User Tag List

Sayfa 195/498 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon
9446 sonuçtan 3.687 ile 3.705 arası

Konu: 2015 Typer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Objektif bakmak lazım.Honda çok güzel bir iş yaptı.Ben ki koyu vag fanatiği biriyim, honda beni bu davranışıyla kazandı Darısı diğer markaların başına.Burda hondayı eleştirmek yerine taktir etmek gerekir..

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serhat Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rekor 2.23 halk günündemi gelir diyorsun. ben pek ihtimal vermiyorum. lastik iyileştirmesi şart gibi duruyor şu durumda o süre için, slick-semislick bişi olursa dediğin süre çıkar ama yinede kalabalık bir halk günü için o süre fazla iyimser.
    Halk gununde cidden zor. En kotu 1,5-2 sec gidiyor. Ben 458 ile 2013'de en son bos gunde(ozel gunde) cikmistim.
    Ne gp nede Gt3 ile halk gunu dusinda cikamadim.
    Ancak aracin bazi handikaplari var,nedir? İsinma ve lastik. Hos lastik kotu degil ancak gunluk daha uygun. Lastikle 0,5-1 sec gelir ancak lastigin tutunma ve gucune uygun sogutma da gerek. Bundan dolayi ya iyi benzin yada buyuk cooler gerekli.
    Bir tane seat buldum,eger mais eylul ayina sozunu tutarsa megane tutamam derse seat alip,aklimdaki bazi seyleri deniyecegim....
    GT3 kusmez insallah ne isin var diyip

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rekor 2.23 halk günündemi gelir diyorsun. ben pek ihtimal vermiyorum. lastik iyileştirmesi şart gibi duruyor şu durumda o süre için, slick-semislick bişi olursa dediğin süre çıkar ama yinede kalabalık bir halk günü için o süre fazla iyimser.
    Typer rekorunu 5 dk da aldilar elinden hayat boyle be
    Team PAŞAOĞLU

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Typer rekorunu 5 dk da aldilar elinden hayat boyle be
    sorma uzmi gitti rekorumuz, ben type-r rekoru değilde fwd rekoru istiyorum kankim hadi çıkalım artık piste. buarada official pist sürelerinde kriter ayrımı kalkmış sanırım güncellenen listede tüm araçları tek kategoride görüyosun genel sıralamada, hadi yırttın çakma awd seni
    TeamPASAOGLU

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi insanların anlamak istemediği şey de bu. hiç bir type-r kullanıcısı 29-30 ağustos'ta 2.25'in yanına dahi yaklaşamayacak.
    minimum 2.33 döner o araba normal kullanıcı ile pist gününde.
    ha bir de şu var, açsınlar güzel bir klasman sıfır stock arabalar pro pilot ile denensin süreler yazılsın. çıkıp da pist günlerinde amatörleri geçince rekor kırdık denilmesin.
    yoksa organizasyon fikir 10 numara hep söyledim.
    Keske benim olsa zamani gorurduk

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorma uzmi gitti rekorumuz, ben type-r rekoru değilde fwd rekoru istiyorum kankim hadi çıkalım artık piste. buarada official pist sürelerinde kriter ayrımı kalkmış sanırım güncellenen listede tüm araçları tek kategoride görüyosun genel sıralamada, hadi yırttın çakma awd seni
    Knkim 19 eylulde hedefim 2.27 insallah,yapabilirsem blki 2.27 i masraf yaparom sonrada coilover,sway bar falan vs falan
    Team PAŞAOĞLU

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Conti sport 6 fuarda incelediğim ve araştırmalarımdan anladığım kadarıyla pilot sport cup 2 ayarında gibi. Bilgisi olan var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    duran typeR yapmışlar , hemen frenler sığarsa jantlar 17'' bi coilover ,sonra usa da araba keşfedildiğinde bolt on kit 450 hp ext wg olay biter.

ahh birde otomatik yapsalar be , en azından senkromeçten kurtulurduk
    Dr.ECU

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni tayyar sahipleri arka tampona diller desin yazdırmalı bence
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu er otomotıvde de hesabımıza gore araba yok kı manalık sıra typera baksaydık

