba acik ve net. Ben pist kovalayacak olsam arabayi test etmeden onlemlerimi bastan alir kafami agritmam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sunu ben yazsam yine nezle grip kapicak birileri olurdu.
    Tesekkur ederim konu cozumlemeniz icin.
    Jason ile arkadas olmam kabahat. TypeR projesinin basinda ki adamla konusma sansi yakalamam kabahat.
    Isin garibi,eskisini aldim yenisini alma arefesindeyim. Elimde 400.000liralik cop olucak oyle mi?
    Bunkadar on yargi,kulakdan dolma bilgilerle kilic savuranlari su saatten sonra cevaplamiyacagim.
    Arabanin iyi yonlerini yazarim ses yok ama "BASIMA GELENI YAZIYORUM" nerdeyse yalanci diyecekler. Hahaha....
    Buarada Vag fanatiklerini kiniyorum,ilk turda beni yolda birakan cupra hakkinda neler soyledim,insan bir korur,yalanci der,beni ima ederek unlemli yzilar yazar,ne bilim meydan okur,hatta ispatlamazsan mufterisin falan diyip yurur gider
    Neyse;araba guzel,pist meraklisi varsa yag sogutucusu takip gazlasin,ben geometri ayarlarini cozdum isteyene de yardimci olurum. Cok rahat 2:19 yaparsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ustune neden aldin ? Sanami soyledim ?
    Ayrica 122 kiloyum, madem sadece soforluk konusacak agirlik esitlenir, sikintimi ?
    Aynen ben alindim, uygun zamanda cikalim , herkese atar gider aramizda on yas var senli benli bile konusmadim saygisizlik olmasin diye, delikanli gibi teklif sunmussun ben de delikanli gibi uygun zamanda ulkuye cikalim diyorum ayni aracla

oKsEAt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jason ile arkadas olmam kabahat. TypeR projesinin basinda ki adamla konusma sansi yakalamam kabahat.
    Isin garibi,eskisini aldim yenisini alma arefesindeyim. Elimde 400.000liralik cop olucak oyle mi?
    Bunkadar on yargi,kulakdan dolma bilgilerle kilic savuranlari su saatten sonra cevaplamiyacagim.
    Arabanin iyi yonlerini yazarim ses yok ama "BASIMA GELENI YAZIYORUM" nerdeyse yalanci diyecekler. Hahaha....
    Buarada Vag fanatiklerini kiniyorum,ilk turda beni yolda birakan cupra hakkinda neler soyledim,insan bir korur,yalanci der,beni ima ederek unlemli yzilar yazar,ne bilim meydan okur,hatta ispatlamazsan mufterisin falan diyip yurur gider
    Neyse;araba guzel,pist meraklisi varsa yag sogutucusu takip gazlasin,ben geometri ayarlarini cozdum isteyene de yardimci olurum. Cok rahat 2:19 yaparsiniz.
    Abi cupra'nın hayat hondacılar kadar fanı yok, ses çıkarmamaları o yüzdendir. Hep bunlar farzet ki yüzünden.
    '01 VK 106 GTI
    '17 B Fiorino Premio
    '98 AY 106 GTI
    '97 LC Civic 1.4 IS
    GNL Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Niye ısrarla tayyar savunana sinirleniyorsunuz. Selçuk'un fikrini kimse değiştiremez. Ama ısrarla ters çıkarak siz de onun gibi körü körüne bağlı oluyorsunuz. burada size imalı falan konuşmam, söylemem gereken bir şey olduğunda zaten direkt söylerim. Jason'ı bir tek siz tanımıyorsunuz. herşeyi forumdan öğrenmiyorum telefon var, ortak tanıdıklar var. Efelik olayında da alındınız ki kapora verdim bile yazmamış olmanıza rağmen. 14 olayında da takıldınız ki 14'ünün cumartesi olduğuna bakmamıştım ilk başta, sadece gelen mail'i görmüştüm. Burada ekim sonu teslim edilecek falan yazılmıştı.

Her zaman yazdım tayyarı (veya başka arabayı) babam üretse savunurum onun haricinde bildiğimi gördüğümü yazarım geçerim. Ne test pilotuyum ne otomobil mühendisi ne de üreticisiyim. Kendimce bilgim dahilinde yorum yaparım ahkam falan kesmem. Her şeyi biliyorum da demem. Göreceli ve gerçekler vardır. Göreceliler hakkında yorum yaparım ama gerçekleri kimse değiştiremez.

Bence sakin olun herkesi inandırmak zorunda da değilsiniz burası bir forum ve arabadan hiç anlamayan kadar anladığını sananlarda mevcut siz bilginizi aktarın geçin. Olayları da kişiselleştirmeyin sanal ortamlar bazen mimiklerin ve ses tonunun olmamasından kaynaklı insanları sinir edebiliyor.

Bu forumda görüşlerini okuyup dikkate alacağım 3-5 kişiden birisi olduğunuzu bilin.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim anlamadığım?

Bu araç sadece Türkiye mizdemi mevcut? Sadece bizmi test edebiliyoruz bu vb. diğer aynı segment araçları? Biz test pilotu yada bir otoritemiyiz bu konuda??
    Tümünün cevabıda hayır.

