User Tag List

Sayfa 27/498 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
9446 sonuçtan 495 ile 513 arası

Konu: 2015 Typer

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla kamuflajlı hali bir önceki sayfadaki siyahtan hiçbir farkı yok neredeyse
    ince ince incelendiğinde kırmızı haline baya bir benzediğini düşünüyorum ben. ama kamuflaj yakışmamış..

Bu arada rekoru kırdı mı ki cidden?

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motoru ohio usa da üretilecek lakin orada satılmayacak type-r.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

R21TURBO 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ince ince incelendiğinde kırmızı haline baya bir benzediğini düşünüyorum ben. ama kamuflaj yakışmamış..

Bu arada rekoru kırdı mı ki cidden?
    Listede halen trophy gözüküyor.

7:54.36 / Renault Mégane RS 275 Trophy R16 / June 2014 / Test realised by Renault Sport. New record for a FWD car[68]

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Yazı biraz garip olmuş, rekor henüz kırılmadığı halde rekor kırılmış gibi yazmışlar.

Daha çıkmamış aracı, piyasada satılan rekorları kıran araçlardan daha mükemmel olarak lanse etmişler

R21TURBO 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence satışın geçikmesinin nedeni arabanın Nürburgring te bekleneni verememesi.Tasarım aşamasında Honda yetkililerinin rekoru kıracak bir araba yapıyoruz açıklamaları çok iddalı olmuştu. Sonrasında CUPRA kısa süreli de olsa rekoru kırdı , Trophy cezayı kesti.Honda dan halen bir haber yok. Arabanın başarılı oalcağı kesin ama , bence rekoru kıramazlar.

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence kıracaklar, sonuçta adamlar büyük reklam kampanyası yapıyor. Neredeyse tüm otomobil camiası bu aracı bekliyor, bunu bile bile beklentiyi artırıp kendilerini rezil etmezler, aptal değil sonuçta hiç bir firma.
    Bana kalırsa rekoru hali hazırda kırmışlardır, fakat süreyi iyice geliştirip tahtta kalmak için uğrasıyolardır.

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence kıracaklar, sonuçta adamlar büyük reklam kampanyası yapıyor. Neredeyse tüm otomobil camiası bu aracı bekliyor, bunu bile bile beklentiyi artırıp kendilerini rezil etmezler, aptal değil sonuçta hiç bir firma.
    Bana kalırsa rekoru hali hazırda kırmışlardır, fakat süreyi iyice geliştirip tahtta kalmak için uğrasıyolardır.
    bende aynı fikirdeyim. genelde reklam kampanyaları ciddi bir strateji ise hayal üzerine değil gerçekler üzerine hazırlanır. belkide cupra gibi tahttan hemen inmemek için geliştirme evresindelerdir yine.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Rekor için aracı geliştiriyorlardır. Ayrıca reklamlarda 4 kapılı Type-R gördük arka kapı kolları saklanmıştı ki bu casus fotoğrafta da 4 kapılı model var. Sanırım 4 kapı olarak gelicek ki Type-R ruhuna aykırı.

Otoparkın açıklaması ise garip, daha çıkmamış tam olarak ne içi ne de dışı belli olan bir aracı övmüş övmüş te bitirememiş ve rakip olarak Focus RS demesi ise ayrı bir komedi. Focus RS saf güç olarak en güçlü olabilir ama pist'te işler değişiyor.

Her ne yaparlarsa yapsınlar ama artık şu elektronik devir saati olayından kurtulsunlar ve biraz daha saf spor otomobil için sürüş sade iç tasarım'a geçsinler.

Geçenler'de Chris Harris'in Ferrari F40 ve F50 testini izlemiştim orda 2 araçta en çok beğendiği şeyin, iç sadeliği sadece sürüş için olması ve ABS, ESP ve ASR gibi hiçbir ekipmanın bulunmamasına bayılmıştı. Spor otomobil dediğin böyle olur demişti. İnş. Honda şu suni yapının dışına çıkıp EK9 ve EP3 kıvamında iç dizayn ile gelir.

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rekor için aracı geliştiriyorlardır. Ayrıca reklamlarda 4 kapılı Type-R gördük arka kapı kolları saklanmıştı ki bu casus fotoğrafta da 4 kapılı model var. Sanırım 4 kapı olarak gelicek ki Type-R ruhuna aykırı.

Otoparkın açıklaması ise garip, daha çıkmamış tam olarak ne içi ne de dışı belli olan bir aracı övmüş övmüş te bitirememiş ve rakip olarak Focus RS demesi ise ayrı bir komedi. Focus RS saf güç olarak en güçlü olabilir ama pist'te işler değişiyor.

Her ne yaparlarsa yapsınlar ama artık şu elektronik devir saati olayından kurtulsunlar ve biraz daha saf spor otomobil için sürüş sade iç tasarım'a geçsinler.

Geçenler'de Chris Harris'in Ferrari F40 ve F50 testini izlemiştim orda 2 araçta en çok beğendiği şeyin, iç sadeliği sadece sürüş için olması ve ABS, ESP ve ASR gibi hiçbir ekipmanın bulunmamasına bayılmıştı. Spor otomobil dediğin böyle olur demişti. İnş. Honda şu suni yapının dışına çıkıp EK9 ve EP3 kıvamında iç dizayn ile gelir.
    Fordlar tam tersi pistte gider duz gitmez

Molev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkesin içinde şu arka stoplar konsepteki gibi olsun diye hevesleniyo ben dahil bu ne abi aracın arkasına bak sen üretici firmasın ya ..
    '' Astrolog ''

Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo desteğiyle 4 beygir almış, acaba emniyet kemerine mi taktı turboyu ?

