Konuda öyle bir tartışma var ki zannettim ki honda civic type R ı türkler yaptı 0-dan bugune.
Sonra kavga ediyormuşsunuz yok ben daha iyi şöförüm sen bilmiyon diye 478. sayfada ayıktım ya duruma .
Konuda öyle bir tartışma var ki zannettim ki honda civic type R ı türkler yaptı 0-dan bugune.
Sonra kavga ediyormuşsunuz yok ben daha iyi şöförüm sen bilmiyon diye 478. sayfada ayıktım ya duruma .
Senle gecen konusma ile benle olan 180 derece farkli. Garipsemiyorum,yapmasi gerekeni yapmis. Fk8 ile olanlar bende kalsin,ne zaman yenisi cikar aciklarin. Ama bakin aliyorum kismetse.
Ayrica 3 ayri gunde cikildi ve ustuste tur atilamadi mesela,nedendir sence?
Videolar mevcut hatta detayli olanlar bile var.
Uzerine yayinladigim videoda,ozellikle 8.viraj dahil aracin nasil yavasladigi ortada(1.7 yuruyen arac 1.3'e dustu)
2.seansin ilk turunu sadece arkadaslarima yolladim,o kadar polemik yapmayim.
Ama sorun bu degil,sorun tecrubelerimi yaziyorum ama nedense bunun uzerine vay efendim nasil olur diye mesajlar,lakirdilar vs.
Mutluhandaki araba
![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Kırmızı dün satılmış fümeye kapora almışlar kasımın 3. Haftası 3 tane daha gelicekmis türkiye ye 2. Parti olarak
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
FK8 için de ısınma problemi olayı tartışılıyor yurtdışı forumlarında.
1ST LOOK: 2017 Honda Civic Type R on track at Buttonwillow Raceway CW13 w/ Laptime - YouTube
Mermi gibi duruyor![]()
Bu arabaya özel bi yağ soğutucusu yapıldı mı? Ya da universal bişey mi takılıyor? FK2 için.
fk8 li günler başlıyorhızlı abilerin arabanın hakkını vericekler
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)