ben bizim milletimizde bu kadar şakşakçı yalaka olduğunu bilmiyordum
typer almak bi hataymış demek ki aklımızın köşesinde dursun gay-sap fan club gibin amk
ben bizim milletimizde bu kadar şakşakçı yalaka olduğunu bilmiyordum
typer almak bi hataymış demek ki aklımızın köşesinde dursun gay-sap fan club gibin amk
Kurbanımız hayırlı olsun beyler![]()
Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.
Allahuakbaarrrrrrr
Dr.ECU
honda turkiyenin tek işi euro yükselince typeR fiyatlarını eruoya çeviriyor , euro düşüncede tl ye .. nefret ediyorum honda turkiyeden..
bu kadar müşterinin yanında durmayan , garantisi dandik firma yoktur heralde ..
Dr.ECU
Konuyu bayağıdır takip ediyorum da tam zengin malı züğürt çenesi olmuş. Alma imkanı olanlar bile çocuğa laf etmiş.
Kazadır bu olur almış şansız ki kasko bile yaptıramadan patlamış. Benimde kuzenim 0 i20 aldığında bayi dönüşü kamyon çarpmış ve 1-2 parçası değişmişti.
İmkanı var ki yenisini almışlar. Olay bu kadar büyütülmese o çocukta bu kadar gösteriş yapmazdı.
Çocugun gösterişinden çok arabanın çok reklam yapması bu olayı bu kadar büyüttü bence.
Hevesini alamadan kaza yaptı diye çocugu cezalandırmak niye? Sanki dersin fenomen olmak için aldı pert etti 2.yi aldı.
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin ne diyelim.
Ya tamam dan bilzerian gibi yasasa parasi olsa atsin havasinida Civic ile gider nedir bu kadar anlamadim, Ben insyagrama araba resmi koymuorum kro demesinler die en fazla 3 tanedir resim bu dana gorgusuz poz verio profilde
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Ben acikcasi pert etsem arabayi gorgusuzce birak paylasmayi, Ustune barzo gibi kaskoyu beklemeden isrsf edip alirsam bile paylasmazdim, Para herkeste var ama klas ve gorgu ne yazikki
Bi arada harun tastanmi ne vardi kil kuyrugu tipli, iki yanliyodu millet poposunu yalamadigi kalmisti noldu ona, e60 m5 ile hava atiodu ikinci eli 60 bin euro aq
adına başlık açtıracak bana şerefsiz.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)