typer alıcısının bu fiyata şu var diyeceğini sanmıyorum.
Bir galerinin aracı getirteceğini söylemişti arkadaşım , ben pek inanmadım ama olabilir diye düşünüyorum
Dergilere özel gün yaptılar sanırım videolardaki gibi ,
yayınlanan ilk izlenimleri
Fiyat olarak £30-£32 belirtmişler burada 150 civarı olacağını sanıyorum bende 180-200 ucuk olabilir
Honda Civic Type-R 2015 review - prices, specs and 0-60 time | Evo
2015 Honda Civic Type R review | Autocar
First drive: 2015 Honda Civic Type R - BBC Top Gear
Honda Civic Type R (2015) review by CAR Magazine
First Drive review: Honda Civic Type R (2015)
145 civarı olsa paramda olsa o an bende alırım o konuda yalan yok ama 200 lere yaklaşırsa sedan s3 alırım![]()
Team PAŞAOĞLU
Bu Type-R'ın fiyatı ilerki modellerinde bi kaç makyajla kesin yükselir. 200ü bilmemde 180lere dayanır.
150liram olsa gider 335 cabrio alırdımTurbo, RWD, üstüde açılıyo ohh miss... Motoruda oynanmaya müsaitt
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Normal hatchback bir civic normal orta doluluktaki bir golfden veya a3 den nekadar ucuzsa typer da golfr ve s3 den okadar ucuz olur iste. Ben piyasalarini pek bilmem ama biri orantilasin bakalim ne cikiyor?
TeamPASAOGLU
makyajlı cıvıc hb 1.6 i-dtec 120ps manuel sport donanım: 84.000 lira
golf 1.6 tdı 105ps manuel hıghlıne donanım: 82.600 lira
tabi şu var golf ucuz gibi gözüksede çoğu şey opsiyon .biraz doldurmaya kalksanız cıvıc hb den pahalı hale gelir . ikiside gereksiz pahalı aslında .
200 falan olmaz type r 150-160 bandında olucak bence fiyatı .![]()
Şu typerın belirsizliği nedir yaCıkması olay oldu cıktı cıkıcak denildi merak edildi. Cıktı fiyatı 150.000 tl denildi 20 araba gelicek oldu sonra 40 araba sonra hepsi tarih oldu ..
şimdi fiyat 180-200 bin tl lerde O fiyatlara cıkarsa ne olursa olsun isterse havada ucsun gercekten fazla .
Elleme Sekelesin...
Piyasası daha satışa çıkmadan yükselen tek marka honda galiba
200k'lara dayanırsa bende vazgeçerim şuan bahsedilen fiyatlar limitinde bence...
150 de olsa alamicam icin giren cikan yok 250 olsun isterse ama Antalyadan ilk alan bana foto cektirmezse nazarim deger onu diyim![]()
DR. OWL
40 tane gelecekmiş. Kasım ayına kadardı sanırım. Ancak gelecek tüm araçlar şu an kağıt üzerinde satılmış bilgisi aldım ben de. Hangi renkten kaç tane gelecek belli değil dendi. Benim de yetkili servisten aldığım bilgi böyle
155'den yukarı getirsinler kendilerine kurşun sıkarlar. Öyle 180 tl lere gelecekse az daha kasıp S3 alır millet abartmasınlar. Tamam saygımız var markayada milleti enayi yerine koymasınlar.
64 bin euro gerçekçi bi rakam degil. Oyle bi fiyat yok.
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)