Video yu izlemeden önce çok mutluydum şuhan ise hesap kitap yapmakla meşgulüm iyi bir fiyatla getirirlerse kesinlikle bir tane edinirim![]()
abi tüylerim diken diken oldu. işe gireyim 20 yıllık kredi cekip almayı düşnüyorum
Elleme Sekelesin...
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
HONDA böle bi araba işte, daha piyasaya sürülmedi, milleti triplere soktu![]()
O değilde, hakkaten 150k'lık araç olucak herkes bunda hemfikir. Böle bodykitle çıkmayıp standarta yakın bi görünümde çıkarsa çok satmaz, ilgiyide kaybeder, HONDA kaybeder...
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
***** avradını o nasıl bi ses öyle![]()
İlk defa bi arabada bu kadar heyecanlandım.. R tuşuna yapıştı parmağım
![]()
ulan öyle stop yapılırmı be![]()
![]()
![]()
Bende ses ve vites geçişlerine çok takıldım, böyle çıkması sanırım imkansız. Keşke çıksa, gerçi o zaman da başımız dertten kurtulmaz. Ama araba ev arsa sattırır gibi duruyor.
.
forumun temposuna bakılırsa tüm fn2 den fazlasını forumdakiler alacak honda yaşadı..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Şiirsel yaklaşımlı tasviri hakeden bir araç...
Rahat olun;
Honda, satış ve pazarlama konusunda bu kadar iyiyken, Türkiye pazarını es geçmez![]()
olurda hakimlik savcılık sınavını kazanırsam babamdan ev kredisi yerine typer kredisi isteyeceğim o kesin. Mutlaka ama mutlaka binmeliyim bu arabaya aşığı oldum
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Bugün yeni type R la ilgili başka haber reklam var mı diye google da ararken wikipedia da efsane sona eriyor diye bi yazı okudum arkadaşlar sizce gerçek olma ihtimali varmı reklam felan çıkmışken ?
Honda Civic Type-R - Vikipedi
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Çok iyi olmuş gerçekten.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)