User Tag List

Sayfa 40/498 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
9446 sonuçtan 742 ile 760 arası

Konu: 2015 Typer

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kullanıcı kitlesini iyi biliyorlar ona göre reklam yapıyorlar burda yazanların yorumlarına göre strateji doğru bana birşey ifade etmiyor mesela ama kimisi saatini bekliyor vs gibi
    Team PAŞAOĞLU

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kullanıcı kitlesini iyi biliyorlar ona göre reklam yapıyorlar burda yazanların yorumlarına göre strateji doğru bana birşey ifade etmiyor mesela ama kimisi saatini bekliyor vs gibi
    Bu konuya bakan herkes bişey bekliyor Cem yapma şimdi

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boşver en azından sokakta istanbul parkta görebileceksin. Bizene underdan fantezisinden.
    fantezinin kralını honda yapıyor doğmamıs cocuga don bicerek renualt yada seat değil. adamların yaptığı belli. yolda yada i.parkta görünür görünmez orasını bilemem cokta dert değil acıkcası

1881 - 193

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuya bakan herkes bişey bekliyor Cem yapma şimdi
    yok kanka ben beklemiyorum okuyorum bazen eğleniyorum aradada işte çıkan fotoları görüyoruz arabacı adamız sonuçta belli bir miktar her arabayı merak ediyorum
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fantezinin kralını honda yapıyor doğmamıs cocuga don bicerek renualt yada seat değil. adamların yaptığı belli. yolda yada i.parkta görünür görünmez orasını bilemem cokta dert değil acıkcası
    HONDA zaten hindistanın parlayan güneşi yeni girdi sektöre atar yapıyo .pneler , o rekoru kırarız derlerse kırarlar biliyorsun heleki Japonlar gibi mevzu adamları. İnan hiç dönüp arkalarına bakmazlar o derece.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok kanka ben beklemiyorum okuyorum bazen eğleniyorum aradada işte çıkan fotoları görüyoruz arabacı adamız sonuçta belli bir miktar her arabayı merak ediyorum
    Aynen kanka bende onu diyorum şuan bir Hondam varmı yok ama ben honda fanatiğiyim eleştirdiğimde olmuştur. Biliyorsun passat ve golf var ailede onlarla geziyorum huzurluyum.

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen kanka bende onu diyorum şuan bir Hondam varmı yok ama ben honda fanatiğiyim eleştirdiğimde olmuştur. Biliyorsun passat ve golf var ailede onlarla geziyorum huzurluyum.
    Abi ben de pejoya biniyorum, her bindigimde daha da Honda fanatigi oluyorum. Vtece binerken bu kadar fanatigi degildim.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla megy'nin iç işçiliği bile kalite farkını belli ediyor honda ile . Her şey ''pistte şu kadar süre yapmış şu kadar hıza ulaşmış'' demek değildir bence.

O kadar paralar dökülüp alınacak bir araba. Leon cupra mı ? 4 Kapı yapmışlar normal FR 'den bir farkı yok . Megane RS'mi ? Orta konsol hemen hemen aynı vites klasik renault tarzı .

O beklenen tasarımıyla iç dış olarak honda çıkartsın zaten keşke param olsa da alsam derim .
    imzasız..

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar paralar dökülüp alınacak bir araba. Leon cupra mı ? 4 Kapı yapmışlar normal FR 'den bir farkı yok . .
    Seat o konuda acınacak durumda. FR, çupradan daha yakışıklı. Çuprada sis farı bile yok. Sadece motor var gerisi fıs.

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda ya fazla yükleniyoruz ne yazık ki Konsept otomobiller seri üretimde birebir çıkmaz zaten. ki beyaz renkli araç gayette rakipleri arasında hem daha şık gözüküyor bence hemde bayarılı gelicek gibi...

CUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda rekoru kiracagiz dedigi hafta Renault sport Suzuka ya giderek sağlam bir rekor kirdi Ve Honda 2 subat ta cikartiyoruz dedikten sonra da bunu yayinlamisti
    Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Valla megy'nin iç işçiliği bile kalite farkını belli ediyor honda ile . Her şey ''pistte şu kadar süre yapmış şu kadar hıza ulaşmış'' demek değildir bence.

