User Tag List

Sayfa 205/498 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon
9446 sonuçtan 3.877 ile 3.895 arası

Konu: 2015 Typer

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aphelion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş bu typer ı sevmeyen igrenç diyen adamların 24 saat bu konunun içinde ne işi var acaba bende onu anlamıyorum.
    Hicbir zaman araclari Honda kadar prim yapamadigi icin moral bozuyolar haklilar hahahah Gece sinirden uyuyamayan adam biliyorum Vagvagagavagvag

evet kufurleri alayim.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hicbir zaman araclari Honda kadar prim yapamadigi icin moral bozuyolar haklilar hahahah Gece sinirden uyuyamayan adam biliyorum Vagvagagavagvag

evet kufurleri alayim.
    vagın aq sana bişey olmasın maden mühendisim, Ne dislike atıyon . Yalanmı dediklerim?
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

evet kufurleri alayim.
    Ben daha sıfır veya ikinci el aldığım hiç bir VW'den zarar etmedim.Hani işin maddi kısmına bakarsak

430binde 2 tane caddy sattım 1 günde..Tanesinden de 4bin lira kazanmıştım.Honda da bu daha hiç olmadı

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vagın aq sana bişey olmasın maden mühendisim, Ne dislike atıyon . Yalanmı dediklerim?
    Senin hayatin farkli bizimki farkli olm

Hatunlarla arabanin sefasini surerken seni paramparca edip gozyaslarini gormek, 500 bin tl verdigin arabana tukururken gormek benim en buyuk mutlulugum hahaha )
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin hayatin farkli bizimki farkli olm

Hatunlarla arabanin sefasini surerken seni paramparca edip gozyaslarini gormek, 500 bin tl verdigin arabana tukururken gormek benim en buyuk mutlulugum hahaha )
    2 katı nerdeyse bitanesi canım hesabında yok, geçtinde noldu sonuçta arabalar belli altın semer taksanda aynı at. rolleme olum biliyorum böyle zihniyette olmadını)
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

evet kufurleri alayim.
    :haha:

Nefes nefese kalmışsın çok mu dikti yokuş
    Havandan geçilmiyordu gel şimdi konuş
    Bi değişmiş geldin gözüme ol diyordum olmuş sana n’olmuş
    Üstüme fenalık geldi aşk olmaz ki zorla
    1881 - 193

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Renault İngiltere sitesinde thropy-r için şöyle bir ibare var.

The Mégane Renaultsport 275 Trophy-R covered the 13 miles in just 7'54"36, the fastest time ever for a front-wheel drive production car.

Adamlar resmi sitesinden bunu deklare ediyorlar.

Honda'ya ait Honda World sitesinde de development car ile yapılan süre bilgisi mevcut ama bu bir rekor sayılmıyor.

Çünkü PRODUCTION CAR olma zorunluluğu var.

Eğer bir gün Honda Production Car ile benzer süreyi yaparsa ve bunu deklare eder ise Renault internet sitesinden bu deklarasyonu kaldırmak zorunda kalır. Şu an kaldırmadığına göre halen rekorun sahibi Megane'dır. Tartışmaya lüzum yok.

Aynı şekilde İstanbul park önden çeker rekoru TYPE-R a aittir. Rakipleri offical deneme yapmadıkları sürece production Car rekoru her daim TYPE-R a ait kalacaktır. Pist gününde sürenin geçilmesi bir şey ifade etmez yani.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün Honda Damla'da idim.
    Bir tane TypeR sattıklarını, teslim almaya 70-80 yaşında birisinin geldiğini, kendisine aldığını öğrendiklerinde güzel bir şaşkınlık yaşadıklarını ve gazlaya gazlaya giderken de arkasından bakakaldıklarını söylediler. Camiada bilinen birisi midir bu amca? Helal olsun valla..

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

evet kufurleri alayim.

Gizli vagcı senii

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün bazı arkadaşlar herkes çamur atıyor kimse denemeye yanaşmıyor dedi, dün akşam ikinci kez denemek için yazdık, bekledik ama cevap gelmedi yine.
    bundan sonra 'normal kullanıcı'ların yapacağı pist sürelerini bekliyoruz. bakalım normal kullanıcılarda rekorun yanında geçebilecek mi yeni type-r?

açıklık getirmek gerekirse; 203 sayfa olmuş konu, ilk başta uçacak kaçacak denildi bilindiği üzere öyle bir araba gelmedi. ben iddia ediyorum ki cupra'yla 250'ye kadar denerlerse araya direk(ler) girer. piste gelince ring rekorunu falan kıramadılar, ring'e çıkan arabayla üretilmiş olan arabanın en basitinden şanzıman dişli oranları bile farklı. türkiye için konuşmak gerekirse 'pistte yatıp kalkan profesyonel sürücü ile bomboş pistte, pist günlerinde süre kasan amatör sürücüleri' geçip rekor dendi. organizasyon ve fikir ne kadar harika olsa da bu böyle olmamalıydı diye düşünüyorum.