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen Ford'a pistte gitmez demek talihsiz bi yorum olmuş bence de. En büyük özellikleri yol tutuşlarıyken hemde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fordlar tam tersi pistte gider duz gitmez
    Alıntı Y.Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen Ford'a pistte gitmez demek talihsiz bi yorum olmuş bence de. En büyük özellikleri yol tutuşlarıyken hemde.
    Şunu netleştirelim beyler.

Fifth Gear - Ford Focus RS vs Renault Megane RS 250 vs Volkswagen Scirocco R - YouTube

1.27.91 Focus RS
    1.26.42 Renault Megane RS

Hadi bana inanmıyorsunuz bari Tiff Needell amcamın sürüşüne inanın
    Eğer ki, Tiff amcam da yeterli gelmediyse size Stig öneririm ki topgear.com sitesinden aldığım süreler ise;

67. RenaultSport Megane Cup 265 1.27.7
    81. Ford Focus RS 2009 1.29.3

Ayrıca, SuperChip'li bir Renault Megane RS Focus RS'e yarım boy civarı fark atıyor izlemek isterseniz,

Superchips Renaultsport Megane vs Ford Focus RS - Auto Express - YouTube

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Megane yavaş veya Focus ondan hızlı diye kimse dememiş zaten hacım,

Focusta kesinlikle yavaş değil, handikapı ön kısmın daha ağır olup kafadan kayma eğiliminin fazla olması ki Topgear test track da keskin dönüşlere sahip bir viraj genel olarak, ama Ford yol tutmaz kısmı saçmadır

Reno nun pistte adı geçmez iken MK1 Focus RS rekortmendi, unutmamak lazım geçmişi de. Ayrıca Honda'nın torksteeri azaltmak için yeni Typer da kullanacağı ön süspansiyon yapısı MK2 Focus RS ile hemen hemen aynı, bu da dipnot olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    http://fastestlaps.com/tracks/nordschleife.html

Listede
    149. Sıra da Renault Megane RS 265 Trophy
    235. Sıra da Ford Focus RS
    246. Sıra da Renault Megane RS

Buradan çıkan sonuç Ford Focus RS, Megane RS'den hızlı ama Trophy ile maalesef aralarında ciddi fark var.

topgear'da Jermy Clarkson, aracın çekiş sisteminden şikayet etmişti bu kadar güç önden çekiş ile sorun yaratıyor demişti. Yeni Focus RS nasıl şimdi de onu araştırıcam belki daha iyidir eskisine göre.

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pistte işler değişiyor gibi bir cümleden olayı nasıl Ford yol tutmaza getirdiniz ben anlayamadım.Araç pistte Trophy'den yavaş mı?Yavaş.Kimse tü kaka demedi yani...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Megane yavaş veya Focus ondan hızlı diye kimse dememiş zaten hacım,

Focusta kesinlikle yavaş değil, handikapı ön kısmın daha ağır olup kafadan kayma eğiliminin fazla olması ki Topgear test track da keskin dönüşlere sahip bir viraj genel olarak, ama Ford yol tutmaz kısmı saçmadır

Reno nun pistte adı geçmez iken MK1 Focus RS rekortmendi, unutmamak lazım geçmişi de. Ayrıca Honda'nın torksteeri azaltmak için yeni Typer da kullanacağı ön süspansiyon yapısı MK2 Focus RS ile hemen hemen aynı, bu da dipnot olsun.
    Focus'a yavaş demedim güç olarak en güçlüsü bu klasmanda. Eskiler'i işin içine karıştırmıyalım yoksa işin içinden çıkamayız
    Sadece bana Focus pistte gider ve talihsiz açıklama dedikleri için bende neden "pistte işler değişir" dediğimi hangi veriler ve testler ile bu sonuca vardığımı açıkladım. Yoksa ister Focus olsun isterse Type-R olsun en hızlısı sorun yok. Hatta onların rekabeti kullanıcıya yansır

Ayrıca ön süspansiyon yapısının aynı olduğunu bilmiyordum. Kaynak verirsen bi göz atmak isterim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ilkerist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pistte işler değişiyor gibi bir cümleden olayı nasıl Ford yol tutmaza getirdiniz ben anlayamadım.Araç pistte Trophy'den yavaş mı?Yavaş.Kimse tü kaka demedi yani...
    Şunu netleştirelim. Ne Focus'a yavaş dedim. Ne de yol tutmuyor berbat araba dedim. Sadece pistte işlerin değiştiğini söyledim yani önemli olan beygir değil dedim ve izlediğim, okuduğum ve gördüğüm videoları ve pist sürelerini paylaştım o kadar. Ayrıca bu denkleme Focus RS500 ve Renault Megane Trophy-R dahil değil. Belki RS500'ü daha iyidir Trophy'den.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Japonya halen 2015 e giremedimi nerde bu tayyarrrr

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    132 bin tl bir araca vereceğim kaputa bir amortisör bile koymayacaklar. elimle kaput mandalı takacağım işe bak sen ya

typerın konsept halini opsiyon gibisine satmasınlar + body 2000$-€
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)