O kadar paralar dökülüp alınacak bir araba. Leon cupra mı ? 4 Kapı yapmışlar normal FR 'den bir farkı yok . Megane RS'mi ? Orta konsol hemen hemen aynı vites klasik renault tarzı .

O beklenen tasarımıyla iç dış olarak honda çıkartsın zaten keşke param olsa da alsam derim .
    Rekorları kırıcaz diye ortaya çıkan Honda olduğu için pist süresi konusu üzerinden konuşuluyor, böyle bir iddiaları olmasaydı arka planda kalırdı bu konu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CUB;- Hondacılar arabasına para harcamayı sever küçük bir limit ile yüklenirse o motor trophy falan yalan olur .

Her şey hız mı sizin için ? Yani bir arabanın içine binince normal dizel megy coupe'dan gözle görülür ciddi farklar olmayınca üzülmüyor musunuz ? Madem iş şaka yapmak , şaka gibi bir araba yapmak şahinler doğanlar ne bileyim 106'lara para yatırılsın gazlayın durun .

Bir arabaya o kadar para dökünce karşıdan gelen insan ''anaaa megane coupe mu lan bu ? 1.4 t mi acaba ? yok lan 1.5 dci'dir kesin.'' demesin .

''ANANI AVRADINI YENİ TYPER .'' bu yorum gayet verdiğin paralara değer en azından . Kişisel görüşümdür anlatmak istediğimi anlayan olmuştur illa ki .
    imzasız..

Molev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reno fena tokatlıcak hondayı ... :/
    '' Astrolog ''

Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo desteğiyle 4 beygir almış, acaba emniyet kemerine mi taktı turboyu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Süper yapmışlar çok akıllıca reklamlar dönüyor. O süre her türlü iner geçilir vs.vs. ama reklamlar efsane.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    HONDA zaten hindistanın parlayan güneşi yeni girdi sektöre atar yapıyo .pneler , o rekoru kırarız derlerse kırarlar biliyorsun heleki Japonlar gibi mevzu adamları. İnan hiç dönüp arkalarına bakmazlar o derece.
    imza

Tokyo'lu Sabri

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CUB;- Hondacılar arabasına para harcamayı sever küçük bir limit ile yüklenirse o motor trophy falan yalan olur .

Her şey hız mı sizin için ? Yani bir arabanın içine binince normal dizel megy coupe'dan gözle görülür ciddi farklar olmayınca üzülmüyor musunuz ? Madem iş şaka yapmak , şaka gibi bir araba yapmak şahinler doğanlar ne bileyim 106'lara para yatırılsın gazlayın durun .

Bir arabaya o kadar para dökünce karşıdan gelen insan ''anaaa megane coupe mu lan bu ? 1.4 t mi acaba ? yok lan 1.5 dci'dir kesin.'' demesin .

''ANANI AVRADINI YENİ TYPER .'' bu yorum gayet verdiğin paralara değer en azından . Kişisel görüşümdür anlatmak istediğimi anlayan olmuştur illa ki .
    Reno'lar genelde düzde hızlı giden arabalar değil zaten
    Dışardan nasıl göründüğü bazı kişiler için önemli olabilir ama bazıları için de bir o kadar önemsiz. Hatta sleeper olması bazılarının hoşuna bile gidiyor
    Bir tavsiyem r26 ile ep-3'ün pist sürelerini bir karşılaştır, honda'nın motoru daha dayanıklı olabilir vs. ama pistte r26 bile araya vilayet sokmuş her seferinde. (r26r demiyorum bile)
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Süper yapmışlar çok akıllıca reklamlar dönüyor. O süre her türlü iner geçilir vs.vs. ama reklamlar efsane.
    Abi bir markanın çıkaracağı ürünü ne kadar önemsediği en azından yaptığı reklamlardan bellidir. Marka fanatiği değilim sadece honda ep3 typer'a sahip oldum o kadar .

Ancak Focus RS'in yaptığı dandirik reklam bile bazı şeyleri çok iyi anlatıyor yani .
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka şimdi burda konuşmaya deşifre etmeye gerek yok Renault adamlarının spy almak için sabah akşam ringte yattığını biliyoruz.

K O R K U Y O R L A R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)