User Tag List

Sayfa 41/498 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
9446 sonuçtan 761 ile 779 arası

Konu: 2015 Typer

CUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    CUB;- Hondacılar arabasına para harcamayı sever küçük bir limit ile yüklenirse o motor trophy falan yalan olur .

Her şey hız mı sizin için ? Yani bir arabanın içine binince normal dizel megy coupe'dan gözle görülür ciddi farklar olmayınca üzülmüyor musunuz ? Madem iş şaka yapmak , şaka gibi bir araba yapmak şahinler doğanlar ne bileyim 106'lara para yatırılsın gazlayın durun .

Bir arabaya o kadar para dökünce karşıdan gelen insan ''anaaa megane coupe mu lan bu ? 1.4 t mi acaba ? yok lan 1.5 dci'dir kesin.'' demesin .

''ANANI AVRADINI YENİ TYPER .'' bu yorum gayet verdiğin paralara değer en azından . Kişisel görüşümdür anlatmak istediğimi anlayan olmuştur illa ki .
    Dostum öyle oynadıktan sonra ne ile oynarsan oyna farklı sonuçlar çıkabilir böyle bir karşılaştırma olamaz. Kaldiki hız değil konu pist süresi yani bildiğimiz karayoları olayı bu frenin daha iy ialt takımın daha iyi hızlanman daha iyi düzde basmak değil bu olay.
    Karşındaki adam için araba alıyorsan zaten baştan kaybettin kardeşim. Ben kimse için araba almam ; ne 2. eline bakarım ne de başkasının beğenmesine , kendi beğendiğim neyse odur benim için hangisi ile keyif alıyorsam onu alırım.
    Typer alınca karşındaki sana supersport araba mı almışsın diyor ? Ne farkı var civic ten ben fark göremiyorum hatta tüm type s ler vs sonradan r olduğu için kafam bile karışıyor R mı diye
    Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Reno'lar genelde düzde hızlı giden arabalar değil zaten
    Dışardan nasıl göründüğü bazı kişiler için önemli olabilir ama bazıları için de bir o kadar önemsiz. Hatta sleeper olması bazılarının hoşuna bile gidiyor
    Bir tavsiyem r26 ile ep-3'ün pist sürelerini bir karşılaştır, honda'nın motoru daha dayanıklı olabilir vs. ama pistte r26 bile araya vilayet sokmuş her seferinde. (r26r demiyorum bile)
    Getirselerdi binseydi memleketin evlatları olmayan araçlarla ilgili burda yarım yalamak tartışıyoruz. İngiltere yaşasak tamam hadi fanatik olalım fan boy olalım ama burda bi gerçek var. Gelmeyecek arabaya amin diyorsunuz.

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haha korkma TİTRE diyip trollük yapasım geldi
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CUB;- Hondacılar arabasına para harcamayı sever küçük bir limit ile yüklenirse o motor trophy falan yalan olur .

Her şey hız mı sizin için ? Yani bir arabanın içine binince normal dizel megy coupe'dan gözle görülür ciddi farklar olmayınca üzülmüyor musunuz ? Madem iş şaka yapmak , şaka gibi bir araba yapmak şahinler doğanlar ne bileyim 106'lara para yatırılsın gazlayın durun .

Bir arabaya o kadar para dökünce karşıdan gelen insan ''anaaa megane coupe mu lan bu ? 1.4 t mi acaba ? yok lan 1.5 dci'dir kesin.'' demesin .

''ANANI AVRADINI YENİ TYPER .'' bu yorum gayet verdiğin paralara değer en azından . Kişisel görüşümdür anlatmak istediğimi anlayan olmuştur illa ki .

