Şunu söylemek istediler aslında
Vag Tfsi 4 yılmı sürdü enjektörlerin çıkmasın
Honda 4 ay pazar payı ve amerika faktörü
rollce royce varken honda motoru kim takar la vtec acmaz falan sonra pilotla papaz olurlar bide pilotlar rollingten kalifiye mi olcak peeh.
Ekmege gelenleri gormek oldukca guzeeell)
Klasik bi yorumu yenu typer icinde yapayim,alacak paraya sahip olduklari anda aninda alacak cok kisi var bu yorumlarda![]()
Bu video herseyi anlatiyor
https://m.youtube.com/watch?v=Dxy4n0UT82o#
alacak paraya sahip olduklari anda aninda alacak cok HONDA FANATIGI var bu yorumlarda
Para cogu kiside var haci herkes gidip honda almiyor. nasi bi fanatiksiniz anlamadımki. Cok paran olur honda seversin gider alirsin. O paralari verince fanatik degilsen karsina cok secenek cikar.
Siz renonuzla fordunuzla takilin kankasohbet arasinda konusurken dahi honda dedinmi sportif oldugu anlasiliyor
reno ford nedir ya
![]()
haci ben reno aldigimda vti larla ayni paraydi , typer alacak paramda vardi reno aldim.
Fanatik olsam gider megane rs alirdim, fn2 alacak param vardı Cupra aldim.
Yeni cupra ciksin diye bekledim. istesem alirim ama begenmedim. Type-r bi ciksin bakalim ne bu heyecan. Begenirsek parasi mantikli olursa ve paramizda varsa aliriz.
Reno nedir ? Honda fabrikasini bi ara sor onlar daha iyi aciklarHepsi sövuyodur renoya ne ugrastirdi bizi diye
Ringi bekliyorum ben hala.
Detayli incelemek isteyenler...
http://hondakarma.com/threads/everyt...2-k20c1.15956/
Arac amerikada satisa cikarsa modifiye parcalari anlaminda patlama yasar yoksa fn2 gibi sadece avrupa pazarina sunulursa enjektor vs.bazi kilit parcalarin cikmasi sikintili. Kasa onemli degil uzerindeki turbo motor ciksa yeter amerikada.
Birde ingilteredeki fiyatlarina baktim guncel hatchback civiclerin 16bin sterlin yani ortalama 60bin tl. Turkiyedeki fiyatlarida hemenhemen ayni. Type r in donanimli fiyati 38bin sterlin olduguna gore yuksek ihtimal turkiyede 140bin tl.den satisa sunulacaltir. Boyle bi mantik yuruttum valla![]()
TeamPASAOGLU
güzel ama yanlış mantık. 1.6 motor için yüzde 45 olan ötv 2.0 bandında yüzde 90 a çıkıyor. eğer giriş fiyatını normal civic gibi endekslemezlerse ya da düşük göstermezlerse 140bin hayal olur.
bu arada megane'ın kırdığı rekorun 30 saniye yakınına yaklaşamazsınız bunnla tatmin oluyorsunuz diyenler, şimdi yanından geçemeyecekleri uçakla tatmin olur olmuş. bunu yapanlar aynı zamanda bunu yapanlar rekor kırılırsa burda ortalığı ateşleyip en çok övünenler olacaklar tabi kısa bir süreliğine sonra yine başlarlar rekorla övünüyorsunuz diye çamura..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)