User Tag List

Sayfa 251/498 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon
9446 sonuçtan 4.751 ile 4.769 arası

Konu: 2015 Typer

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyv Cemo koltuk sökme işi keyif ya ses falan çok daha güzel günlükte sökülü geziyorum benden başka binen yok zaten, hem hangi asfalt daha iyi daha kötü net anlıyorsun güvenli de oluyor gazlamak isteyince zor iş zor baksana lafla makara yapmaya bayılıyor herkes
    Vay rollingci vay koltuğu falan sökmüş heuhe ) Bu muhabbetler seni bayar olm, direnme boşuna tamam de geç

Bu ortamda arkadaşım dediğin adamlar bile birbirini kıskandığı için kimsenin çenesini durduramazsın, koydum süreyi verdim oynayın diyeceksin iş bitecek)

Sen dükkandamısın bugün, uğrayabilirim bi oralarda işim var.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Savunuyoruz gibi görünmeyelimde cam tavan ve manuel şanzıman farkı +elektrikli koltuk farkı 60-70kg min belki fazla, ağırlık merkezini yukarı çekmesini hiç saymıyorum.
    Rolling muhabbetine döndü iyice
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Savunuyoruz gibi görünmeyelimde cam tavan ve manuel şanzıman farkı +elektrikli koltuk farkı 60-70kg min belki fazla, ağırlık merkezini yukarı çekmesini hiç saymıyorum.
    Rolling muhabbetine döndü iyice
    şu muhabbetlerde olayı maddesel olarak kağıda döksek bence sonuç araç değil, pilotaj yarıştırma olayına gider )
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aynı kg aynı hp aynı nm aynı pilot aynı lastik aynı fren olsa ne anladık bu işten

birisi diğerinden bir konuda iyi ki stock anlamda süre iyi geliyor.

o zaman klima filan herşeyi sökleim karbon yapalım cuprayı 50 kg lik pilotla beraber füze yapalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yiğit yapabiliosan yaparsın pist kriterlerine aykırı değil. Fabrikanın bu işi bu şekilde yapmalarının nedeni daha fazla araba satmak. Arabasının daha iyi olduğunu göstermeye çalışmak. Nurburgring üzerinde modlu megane lar cupralar fabrika derecesinden daha iyi süre yapıolar. Renault ya da seat bunları kullanamazki satış aracı olarak. Honda bak denedi aynen foyası ortaya çıktı hemen development car demeye başladılar. Araba çıkalı kaç ay oldu standart arabanın rekoru yok çünkü yapamıyor. Ring gibi piste stock type r ın ciğeri yetmez çünkü ısınıp şişiyor. İstanbul parkta da eğitim pilotlarından sonra anlayabilecek bir ben çıktım heralde. Araba 2. tur sonunda yavaşlamaya başladı ki kullanan arkadaş canını alacak tecrübeye sahip değildi. Bu hafta vakit olsaydı ben çıkacaktım lastik almaya vaktimiz olmadı. Kasıma artık.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Type R ilk önce yol arabası ile şişmeden ring de rekor kırsın sonra savunursunuz. İstanbul parkta 2. tur sonunda araba kağnı oluyor. Ring e ciğeri yetmediği için kıramıo zaten.
    IN BOOST WE TRUST

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı kg aynı hp aynı nm aynı pilot aynı lastik aynı fren olsa ne anladık bu işten

birisi diğerinden bir konuda iyi ki stock anlamda süre iyi geliyor.

o zaman klima filan herşeyi sökleim karbon yapalım cuprayı 50 kg lik pilotla beraber füze yapalım

Sen üzerindekiler iyileştirme değil ömür amaçlı yapılmış ufak tefek değişiklikleri ile halk gününde yapılmış süreyi, profesyonel pilotla boş (biz önümüzü boş denk getirelim diye gerekirse tek hızlı tur atabiliyoruz veya çok daha iyi giderken biri denk geliyor turumuzu heba ediyoruz sırf girip lastik basıncı ayarlayınca tam 3 turumuz heba oluyor geriye denk getirmemiz gereken 4 tur hakkımız kalıyor o da şanslıysak vs vs) ve her imkan varken yapılmış araç süresini bir tutmaya çalıştığın sürece 2 dakikada da dönsek dalga geçerek konuşacağın için ayrıntılı cevap vermeye gerek kalmadı an itibariyle geyikten devam edebiliriz

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen üzerindekiler iyileştirme değil ömür amaçlı yapılmış ufak tefek değişiklikleri ile halk gününde yapılmış süreyi, profesyonel pilotla boş (biz önümüzü boş denk getirelim diye gerekirse tek hızlı tur atabiliyoruz veya çok daha iyi giderken biri denk geliyor turumuzu heba ediyoruz sırf girip lastik basıncı ayarlayınca tam 3 turumuz heba oluyor geriye denk getirmemiz gereken 4 tur hakkımız kalıyor o da şanslıysak vs vs) ve her imkan varken yapılmış araç süresini bir tutmaya çalıştığın sürece 2 dakikada da dönsek dalga geçerek konuşacağın için ayrıntılı cevap vermeye gerek kalmadı an itibariyle geyikten devam edebiliriz
    Sürenizi tebrik ederim daha öncede yazmıştım. Merak ettim aslında daha pay var mı son süreye çıktığınız halinizle eşit şartlarda süreyi geliştirebileceğiniz?