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eminim bu kalıbı benden çok daha iyi bilenler vardır

https://tr.wikipedia.org/wiki/Ceteris_paribus

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dqn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Objektif bakmak lazım.Honda çok güzel bir iş yaptı.Ben ki koyu vag fanatiği biriyim, honda beni bu davranışıyla kazandı Darısı diğer markaların başına.Burda hondayı eleştirmek yerine taktir etmek gerekir..
    Bunları söylemek bu kadar zor yani. Darısı tüm VagBoy ların başına

Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ha typer geldi istparkta 2.25 dondu diye golf r veya s3 ya da cupradan iyi oyle mi? Istparkta bunlarin hangisi pist bosken ayni sartlarda dondu ve ne sure yapti bilgin var mi ? Hani benim yok ondan soruyorum . Typer daha iyi diyeceksen ayni sartlarda testi bahsi gecen araclarla ve denk pilotlarla yapacaksin ondan sonra typer ucup kaciyomus en iyisi diyeceksin . Ayrica bu bahsi gecen modeller satis oncesi reklama bile ihtiyac duymazken neden typer konusu 200 sayfa? Neden oyle reklamlar yazilar rekorlar bizim diye daha arabanin lastiği yola degmeden konusmalar cikti ortaya? Ayrica honda diyelim ki 2.25 dondu rakipleri donemedi cok guzel peki bu hondanin gozumuzdeki imajini degistirecek mi ,
    Kardeşim bak şimdi ne güzel yazmışsın da boşuna yazmışsın, tıpkı konudaki Honda düşmanlarının konuya ''Nedense'' yazıp yazıp 200 sayfa oldu hayret bir şey demesi gibi.

Neden bakıyorsunuz siz bu konuya ? Altı üstü Honda yani neresi iyi olacak , bakmayın bile konusuna ?

Şimdi ben ne demişim buna gelelim.

Fikrim olmadan konuşmam , Autocar çıktı test etti.

Bu araç ; Cupra'dan MRS'ten RS3 ten daha hızlı döndü aynı pisti. Evet dedim araçta bu potansiyel varmış.

Bu etkinlikte de çıktı rekoru kırdı.

Siz Vag Fanları, Honda düşmanları vs vs neden eleştirip de şu sevmediğiniz konuya yeni yeni sayfalar katıyorsunuz ?
    -Fırat

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün evin önünde kırmızısını gördüm. İlk başta önemsemedim karanlıktan ama typer oldugunu farkedince bir baktım bu nedir diye. Canlısı arkadan biraz kaba dursada fena dikkat çekiyordu. Gecenin karanlıgını aydınlattı resmen

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben en cok bolt on kitlerle sikintisiz kac hp yuruyecek onu merak ediyorum. Umarim 40 civari sikintisiz motor icine girmeden yuruyebilir. O zaman ciddi olarak dusunebilirim mavisi veya kirmizisini.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 01ayk01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben en cok bolt on kitlerle sikintisiz kac hp yuruyecek onu merak ediyorum. Umarim 40 civari sikintisiz motor icine girmeden yuruyebilir. O zaman ciddi olarak dusunebilirim mavisi veya kirmizisini.
    edit olmadigi icin alinti yaptim : 420 civari demek istemistim
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor içi ep3 le aynıysa kı bence daha ıydırı rahat kaldırır 420 leri.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracin ne oldugu henuz belli degil,bu haliyle isinip kisiyorsa once bunlarin bertaraf edilmesi gerek. Tak cooler bitir isi olmaz ekstra 100+hp icin.
    Once motor cozulsun,gorelim. Turboya yeni gecti bu model ama vag gribu yillardir bur tech ile yuruyor...
    Eksikleri yada zayif yonleri cozuldukce mutlaka dahada hizli olucaktir. Stok 310'luk halini gorelim,notunu verelim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılanları okumadım çünkü bilgisi olanda yazıyor olmayanda kıyaslayabilecek kadar sıfır hothatch satın aldım. O yüzden ne sadece vag grubu aldım ne honda grubu ne evo ne rx8 ne opel vs.vs. nerdeyse hepsini sıfır aldım. 3-4 günlük 800km'lik yorumumu yazıcam cevapta yazmıycam kusura bakmayın yüz yüze her soruya cevap veririm.

