User Tag List

Sayfa 219/498 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon
9446 sonuçtan 4.143 ile 4.161 arası

Konu: 2015 Typer

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten dbn datalarinda stabil yurumedigi acik.
    Bmw de de yazdim,yarim deponun altinda gazlamayn ne demek? Gazliyacagimi keyfim ve yol durumumu belirliyecek yoksa benzin mi? Buna itiraz edin ki cozsunler....
    Ben ceyrek ve alti gazladim surekli,birsey olmadi ancak ariza yakan ve sonmeyen araclar olmus....

exclusive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bayadır okuyorum en güzel söylenecek söz kazasız belasız mutlu mesut kullansınlar araç sahipleri bol gazlamalar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de bu aksam kullanma firsati buldum sahilde. Araba evet gercekten bekledigimden hizli. Benim eski megane in en iyi hali gibi gidio ki maks daydi o araba bu stock. Frenlere bittim. Dozaj vs super. Kilit cok iyi is goruyor. Kici da ayni sekilde cok dengeli. Araba bariz agresif deli dolu. Eksi yonleri arkasi rahat degil. Biraz zipliyor. Golf r daki rahatlik yok. Ici bana ergonomik gelmedi ve genc isi. Benim gibi 40 yasina merdiven dayamis rahatlik arayan adama gelmez. Golf r icin haftasonu gelse de binsem derim ama type r icin demem. Cok yorar insani ancak piste cikacaksam kullanmak isterim. Tarz olarak cok cok farklilar. Direksiyon bana biraz ince geldi. Kisisel tercih meselesi. Debriyaj biraz isininca yumusuyor. Tune uplarda sonra sikinti cikarabilir. Sase: acik ve net soyliim megane neden bu kadar basarili nedeni belli. Megane 275den cok daha hizlidir kesin ama sase tepkisi 225 den daha iyi degil. Frenler ve hizi ile isi bitiriyor.megane viraj giris ve cikislarinda daha hizlidir.
    Gercekten guzel araba type r sonucta kotu olma durumu hok. Fn2 bile cok kotu degilken bu daha kotu olamaz. Honda turkiye ama politika olarak bu arabanin basarisini golgeler bu fiyat politikasi ile.
    IN BOOST WE TRUST

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aglaticaksin beni alper

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden selcuk ben ep3 u de severek kullanirdim. Genc isi dinamik bi arabaydi. En iyisi degildi. Bu da oyle. Bu zamanin ep3 u olarak dusun. En iyisi degil ama iyi. Ama fiyat performans konusunda basarili degil bu araba. Diyorum bu zamana kadar kotu type r cikmadi fn2 dahil. Her birinin farkliliklari vardi. Bu da oyle. Ama ben bu yasta bu arabayi almam. Param olsada almam. Goruntusu gercekten cok genc isi. Fast and furious 1 deki film setinden kacmis gibi. Ayrica bariz cok sert. Piste cik R moduna almana gerek yok. Eksikligini hissettirmez o tus. Hatta cok daha toleransli olur hata kaldirir. Sase bence R moduna gore cok daha iyi tepkisini belli ediyor.

Ic malzeme kalitesini falan yazmiorum standart type r iste. Al gazla oralara bakma demisler.
    IN BOOST WE TRUST

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden selcuk ben ep3 u de severek kullanirdim. Genc isi dinamik bi arabaydi. En iyisi degildi. Bu da oyle. Bu zamanin ep3 u olarak dusun. En iyisi degil ama iyi. Ama fiyat performans konusunda basarili degil bu araba. Diyorum bu zamana kadar kotu type r cikmadi fn2 dahil. Her birinin farkliliklari vardi. Bu da oyle. Ama ben bu yasta bu arabayi almam. Param olsada almam. Goruntusu gercekten cok genc isi. Fast and furious 1 deki film setinden kacmis gibi. Ayrica bariz cok sert. Piste cik R moduna almana gerek yok. Eksikligini hissettirmez o tus. Hatta cok daha toleransli olur hata kaldirir. Sase bence R moduna gore cok daha iyi tepkisini belli ediyor.