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    typer 3 dk da döneydide şu arabaya huzur geleydi keşke

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sürenizi tebrik ederim daha öncede yazmıştım. Merak ettim aslında daha pay var mı son süreye çıktığınız halinizle eşit şartlarda süreyi geliştirebileceğiniz?
    Teşekkür ederim. 3 bariz süre kaybettirecek hata var yani pay var hala. Ama artık bu fren ve lastik durumuyla yok gibi duruyor. O günde lastik yüzünden olan hatalar zaten bu payı kullandırtmayan. Tahminen 2.23 veya çok az altı gelebilirmiş o gün 2.22,8 civarı gibi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Daha önce hem leon cupra sahibi hem de typer sahibi olarak konuşuyorum.

Cupra en matıklı araç şuan aralarında typerı almam şuan alacak olsam.

k20a2 turbolarım mesela benim kafa böyle.

Sizin pist sürenize bir lafım yok. Ama şu bir gerçek typer daha soğuk havada ve lastikte daha iyi süre yapmış oldu.

Typer ilk süredeki şartlar ile şuanki şartlar yok.

Ben şu rekor kıran typerı sevmiyorum açık konuşayim 9000 dönmeyen aracı ne yapacağım o kadar para verip

o hafif bu dsg si hızlı filan temiz tur yapılmış deniliyor cupra için ki her tur aracı ileri götürecek diye bir olay nasıl oluyor onuda anlamıyorum frenler şişiyor lastik özelliğini yitirmeye başlıyor falan bir sürü konu daha girer .

Honda Türkiye b.kunun üstüne b.k ettirmedi.İyi de yaptı ki typer arka koltukları sökülüp ince ayarları yürüyenle iligili yapsalar belki başka sürelerde çıkacak.

Jason tartışmıyorum ama bu forumda pistti iyi bilen bir sürü pilot var jason kadar iyi koşturabilirler biride sizsiniz mesela.

Typer ilk süresindeki şartlar dün çıkan süredeki şartlarla aynı değildi bu yüzden iyi süre çıktı.Cupradan kağıt üzerinde zaten hızlı değilmi hangi konuda anlaşamıyoruz onu anlamış değilim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boşveer .. type r konusu bu cupra karıştırılıp duruldu yine istemeden. Pistle alakalı konularda o bölümden devam edelim bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha önce hem leon cupra sahibi hem de typer sahibi olarak konuşuyorum.

Cupra en matıklı araç şuan aralarında typerı almam şuan alacak olsam.

k20a2 turbolarım mesela benim kafa böyle.

Sizin pist sürenize bir lafım yok. Ama şu bir gerçek typer daha soğuk havada ve lastikte daha iyi süre yapmış oldu.

Typer ilk süredeki şartlar ile şuanki şartlar yok.

Ben şu rekor kıran typerı sevmiyorum açık konuşayim 9000 dönmeyen aracı ne yapacağım o kadar para verip

o hafif bu dsg si hızlı filan temiz tur yapılmış deniliyor cupra için ki her tur aracı ileri götürecek diye bir olay nasıl oluyor onuda anlamıyorum frenler şişiyor lastik özelliğini yitirmeye başlıyor falan bir sürü konu daha girer .

Honda Türkiye b.kunun üstüne b.k ettirmedi.İyi de yaptı ki typer arka koltukları sökülüp ince ayarları yürüyenle iligili yapsalar belki başka sürelerde çıkacak.

Jason tartışmıyorum ama bu forumda pistti iyi bilen bir sürü pilot var jason kadar iyi koşturabilirler biride sizsiniz mesela.

Typer ilk süresindeki şartlar dün çıkan süredeki şartlarla aynı değildi bu yüzden iyi süre çıktı.Cupradan kağıt üzerinde zaten hızlı değilmi hangi konuda anlaşamıyoruz onu anlamış değilim.
    Yiğit bu söylediğin harbiden komik olmuş. Daha doğrusu jason a sağlam hakaret olmuş. Zekinin pilotajına bişey demiyorum ama zeki amatör pilot jason ise profesyonel. En basit örnek top gear sürelerine bak aynı araçlarla f1 pilotlarının ve normal ünlülerin derecelerine bakman yeterlidir.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yiğit bu söylediğin harbiden komik olmuş. Daha doğrusu jason a sağlam hakaret olmuş. Zekinin pilotajına bişey demiyorum ama zeki amatör pilot jason ise profesyonel. En basit örnek top gear sürelerine bak aynı araçlarla f1 pilotlarının ve normal ünlülerin derecelerine bakman yeterlidir.

O cümleyi yazarken bende pek bir inanarak yazmadım zaten

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıntıya çok girmene gerek yok abi. Ortalık çok karışır anlatamazsın derdini boşver.
    Yok be Zeki,ben dogru bildigimi savunmaya devam ederim. Cogu insanda anliyor,azinlik anlamasada olur.
    İnsanlar tam bilgi sahibi olmadan konusmalari ilginc...
    Kadina sormuslar,basari hikayeniz ne diye,oda bir bilseniz demis....
    Hersey gorundugu gibi degildir...

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Type-r rekoru saat kacta kirdi? Yani saat kacta 32 dereceydi hava?

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabah kirdi ve hava sanirim 13 derece falandir.
    32 kim dedi...

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...33 Derece hava 52 derece zemin sıcaklığı ile denedi. Sonrasında bir ara gelir deneriz dendi. Kış şartları sertleşmeden de gelindi denendi. Zekinin zamanı ile bu konuştuğumuz konunun bir alakası yok ki pist gününde söledim ben Zekiye honda gelecekti öncesinde kırdın bakalım nekadar kalacak süre diye
    Ben hani sabah kirildi deniliyorda sabah 5-6 gibi yazin sicaginin iliklere kadar yasandigi adanada bile 33 derece hava 52 derece asfalt sicakligi olmazda ondan saati merak ettim abi

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Instagramda Seat Türkiyeyi tagledim Honda Rekor görseline Intercitypark'ın bakalım sallıcaklar mı
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)