hızlanması gayet iyi bence , ama yorumları okuyunca tarzım olmadığını anladım , tasarımı çok sevsemde benim kullanım tarzıma hitap etmiyor , fiyat biraz uygun olsaydı genede listemde olurdu
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Arkadaslar DBN lerı ve dıger vıdeoları ızledım.
Fanatıklık yapmadan,0 numara gozluk ıle okuyun lutfen.
Bugun Pıstte Jason ıle konusurken,ızlenımlerımı sordu ve ne soyledıysem,aa oda var,evet oyle yapıyor dıye teyıt ettı. Guzel bır tartısma sohbetı oldu...
Sımdı dbn kayıtlarını vıdeo ıle bırlestırınce su sonuc cıktı,arac stabıl yurumuyor malesef....
Yanı halk tabırıyle sısıyor,gucu kısıyor,basınc tablosundan bellı zaten...
Aynı yerde 11,3 sec de yurumusum,11,9 da malesef 12.3 sec de.Bunların hepsı 1 saat ıcınde denemeler...
Bu arac cok kısa zamanda bır update yıyecektır. Yanı stabıl yurumesı ıcın. 310hp yı kı ben bu benzınle bunu vermedıgını rahatca soylıyebılırım,TC benzınıyle motor ne verıyorsa bunu her zaman ortaya koyamıyor. Bunun bır cok sebebı olabılır.
Ayrıca pıstte aynı turda 154km yaptıgı yerde,duzluge daha hızlı cıkılmasına ragmen 148 yapıyor ertesı tur...
Bu sayfaya ılk yazdıgım mesajdakı gıbı,bu aracın 1 senekı versıyonunu almak ısterdım...
Dbn resımlerını atamıyorum,daha dogrusu beceremıyorum,Murat arkadasımıza gonderdım,o koyucak.
Daha erken koyabılen bana mesaj atarsa cepten hemen yollarım,buraya koyar sızler ıcın.
Benım ısım bıttı,umarım sızlere yardımcı olmusumdur.TC'dekı ilk TypeR testı ve Roll'u yapıldı,zaten ılerleyen gunlerde nıcelerı gelıcektır...
Sevgıler....
Sisme sorunu cozulur illa, 11,3 un egimi kac ? Gecerli suremi ?. Tr benziniyle powershop dynoya bi ciksa biri iyi olur aslinda. 11,3 sokuk 260hp typer zamani net olarak. Iyi bi hiz, BK dan biliyorum,hissi cok gecerli
ben hiç bir şey dememiştim bilerek sonra çamur atıyor diyorlar. sen de farkettiysen abi iki kez üst üste roll için basınca bile farklıydı.
ki bol bol soğutup denedik, pistte böyle bir şansı olmayacak maalesef. objektif oluşun için teşekkür ederim tekrar.
dip not: 11,3'te eğim kaçmış bakacağım demiştin?
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Max egim -2,5 yani -3 den dusuk.(gecerli).Geneli -1,8 ile -2 arasinda.(Leon ve type R'i ayni yerde olctum,aralarinda 10 dakika sure anca vardir.
Bilmem disardan izleyen arkadaslarim fark ettimi,yaptigimiz roll denemelerinde ya onde ya at basi arkada oluyordu.
Ama mutlaka bunlar bertaraf edilicektir. Benim dun yasadigim ve size yazdigim notlarin bir cogunu Jason da ayni seyleri,sohbetde teyit etmesi dogrulugunu gosterdi.
Musterilerden gelicek bilgilerle fabrika bir fok seye el aticaktir...
Murat abi şimdi bahane demesinler diye birşey demiyorum sevdiğimiz bir araca karşı düşman ilan ediliyoruz ama hondanın çeyrek veya yarım boy öne çıktığı 2-3 sefer oldu her seferinde ben virajda dışta sen içte kaldın hatırlarsan ve hızlar çok yüksekti yani fark oluşturması çok mümkün hızlar. Ama normal yanyana dümdüz gidebildiklerimizde çeyrekle 1 boy arası öne çıktım. Biz bu minör farkları yok saydık kafa burun dedik objektif olalım kimseyi yanıltmayalım diye. Bu arada Buğra hiç ölçtünüz mü kaç kilo çekti type r ın jant lastiği çok ağır dediğin için merak ettimbirde Murat abi leonu 2 kere denedin sanırım benzin durumunu ve içeride bir ton ıvır zıvır eşyayı biliyorsun daha inermiydi sence şartları dbn için uygun hale getirsek?
videoyu yavaşlatıp izlersen 138 de kırmızı tüm ışıkların yandığını görürsün.
ring videosunu ise açıp tekrar izlersen 145 de pilotun eli vitese gidiyor hız 151 i gösterdiğinde vites 4 de oluyor. geliştirilen araçta ışıklar mevcut değil malesef ama benzer hızda vites atılıyor.
hondanın paylaştığı video da 5.12 ile 5.17 arası.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
arkdaşalar murat engin abi resimleri bana gönderdi ve onun izniyle ekliyorum,ilk 3 resim typer in süresidir,son 2 resimde cupranın süresini göstermektedir.
TYPER İÇİN 3 ADET SÜRE RESİMİ,
CUPRA İÇİN 2 ADET SÜRE RESİMİ,
murat abi eğim hakkında bilgiyi önceki mjında verdi.![]()
Best time da en iyi süre ? Maşallah daha iyileri gelir zamanla çözüldükçe sorunları.1400 +kg 2.0 standart makinelerin çıkarmaya başladıkları süreler ne kadar güzel değil mi? Teknoloji zamanla neleri getirecek kimbilir
tabikide yazacaksın yazacağız bu normal.valla stock 280-310 hp arabalar 12 sn lere indirdiler 100 200 leri bu çok güzel birşey,ben golf r ve s3 hayranıyım ama k20 makınasını herzaman sevmişimdir.ülkemizdeki anlamsız ep3 ve fn2 fiyatları nedeniyle hiçbir zaman imkanımda olsa alma teşebbüsüm olmadı ama güzelmi k20 güzel ben bunu kabul ediyorum.leon cupra da çok güzel typer da.benim kullanım ve mantığıma cupra daha çok uygun.inşallah ilerde olur.
100-200 de benden iyi çıkmış evet çünkü dolu depo bilmem ne götürdüm arabayı gece kafede otururken birden kalktık gittik dbn falan almak gibi birşeyden haberimiz yoktu 2 sefer sıktı Murat abi dbn umurumda değil manuele al bas sadece kesicide kendi atsın dedim ,direkt bu sonuç çıktı type r ın 11,3 lü süresi daha geç bir saatte denemelerden sonra hava daha serinken az benzin varken çıktı. Bu arada ben anlamam dbn rolling falan o yüzden best time da yine en iyi süre demenin me manaya geldiğini anlamadım sanırım orada dbn de geçmiş cuprayı demek istiyorsun. Rodaj kısmına gelirsek sanırım rodajı bitmişti type r ın ki denemek istedi sonuçta çünkü, km si 2000 km üzerindeydi yanlış hatırlamıyorsam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)