Ic malzeme kalitesini falan yazmiorum standart type r iste. Al gazla oralara bakma demisler.
    Kanka nasıl saplamıştım sana ama benim RED ile O kadar da sökmüştün ama yine olmamıştı

Yavrum yeni yerine uğrıcam en kısa zamanda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    resmi sitede 54.000€ olarak fiyatı açıklamışlar hadi hayırlısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka nasıl saplamıştım sana ama benim RED ile O kadar da sökmüştün ama yine olmamıştı

Yavrum yeni yerine uğrıcam en kısa zamanda.
    la mami farkına varsaydı dumpvalve hortumunun çıkık olduğunu tecavüz olacaktı ama 0.5 barda anca yanyana gidebilio alet naapsın.
    IN BOOST WE TRUST

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stage2 debriyaj

forge intercooler kit

aem filtre kiti

flashpro

komple iskender egzoz 400hp diyorm ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Henüz yazılım yapılamıyor diye biliyorum ben. 1-2 sene böyle gider. Belki mbc ya da evc işe yarar arıza vs vermezse.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de bu aksam kullanma firsati buldum sahilde. Araba evet gercekten bekledigimden hizli. Benim eski megane in en iyi hali gibi gidio ki maks daydi o araba bu stock. Frenlere bittim. Dozaj vs super. Kilit cok iyi is goruyor. Kici da ayni sekilde cok dengeli. Araba bariz agresif deli dolu. Eksi yonleri arkasi rahat degil. Biraz zipliyor. Golf r daki rahatlik yok. Ici bana ergonomik gelmedi ve genc isi. Benim gibi 40 yasina merdiven dayamis rahatlik arayan adama gelmez. Golf r icin haftasonu gelse de binsem derim ama type r icin demem. Cok yorar insani ancak piste cikacaksam kullanmak isterim. Tarz olarak cok cok farklilar. Direksiyon bana biraz ince geldi. Kisisel tercih meselesi. Debriyaj biraz isininca yumusuyor. Tune uplarda sonra sikinti cikarabilir. Sase: acik ve net soyliim megane neden bu kadar basarili nedeni belli. Megane 275den cok daha hizlidir kesin ama sase tepkisi 225 den daha iyi degil. Frenler ve hizi ile isi bitiriyor.megane viraj giris ve cikislarinda daha hizlidir.
    Gercekten guzel araba type r sonucta kotu olma durumu hok. Fn2 bile cok kotu degilken bu daha kotu olamaz. Honda turkiye ama politika olarak bu arabanin basarisini golgeler bu fiyat politikasi ile.
    O kadar anlatıldı araba çok stabil arkası oynamıyor şeklinde vs, megane 225 kıyaslama yorumu subjektifmi yoksa gerçekten öylemi?
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videodan sonra artık küçük hacimli atmosferik motorlar tarihe gömülmüştür benim için

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten dbn datalarinda stabil yurumedigi acik.
    Bmw de de yazdim,yarim deponun altinda gazlamayn ne demek? Gazliyacagimi keyfim ve yol durumumu belirliyecek yoksa benzin mi? Buna itiraz edin ki cozsunler....
    Ben ceyrek ve alti gazladim surekli,birsey olmadi ancak ariza yakan ve sonmeyen araclar olmus....
    Çeyrek depo altı yakıtla gazlamak mini-peugeot-citroen gibi thp motorlarda çok rastlanan yüksek basınç yakıt pompasının bozulmasına yol açıyor olabilir. Anlık bir etkisi olmaz ama uzun süreçte motor içindeki yüksek basınç yakıt pompasına zarar verebilir diye önlem almak istemiş olabilirler.

sadece tahmin bu arada bir bilgim yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar anlatıldı araba çok stabil arkası oynamıyor şeklinde vs, megane 225 kıyaslama yorumu subjektifmi yoksa gerçekten öylemi?
    artık megane sahibi falan değilim yani fanatiklik falan yapacak halim yok. Araba stabil ama amortisörler sert olduğu için yoksa şase hala o kadar başarılı değil. 225 in şasesi çok başarılıdır tropyde de o şase üzerine çok fazla değişiklik yapmadılar. Cup dahil. Trophy nin ve R26R ın başarısı hızlı olmalarından dolayı değil. Şase karakteristiği ve yol tutuştan dolayı. Şase sürücüye arabanın neresinde ne oluo ne bitio bilgisini ilettiği için tamamen sınırda gidebiliosun eğer o tepkileri süzebiliyorsan.
    IN BOOST WE TRUST

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akşam yeni ataşehire gelsede denesek merak ediyoruz
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıfır olarak satıcaklar . direk senin adına
    'DİREK' derken

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada birileri direk arıyodu kaç gündür perişan olduk adamın direğini bulucaz diye. bu mu o direk hem hazır hava sıcakken gelsede süre yapsa bi direğin oralarda eylülü beklemeden

eyuparsln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arac satılmış bugun bir niyettle gittim ama olmadı malesef

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni type-r'lardan piste çıkan oldu mu?
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)