motoru ohio usa da üretilecek lakin orada satılmayacak type-r.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Yazı biraz garip olmuş, rekor henüz kırılmadığı halde rekor kırılmış gibi yazmışlar.
Daha çıkmamış aracı, piyasada satılan rekorları kıran araçlardan daha mükemmel olarak lanse etmişler
Bence satışın geçikmesinin nedeni arabanın Nürburgring te bekleneni verememesi.Tasarım aşamasında Honda yetkililerinin rekoru kıracak bir araba yapıyoruz açıklamaları çok iddalı olmuştu. Sonrasında CUPRA kısa süreli de olsa rekoru kırdı , Trophy cezayı kesti.Honda dan halen bir haber yok. Arabanın başarılı oalcağı kesin ama , bence rekoru kıramazlar.
Bence kıracaklar, sonuçta adamlar büyük reklam kampanyası yapıyor. Neredeyse tüm otomobil camiası bu aracı bekliyor, bunu bile bile beklentiyi artırıp kendilerini rezil etmezler, aptal değil sonuçta hiç bir firma.
Bana kalırsa rekoru hali hazırda kırmışlardır, fakat süreyi iyice geliştirip tahtta kalmak için uğrasıyolardır.
Rekor için aracı geliştiriyorlardır. Ayrıca reklamlarda 4 kapılı Type-R gördük arka kapı kolları saklanmıştı ki bu casus fotoğrafta da 4 kapılı model var. Sanırım 4 kapı olarak gelicek ki Type-R ruhuna aykırı.
Otoparkın açıklaması ise garip, daha çıkmamış tam olarak ne içi ne de dışı belli olan bir aracı övmüş övmüş te bitirememiş ve rakip olarak Focus RS demesi ise ayrı bir komedi. Focus RS saf güç olarak en güçlü olabilir ama pist'te işler değişiyor.
Her ne yaparlarsa yapsınlar ama artık şu elektronik devir saati olayından kurtulsunlar ve biraz daha saf spor otomobil için sürüş sade iç tasarım'a geçsinler.
Geçenler'de Chris Harris'in Ferrari F40 ve F50 testini izlemiştim orda 2 araçta en çok beğendiği şeyin, iç sadeliği sadece sürüş için olması ve ABS, ESP ve ASR gibi hiçbir ekipmanın bulunmamasına bayılmıştı. Spor otomobil dediğin böyle olur demişti. İnş. Honda şu suni yapının dışına çıkıp EK9 ve EP3 kıvamında iç dizayn ile gelir.
Aynen Ford'a pistte gitmez demek talihsiz bi yorum olmuş bence de. En büyük özellikleri yol tutuşlarıyken hemde.
Şunu netleştirelim beyler.
Fifth Gear - Ford Focus RS vs Renault Megane RS 250 vs Volkswagen Scirocco R - YouTube
1.27.91 Focus RS
1.26.42 Renault Megane RS
Hadi bana inanmıyorsunuz bari Tiff Needell amcamın sürüşüne inanın
Eğer ki, Tiff amcam da yeterli gelmediyse size Stig öneririm ki topgear.com sitesinden aldığım süreler ise;
67. RenaultSport Megane Cup 265 1.27.7
81. Ford Focus RS 2009 1.29.3
Ayrıca, SuperChip'li bir Renault Megane RS Focus RS'e yarım boy civarı fark atıyor izlemek isterseniz,
Superchips Renaultsport Megane vs Ford Focus RS - Auto Express - YouTube
Megane yavaş veya Focus ondan hızlı diye kimse dememiş zaten hacım,
Focusta kesinlikle yavaş değil, handikapı ön kısmın daha ağır olup kafadan kayma eğiliminin fazla olması ki Topgear test track da keskin dönüşlere sahip bir viraj genel olarak, ama Ford yol tutmaz kısmı saçmadır![]()
Reno nun pistte adı geçmez iken MK1 Focus RS rekortmendi, unutmamak lazım geçmişi de. Ayrıca Honda'nın torksteeri azaltmak için yeni Typer da kullanacağı ön süspansiyon yapısı MK2 Focus RS ile hemen hemen aynı, bu da dipnot olsun.
http://fastestlaps.com/tracks/nordschleife.html
Listede
149. Sıra da Renault Megane RS 265 Trophy
235. Sıra da Ford Focus RS
246. Sıra da Renault Megane RS
Buradan çıkan sonuç Ford Focus RS, Megane RS'den hızlı ama Trophy ile maalesef aralarında ciddi fark var.
topgear'da Jermy Clarkson, aracın çekiş sisteminden şikayet etmişti bu kadar güç önden çekiş ile sorun yaratıyor demişti. Yeni Focus RS nasıl şimdi de onu araştırıcam belki daha iyidir eskisine göre.
Pistte işler değişiyor gibi bir cümleden olayı nasıl Ford yol tutmaza getirdiniz ben anlayamadım.Araç pistte Trophy'den yavaş mı?Yavaş.Kimse tü kaka demedi yani...
Focus'a yavaş demedim güç olarak en güçlüsü bu klasmanda. Eskiler'i işin içine karıştırmıyalım yoksa işin içinden çıkamayız
Sadece bana Focus pistte gider ve talihsiz açıklama dedikleri için bende neden "pistte işler değişir" dediğimi hangi veriler ve testler ile bu sonuca vardığımı açıkladım. Yoksa ister Focus olsun isterse Type-R olsun en hızlısı sorun yok. Hatta onların rekabeti kullanıcıya yansır
Ayrıca ön süspansiyon yapısının aynı olduğunu bilmiyordum. Kaynak verirsen bi göz atmak isterim.
Şunu netleştirelim. Ne Focus'a yavaş dedim. Ne de yol tutmuyor berbat araba dedim. Sadece pistte işlerin değiştiğini söyledim yani önemli olan beygir değil dedim ve izlediğim, okuduğum ve gördüğüm videoları ve pist sürelerini paylaştım o kadar. Ayrıca bu denkleme Focus RS500 ve Renault Megane Trophy-R dahil değil. Belki RS500'ü daha iyidir Trophy'den.
132 bin tl bir araca vereceğim kaputa bir amortisör bile koymayacaklar. elimle kaput mandalı takacağım işe bak sen ya![]()
typerın konsept halini opsiyon gibisine satmasınlar+ body 2000$-€
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)