Megane 2 RS im varken dizel bile zanneden olmuştur. Ama ben gösteriş için araba almadığımdan bozulmak bir yana gülüp eğlenip geçmişimdir... Bu arada konsept veya ne halde çıkarsa çıksın gerçekten çok agresif ve güzel olmuş type r.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Reno'lar genelde düzde hızlı giden arabalar değil zaten
    Dışardan nasıl göründüğü bazı kişiler için önemli olabilir ama bazıları için de bir o kadar önemsiz. Hatta sleeper olması bazılarının hoşuna bile gidiyor
    Bir tavsiyem r26 ile ep-3'ün pist sürelerini bir karşılaştır, honda'nın motoru daha dayanıklı olabilir vs. ama pistte r26 bile araya vilayet sokmuş her seferinde. (r26r demiyorum bile)

Ben pist için konuşmuyorum sadece herkesin tek amacı pist ise hangisi hp güç anlamında pist için daha yatkınsa onu tercih etmeleri gayet normal.

Ben direksiyona oturunca çok bi farklılık göremiyorsam tercih etmem. Herkesin kişisel zevki
    imzasız..

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarım yalamak ne demek lan owww EGT yükseldi ben biraz gazete okuyayım.

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Renault bunca yıllık tahtını kaptıracak?hemde Honda'ya.
    Honda severiz seni,tipini,motorunu,sesini ama yav he he
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak ettim meggy ile benzin alırken yalnışlıkla mazot dolumu gibi olaylar yaşayan var mı acaba?

Type r da imkansız da o yüzden sordum:P

Ortalık karıştırmaksa bende yazayım istedim yalnış anlaşılmasın. Megane cidden üst düzey bir araç başarısı değil başarıları tartışmasız süreler anlamında. Kim ne derse desin bana fukara tesellisi gibi geliyor. Hergün ring e mi çıkacak alacak adam? İşte buna he he derim ben de. Şöyle ikinci köprüden evime dönerken bi type r kullanmak var bi de ring rekortmeni megane kullanmak var kimse kusura bakmasın... Biraz da zevkimize göre değerlendirelim

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merak ettim meggy ile benzin alırken yalnışlıkla mazot dolumu gibi olaylar yaşayan var mı acaba?

