Tamamda birgün bu 380 hp olan Leonları Jason kullansa kaç uyaparı bilebilecekmiyiz peki??
Tamamda birgün bu 380 hp olan Leonları Jason kullansa kaç uyaparı bilebilecekmiyiz peki??
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
İyi değil denen Jasonun cv sini okuyup sürüşünü izlemek yeterli gelir heralde nasıl bir pilot olduğunu anlamak içinherkes uçup kaçıyor da lafta kalıyor
2:16'ya katilmiyorum.
Belli bir noktadan sonra virgil iniyor.
2:17 ok ama 2:16 icin daha farkli bir detay gerek.
sırf lastikle şişmesse eğer 2.19 yapar bu araba net. yüklenir we sökülürse daha da iner.
hiç spec yazmaya gerek yok istanbul parkta plotaj 1-2 sn oynar. Jason evinin arka bahçesinde gibi rahat dönüyo rekabet yok kowaladığı bişi yok kowalayanda yok. biri bu süreyi geçsin ertesi gün bir sn indirir bu iş 2.18. xxx lere kadar sürer.
bunun dışında golf r 4 çeker değil mi? heldex?
bu arabanın sorunu şişmesi ısınıyor alet bu kadar basit, istanbul park isterse güç pistinin kralı olsun iki turda bir ( bu kadar iddialı bir araç ) süre bu kadar oynamamalı.
frenlere gelince frenlar daha ne olsun belkide arabanın en iyi kısmı![]()
ring testleri izliyoruz rekorlar görüyoruz ama ben kamera arkalarınıda görmek isterdim. Ayrıca orayla bizim pisti karşılaştırmayın allah çarpar
ben olsam pist kasmam yüklerim roll a çıkarım son sürat şanzuman falan çok iyi, nasıl olsa orada bol bol soğutursun.
Erkekler büyümez oyuncakları büyür...
Stok typeR,lastıkle 2:18....
Ve bellı bır yerden sonra "1 sanıye" ındırmek cok zor.
Yenı vıdeo yu ızledınız sanırım?
Sız hangı araclarla cıktınız ist park'a ve sureler nelerdı @majesty
video izlemedim warsa koy abi izleyelim,
benim muhtelif çıktığım araçlar oldu, tek süre kastığım geçen sene beyaz rocco 2.0 tsi ön çeker idi, stage 3 k04 kw ddc viraj demir p zero sıfır, qualife vs vs yani o bahsettiğiniz speclerin çoğu war idi sadece frenler yetişmemişti. 255 8 pot bbk d2 frenler idi.
herneyse süre 2.30 civarı video kayıtlarından baktığım zaten pekte bişi beklemiyordum.
işte sizin o "belli bir yer" dediğiniz yerde başlıyo herşey zaten. Rekabet yok birbirini alenen zorlayan yok para çokomel war şimdilik. Tekrar söylüyorum gerçek bir pilot Jason dahildir buna, o süreyi sırf lastikle bir sn civarı indirir net.
Erkekler büyümez oyuncakları büyür...
2.15 rahat döner. Zorlarsa 2.10. Rekabete dönerse 2.55. Hava serin olursa, rüzgar Japonyadan eserse düz 2 olura doğru gidiyoruz.
Konu ilk açıldığında FATIH reyis kimseyi dolandırmamış , RAMS henüz patlamamış , Darbe girişimi olmamış , K.Irak'ta referandum yapılmamış , Trump başa gelmemişti![]()
Japon harakirilerin abdestsizliği nelere mal oldu![]()
2.20 yaptığım videoyu izledim. Oha böyle saçma dönüp 2.20 yaptıysam, 2.17 rahat gibi bir hisse kapıldım.
Sonra dötümden ter aktığını da hatırladım. 235 kadran ile arka düzlükte frene basılan, 2nci virajda tapagaz dönerken 170 ile soldaki çayır çimene ışık hızıyla yaklaşılan 3 kulhuvallah 1 elham anları var ya... Bak yazarken bile korkudan çişim geldi gene.
Mattias Ekstrom çıkıp piste gelse , rekor kıran leon cupra direksiyonuna otursa anca o zaman 2,15 ler görülür bence. O kadar farkta olsun artık.
Ozellikle sordum daha once ne ile cikip sure yaptiniz diye.
Bazi seyleri yasayip yazmak en iyisi. Bu sayfanin basindan sonuna mesajlarin %70'i yasamadan yazilanlar. Yasayanlara saygi gostermeden "yok oyle olmaz" zihniyeti...
Nasreddin hica ne demis;bana agactan duseni getirin....
Bakin benim virgul saniye bile bazi yerlerden sonra zor iniyor dememi baybars-zeki gibi aracin belli sinirina gelmisler beni anliyor...
Mesela gt3 ile tecrubeli pilot ile aramda pek saniye yok. Sadece virgul var ama yaris pilotuyla saniye(yabanci).
2:18:200'de para cokomel egrisi olsaydi,benden setuplari cokk daha ileride olan araclar cok daha iyisini yapardi. Bende ne coil ne kamber kiti vardi.
Araba basarili,bende biraz ayak uydurdum o kadar. Bende isterdim kaliteli hafif jantim ve coilim olsun ama ben bu sekilde de iyi bir sure cikaririm,keyifli olur dedim,benim icin oldu da. Tam taktim coil ve kamber plate'i,satildi
Gelelim rekor cupraya babamin oglu gelse ne olurdu kismina;3 saniye... Yani 2:22'den degil 2:20 hic degil,2:18'den 3 saniye.... Ya ben yillarca birsey ogrenemedim yada saniyeleri henuz kavrayamadim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)