honda artık bitti firmadaki çalışanlar hep türk olsa bak ozaman gör typer i![]()
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bence yeni type r da trophy'nin rekorunu yaklaşsada kıramaz.belki focus rs ten hızlı olabilir ringte.trophy kadar başarılı bi şaseye,yol tutuşa ve frenlere sahip olacağını düşünmüyorum.olsa olsa yine roll aracı olur type r'dan başkada bişey olmaz![]()
INFINITE PERFORMANCE
pist derecesi benim için önemli olmadı hiçbir zaman pist olayınıda sevmiyorum zaten.
Roll de gereken adaleti dağıtacak bir typer olacağı kesin.
pistte iyi zaman çıkaramasa bile ; otobanda reno meno dinlemez adalet dağıtır yine ..
yazan veriler doğruysa tabi
spor otmobil sınıfında bir model üretiliyorsa yere her konuda iyi tutunması lazım. drag ve roll de çok çok iyi giden değil de bütün olarak hepsini bünyesinde barındırabilen aslında çok iyi bir spor otomobildir. evo veya sti gibi japon otomobillerini bir kenera koyarsak diğer japon spor otomobilleri avrupalı rakipleri arasında hep sönük kaldılar. hepsi düzde çok iyi belki ama iyi giden otmobil iyi durmalı aynı zamanda veya yüksek hızlarda tedirginlik yaratmamalı.
inşallah yeni civic daha bi güzel olur da rekabet biraz daha artar. rekabet her zaman diğerinin yenisinin daha da iyi olmasına sebeb olur. biri hep daha iyisini yapsın ki piyasada her zaman daha iyisi olsun
aklıma geldi mesela. 205 1.9 gti ilk üretildiği yıllar da nasıl bir yol tutuşa sahipti ve kaç tane onun gibi yol tutan b segment gti vardı![]()
Gayet güzel görünüyor, beğenmeyenler de trafikte bir-iki kez görsün yeter beğenmeleri için![]()
Turbo camiasına bi rakip daha geliyo güzel![]()
gayet güzel bence de , beğendim ..
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)