Ortalık karıştırmaksa bende yazayım istedim yalnış anlaşılmasın. Megane cidden üst düzey bir araç başarısı değil başarıları tartışmasız süreler anlamında. Kim ne derse desin bana fukara tesellisi gibi geliyor. Hergün ring e mi çıkacak alacak adam? İşte buna he he derim ben de. Şöyle ikinci köprüden evime dönerken bi type r kullanmak var bi de ring rekortmeni megane kullanmak var kimse kusura bakmasın... Biraz da zevkimize göre değerlendirelim
    Ring dönmesi şart mı arabanın ben anlamıyorum ki?
    Ne kadar düz mantıksın farkında mısın?
    İkinci köprüden evine dönerken frene basmıyor musun mesela?
    Yada bir viraj görünce hangimiz normal dönüyoruz?
    Yeni type-r'ı bilemem ama ep3 için konuşacak olursak standart hali bu dediklerimin hiç birini hakkıyla yapabilen bir otomobil değil.
    Bunu benim söylememe gerek yok, aç iki tane inceleme oku
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bugün trophy alabilen birisi 3 aşağı 5 yukarı type r da alabiliyor fukaralıktan bahsedersek. Sen pist rekortmeni araçları sadece pistte daha başarılı diye düşünerek yolda yol tutuş frenaj vs vs tarzı şeylerle hayatta kalabilme ihtimalini göz ardı etmiş bulunuyorsun. Type r için alan ölür demiyorum yanlış anlaşılmasın ama düzde daha hızlı olduğu aşikar bir araç pistte hep geride kalıyorsa yolda da vardır bir hikmeti şasinin daha başarılı olmasının. Görsel olarak her ne kadar göreceli olsa da %99 nsanlar type r ı beğenir. Ama ben köprüde type r la gösteriş yapmaktansa daha güvenli ve sürüş keyfi alarak gitmeyi tercih edenlerdenim.
    Not : İmkanım olduğu an düşünmem yeni type r ı alırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni type-r'ı bilemem ama ep3 için konuşacak olursak standart hali bu dediklerimin hiç birini hakkıyla yapabilen bir otomobil değil.
    Allah a şükür hepsini yıllardır okuyorum. Alıntı yaptığın yazının sonuna dikkat etmedin sanırım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ben dediklerine sonuna kadar katılıyorum.Honda'nın keyfi RS'te yok.3 tane Clio rs'im oldu.Megane rs leride iyi bilirim ama Honda keyifli yani.Benim demek istediğim Honda'nın RİNG rekorunu kırıcaz Renault'un elinden alıcaz gibi tabirlerine.Honda Ring'te 2015 Typer-R ile başarılı olabilir,Ama RS'ten asla.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megane'da ne güven verici arabaymış arkadaş yıllardır bildiğimiz bir reno değil mi bu araba ?
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün trophy alabilen birisi 3 aşağı 5 yukarı type r da alabiliyor fukaralıktan bahsedersek. Sen pist rekortmeni araçları sadece pistte daha başarılı diye düşünerek yolda yol tutuş frenaj vs vs tarzı şeylerle hayatta kalabilme ihtimalini göz ardı etmiş bulunuyorsun. Type r için alan ölür demiyorum yanlış anlaşılmasın ama düzde daha hızlı olduğu aşikar bir araç pistte hep geride kalıyorsa yolda da vardır bir hikmeti şasinin daha başarılı olmasının. Görsel olarak her ne kadar göreceli olsa da %99 nsanlar type r ı beğenir. Ama ben köprüde type r la gösteriş yapmaktansa daha güvenli ve sürüş keyfi alarak gitmeyi tercih edenlerdenim.
    Not : İmkanım olduğu an düşünmem yeni type r ı alırım
    Hocam type r la gösteriş yapmak mı? aksine ben gösteriş değil verdiği zevki yazmak istemiştim. Ki yazımda da megane ın daha başarılı olduğunu yazdım Ama kişisel zevkler ve aracın sürücüsüne hissettirdikleri önemli benim için.

Fukaralıkta maddi anlamda değildi o da yalnış anlaşılmış Tü kaka honda yazıları için fukara tesellisi diyorum ring rekoru için. Ve yine ekliyorum Megane her zaman daha başarılıydı ama type r her zaman daha keyifliydi.. ( Kişisel görüşüm... )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megane'da ne güven verici arabaymış arkadaş yıllardır bildiğimiz bir reno değil mi bu araba ?
    Anıl malesef yıllardır bildiğimiz renault değil o araba.

Belly Detail

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RenaultSport o, Renault değil maalesef.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He bi de eklemeden edemicem; ikinci köprüden evime dönerken hiç arabanın limitlerini görmemeye özen gösterdim her araçta. trafikte bu araçların limitlerini yakalamak gereksiz risk içerir... İşte her dakika ringe mi çkılıacak yazım da bununla alakalı aslında.

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben dediklerine sonuna kadar katılıyorum.Honda'nın keyfi RS'te yok.3 tane Clio rs'im oldu.Megane rs leride iyi bilirim ama Honda keyifli yani.Benim demek istediğim Honda'nın RİNG rekorunu kırıcaz Renault'un elinden alıcaz gibi tabirlerine.Honda Ring'te 2015 Typer-R ile başarılı olabilir,Ama RS'ten asla.
    Niye RS'ten asla? Allah mı bu RS?
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anıl malesef yıllardır bildiğimiz renault değil o araba.
    Hayır yukarıdaki arkadaşlar güvenlik açısından da ele almış o yüzden söyledim. Mesela bir kaza testi ? Ya da motor sağlamlık testi ? Bir honda eder mi ? 100 bin tl üstü para verip motor ile içli dışlı olunca bir psikolojik travma yaşanmaz mı ?
    imzasız..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)