Gelelim yeni tayyara :
    Araç yüksek süratte (200+) şu ana kadar gördüğüm en iyi duran araçlardan biri (sınıfında en iyisi) düşük sürat denemedim.
    Direksiyon biraz sert R modunda daha da sert oluyor neden sert diyorum çünkü honda modellerinde aşırı yumuşak oluyordu.
    Yönlendirme direkt, en ufak hareketinizde tepkiyi çok rahat alıyorsunuz salınım nerdeyse yok rijitlik inanılmaz iyi.
    İçerde tıkırtı patırtı yok. Arka pandizot koymamışlar ses olsun diye birde yedek lastik yok o yüzden fazla egsoz sesi duyuluyor. Hemen pandizotu taktım ses %70-80 azaldı sırada o boşluk var.
    R modu ile gaz tepkisi hissedilir derecede iyileşiyor ama s3 sedanda sport ile eco arasında ki gibi aşırı fark olmuyor.
    100-200'ün 15 saniye olduğunu hayal edenleri üzecek Bu konuda evo X onları üzmez.
    Sürekli çupradan bahsediliyor çupra satın almadım fakat 2015 model s3 sedan'ım (285 hp) vardı. Sanırım vag grubu mühendisleri Premium markalarına çupradakinden daha kötü yol tutan ve daha kötü duran bir sistem yapmamışlardır
    Süspansiyon R modunda zıplatıyor aynı zıplamayı hatırlayabildiğim sadece pdk'lı Carrera S de sport modunda yaşamıştım. Belki yol tutuşu çok artırıyordur ama ne Porsche de ne de bunda hoşuma gitmedi.
    R modu olmadığında 35 yanaklı spor bir araba için kabul edilir sınırlarda konfor sunuyor. Ama S3 daha konforluydu.
    Android içeren media sistemi mevcut el freni çekili (yanıltmak basit) olduğu sürece internet vs. android telefonların yaptığı herşeyi yapabilirsiniz. Radyo dinlerken sesi sonuna kadar açtık bozulma olmadı.
    Araç Euro 6b motor ile gelmiş yani emisyon nedeniyle baya kısılmış.
    Yakıt İzmir-İstanbul klima ve cam açık (klima ile aram iyi olmadığı için genelde böyle kullanıyorum) 3 kişi + bagaj 3000-3500 deviri geçmeden 100+ hızlarla geldik 7-8 litre yaktı daha da düşer.
    Eksikler;
    Lastiklerimin iki tanesi problemli çıktı, fabrikasyon problemi var, onlarla uğraşıyorum yenisi olmadığı için conti markasının ciddiyetini görmüş olucam.
    Media sistemi sesi alçak dinlemeyenler için üzer sesi aşırı yüksek olmuyor.
    Ön koltuklardan iniş biniş rahat değil. Etekle binen bayan frikik vermeden inemez.
    Arka kamera bile koyup nasıl olurda arka sensör koymazsın pes diyorum.
    Bagaj kapağı aşırı ağır kapatması eşimi zorladı.
    Neden far ve yağmur sensörü koymayıp (50 $ be) aktif şehir içi güvenlik sistemi koydun !!!!

Elimden geldiğince objektif olamaya çalıştım ne arabaya prim yaptırmaya çalışırım ne de yerden yere vurmaya bunlar bikaç günlük yorumlarım lastik problemimi atlatıp biraz daha kullanıp çok daha sağlıklı yorumlar yapabilirim.
    1000 km'de yağ yağ filtresi değiştirip, lastik problemini atlatıp , balans ayarını tamamlayınca bir daha yorum yapıcam.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunları söylemek bu kadar zor yani. Darısı tüm VagBoy ların başına

Kardeşim bak şimdi ne güzel yazmışsın da boşuna yazmışsın, tıpkı konudaki Honda düşmanlarının konuya ''Nedense'' yazıp yazıp 200 sayfa oldu hayret bir şey demesi gibi.

Neden bakıyorsunuz siz bu konuya ? Altı üstü Honda yani neresi iyi olacak , bakmayın bile konusuna ?

Şimdi ben ne demişim buna gelelim.

Fikrim olmadan konuşmam , Autocar çıktı test etti.

Bu araç ; Cupra'dan MRS'ten RS3 ten daha hızlı döndü aynı pisti. Evet dedim araçta bu potansiyel varmış.

Bu etkinlikte de çıktı rekoru kırdı.

Siz Vag Fanları, Honda düşmanları vs vs neden eleştirip de şu sevmediğiniz konuya yeni yeni sayfalar katıyorsunuz ?
    eleştiri gizli hayranlıktır
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)