Valla 140 bin lira otomobil bütçem olsa, şuan isim yazdırırım type-r'a , ciddi de beğendim aracı, hothatch sınıfı için çok büyük katkısı olacak diger markalar için de faydalı olacak varlıgı, çıta yükselicek , ama şöyle bir olay da var, 'officially ' ring rekortmeni olmakla ' çıktık kırdık ' demek arasında çok fark var.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Konu ucmus gitmis ***** okumadim yorumlari
Fwd ve 310 hp diyince icim urperdi
Sizde burda hepiniz zamk gibi asfaltta slick lastiklerle yapilan surelere bakip oyy oy dediniz
Sadece pist odakli dusunuyorsaniz peki
Ama turkiye sartlarindaki herhangi bi yolda sadece eziyet cekersiniz
Focus rs zamaninda cok direndi hatta rs500 versiyonu 350 hp di sonra awd ye mecburi donus
Fizik kurallari ile maytap gecilemeyecegi belli
Bence type r in fiyati 130 k tl seviyesini gecerse golf r a taciz olur
awd ve dsg golf r varken type r cilginlik olur o kadar
Alana hayirli olsun keyif elbet
Rekor şu açıdan önemli, bu markaların bu tarz pist kasmaları, araçlara dolayısıyla yine bizlere yarayacaktır, rekor kırmak için daha spor daha rijit daha agresif daha tetikte araçlar çıkacak, ben o açıdan önem veriyorum, ha official olarak type-r rekor kıramasa bile ( kırsın çok isterim ama hislerim kıramayacagı yönünde ) ben yine param olsa bu type-r ı alırım![]()
Forum da Honda Türkiye'de çalışan birisi yok mu fiyat konusunda bilgi verecek. 140 - 190 arası deniyor hep .Nedir bu typer' ın günahı acaba ? 150 den sonrası için düşündürücü.
Anıl. ile biz farazi konuşuyorduk, ciddi sorular degil retorik sorulardı onlar.
Offical degil dediniz development dediniz
offical versiyonunu bekleyin buraya yaziyorum. en az 7.49 yapicak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)