Allah aşkına Dünya bu arabayı ve rakiplerini tüm kıtalarda ayrı ayrı test etmiş. Bunu kendi pilotları test etmiş, dergiler test etmiş, araç tv programları test etmiş. Sonuç? Yahu fk2 side fk8 ide uzun kısa her pistte ya 1. ya 2. en iyi zamanı yapmış rakiplerine karşı. Hadi 1 dk lık pistlerde şişmedi bu araç, Nürnburgring dedemi şişmedi?? 7:40 küsür koşarken şiştiysede yine diğerlerinin gerisinde kalmamış. Ozman sorun ne ben anlamıyorum
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jason hakkinda sadece yazan benim hatta jasonla konusmalari fk2 de yazip fk8'de yazilmamasi garip(unlem) sanirim beni ilgilendiriyor(sanirim bikerek yazdim)
    Ben kimseyi inandirmak istemiyorum,2-3 kisi nedense yalancilik yada farkli ithamlarla cevap veriyor.
    Insan elinde ki mali niye moklasin? Sorun bakis acisi-kisilik ve uslup... Degistirmek icin gonullu degilim,hatta unurun degil. Kalip belli zaten,yazilardan anlasiliyor.
    Sahsina soyliyecegim tek soz;laftan anlayan adamsin,bazen de bilerek yaziyorsun. Sadece yazdigin kelimeleri dogru secebilecegimi gor istedim. Unurumda degil typer yada cupra s3 vs. Piyasasi neyse 5 lira keser veririm. Ben deneyimlerimi yaziyorum.
    Otomobil ve pist konularima bakarsaniz hicbir aracin fanatigi olmadim. Neyse onu yazdim... Mallarinin kolesi olmak ile marka hayrani olmayi karistiran kisilere laf anlatamayiz.
    Su fk8'i verirlerse bu hafta onun hakkinda yazacagim. Tipki 2 sene once gk2 hakkinda yazdigim gibi. Hatirlarmisin "sen" dahil neler yazmistiniz
    Ama dedigim gibi,hakkini yemek istemem,en azindan anlasabiliyoruz. Tesekkur ederim bu konuda...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen ben alindim, uygun zamanda cikalim , herkese atar gider aramizda on yas var senli benli bile konusmadim saygisizlik olmasin diye, delikanli gibi teklif sunmussun ben de delikanli gibi uygun zamanda ulkuye cikalim diyorum ayni aracla
    Muratengine yazdim ben o yaziyi, sen konuda muhatabim dahi degilsinki fena kuru yerden nem almissin. Ayrica bu yaz bitmeden gelicem, haber ederim... Herkes deli sofor sitede masallah, bi biz apaciyiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jasoni gösteriyor herkes ama bende onunla rekor yaptığı dönem mesajlastim Hatta halen duruyor mesajlar bende isteyene gösteririm. Şimdi 1. Olarak jason bu araba pistte 2 tur atınca şişiyor diyemez aynen attigi mesajı yazıyorum
    - Bu aracın ısındığı söylenen turlardaki tur zamanın nedir?
    - Ben hicbir zaman 2 tur üst-üste atmadim toplamda 2 ayrı günde 5er tek tur attim. Tur zamanlarimda 2. Ciktigim zamanda 2.2210-2.2210-2.2220-2.2220-2.2240. Ağustos ayında çıktığımda araba düzlüklerde 7-8 km daha yavaştı. Aslında rekor kirdigim turda vites geçişinde hata yaptım 2.21 yapılabilir stok olarak. Hatta daha agresif kullanılarak 2.20 altı bile mümkün ama bu lastiklerle değil dedi. Yanı bahsettiği ısınma problemi aslında agustotosta yaşanmış hatta bana turbo arabalarda yaşanabilecek bir sorun dedi, sorunda 7-8 km yavaş gitmesi.
    Bide şöyle birşey var şimdi benim gibi bir kullanıcı ist parka ciksa yapabilecegi en iyi derece 2.25 falandir herhalde yani kendi limitlerimde bile kullansam en iyi o olur dolayısıyla ısınma beni çok etkilemez. Cunku isininca da yapabilecegim belki 2.27 ama 997TT gibi sürekli pist kovalayanlar ilk turda 2.22 yapıp sonraki turda hata yapmadigi halde 2.26 falan yapınca arabanin kistigini falan düşünür ve anlarda. Bizim gibi çoğu kullanıcı bunu anlamaz zaten ya da çok sallamaz. Burada bir arkadaş yazmıştı yabancı forumlarda bunun konusu nasıl geçmiyor hayret diye. Nedeni çoğu kişi farketmiyor bence. Çünkü bu araba atiyorum 2.22 yaptığı turdan sonra isininca 2.35 olmuyor. Mesela otopark ekibi de fk2 testi yaptı parkta ve 1 gun boyunca sıktılar arabayla ama ısınmayla ilgili en ufak bir kelime etmediler hatta aracın rakiplerinden her anlamda daha iyi olduğunu söylediler. O yüzden bence sahip olanlar keyfini sürsün çıktığından beri bu konuda gereksiz bir tartışma var bence.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)