füme renk Türkiye pazarı için yok diye biliyorum. Olsa kataloğa da koyarlardı. Dün benimde aklıma düşünürken sarı renk gelmişti. özellikle sarı-kırmızı uyumu güzel olur diye düşünmüştüm.![]()
füme renk Türkiye pazarı için yok diye biliyorum. Olsa kataloğa da koyarlardı. Dün benimde aklıma düşünürken sarı renk gelmişti. özellikle sarı-kırmızı uyumu güzel olur diye düşünmüştüm.![]()
Bu arada geçen gün EK9'um ile kaza yaptım, bende gittim yenisini aldım. Neden ? Çünkü bende para b*k. No problem! FK2'i de neymiş peh!
![]()
Kurban kesimi fotograflayacak profesyonel fotoğrafçılar arıyorum ciddi çekiciler dönüş yaparsa sevinirim.tşk.
Pert ettiği arabayı acayip takibe aldık.
Her an bursadan gol haberi gelebilir.
Plakayi degistirmeden kurban kesecez bizde inşaallah allah bize nasip ederse.
Kaskoya devredilecek bu hafta.
Çakal and Akbaba Spec Vol 2.![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
araç için yazılım çıktı mı acaba?
varsa + kaç hp ve kaç tork sağladığı hakkında bilgisi olan var mıdır?
Miras değil alın teri diye düşünüyoruz kardeşim.
Ama bize gelirse çocuk intihar edebilir gunahı bizemi yazilir onu bir hocaya danisacagiz.
Çünkü bize gelirse buralar cok degerlenir![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
O zaman düz boru bize hayırlı olsun.
https://www.instagram.com/p/_xBxKpCQRc/
Böyle bir fotoğraf paylaşılmış fakat bilmiyorum
https://www.instagram.com/p/_sKy5ELt...-by=drecubursa
Bu arada foruma hoşgeldiniz![]()
bu arada pert olan araç hakkında bilgi isteyen varsa sorabilirim. aynı gece ben bir arkadaşına sattı aracı diye biliyorum ama tam emin değilim. düşünen varsa görüşürüm.
Yazılım şöyle çıktı aracın beynine artık girilebiliyor, bir kaç hafta içerisinde yapılmaya başlanır. Powershop/Bayçu şuan okuyabiliyor beyni, biraz kurcaladıktan sonra istenilen ayar yapılır. Muhtemelen Özgün'deki cihaz da artık girebilir beyine sanırım ocak ayı içinde net sonuçlar almış oluruz. Aracın hayırlı olsun.
Hem milletin kafası dağılsın, hem de bi konu hava alsın...
Şu sıralar sıfırı için dip fiyat alan, soran oldu mu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)