son olarak herkes b.k atıyor kimse rolling'e yanaşmıyor dendi, iki kez teklif ettik mesaj kutum hala bomboş.

bu saatten sonra rolling falan kovalamayacağız, amatör kullanıcılar pist sürelerini merakla bekliyoruz. Zaten yiğit piste çıkınca bu rekor fazlasıyla tarih olacak, trophy yüksek ihtimalle içinden geçecek type-r'ın.

pist için üretildiği iddia edilen bu arabanın pistte yapacağı süreleri görmek ve güzel bir rekabet olması dileğiyle. konuya son mesajımdır.
    Yiğit in meg.rs in rakibimi şimdi bu yeni type-r Orçun? Yiğidin rakibi bellidir BS typer beklemede ) selamlar kardeşime..
    TeamPASAOGLU

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yiğitin trophy tamamen bittiğinde ulaşılamaz bir rekora imza atmak için en ciddi aday olacak. O kırana kadar yapan yapmalı yaptığını yoksa güzel bir hayal olarak kalacak ist park önden çekiş rekorunu kırma hevesi bence Yiğit bir kaç ay bekle keyif için deneyelim bari sen çıkmadan

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ring savaşı keşke İstanbul Parkta da devam etse çok mutlu olurdum .

Ama ring ultra efsane bir pist olduğundan çok ciddi mücadelelere sahne oluyor. Özellikle Renault bu ring süresi konusunda çok hassas belli ki. Thropy rekoru geçilir geçilmez adamlar Thropy-R ile piste girdiler. Bir kenarda bu proje bekliyormuş , geçilirse geri alalım diye demek ki.

Şimdi merak ettiğim 3 şey var.

1. Leon 290 HP ye revize etti. Yani yaklaşık %3,5- 4,0 oranında bir güç artışı. Bu artış pistteki yaklaşık 8 dakikaya % 1 avantaj sağlasa dahi rekoru geri alabilir.
    Revize edilmiş leon ile tekrar süre deneyecekler mi ?
    2. Honda Production TYPE-R ı ile ringde süre deneyecek mi ?
    3. Honda'nın eline almış olduğu İstanbulpark rekoruna SEAT ve RENAULT markalarından karşılık gelecek mi ?

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün Honda Damla'da idim.
    Bir tane TypeR sattıklarını, teslim almaya 70-80 yaşında birisinin geldiğini, kendisine aldığını öğrendiklerinde güzel bir şaşkınlık yaşadıklarını ve gazlaya gazlaya giderken de arkasından bakakaldıklarını söylediler. Camiada bilinen birisi midir bu amca? Helal olsun valla..
    Hakkı Amca sanırım, teslim gününde de vardı...
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    dizel civic ile yapsalar muhtemelen dizel meganı koyardı karsısınada sanmıyorm renaultun umrunda olsun adamların rs satma cabası yokki sümbülden yeterince yürüyorlar zaten
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakkı amca efsanedir bu camiada
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yiğitin trophy tamamen bittiğinde ulaşılamaz bir rekora imza atmak için en ciddi aday olacak. O kırana kadar yapan yapmalı yaptığını yoksa güzel bir hayal olarak kalacak ist park önden çekiş rekorunu kırma hevesi bence Yiğit bir kaç ay bekle keyif için deneyelim bari sen çıkmadan
    Yıgıt aracı alalı kac sene oldu bılemıyorum ama bu kadar beklemeye can mı dayanır. Sureklı bırseyler denıyor-bozuyor-yapıyor vs vs...
    Ahh bende olucaktı o arac,sadece yazılım-lastık hoop pıste...
    Yakında yenı kasası cıkıcak ama pıste Yıgıtı hazır edemedık

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Car and driver dan alıntıdır
    Vauxhall called it HiPerStrut, Ford Revoknuckle and Renault PerfoHub. Well, now it’s Honda’s turn to shout about its new Dual Axis Strut Front Suspension. DASFS. The main claim is appealing though: torque steer is claimed to be reduced by 55 per cent. The lower arms, damper forks and bushes have also been re-engineered, although at the back Honda has stuck with a torsion beam set-up. The promise is good - the new design for the Type-R is so stiff (up 177 per cent on the standard car) that there’s no need for a rear anti-roll bar.

Özetle arka taraf bağımsız değil.
    90 lı Yılların BAŞINDA da Toyota super-strut adı ile ön çeker arabalarına uyguladı bu sistemi. Yani 20 yıllık sistem, yeniden keşfedilmiş gibi lanse etmeye gerek yok

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buda Hakkın amcanın konusu.
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...akki-amca.html

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mercedes cla amg si olan amcamıydı oysa eğer ciddi anlamda bir kez daha hayran oldum adam idolüm
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)