niye bagajı underground yapmışlar ki. bende orjinal rengi sandım açık mavi iyiymiş oem olaydı
Arabacı Ağır japon..
2015 typer hakkında kullanan görüşlerine hangi sayfalarda okuyabilirim
Arabacı Ağır japon..
merak ettiğin nedir elimden geldiğince cevaplayayım.
Aynen HDMI çeviri(150-200tl arası) ile bağlıyorsun, bir de bluetooth'dan pair etmen gerekebiliyor, bazen de gerekmiyor. Ayrıca hareket halinde iken de seyretmek istersen 2 çözümü mevcut, biri ekran sökülerek arkasında el freni tetiği var, onu şase yaptırıyorsun ki devamlı el freni çekik zannediyor garibim ekran, yada benim kullandığım gibi her çalıştırmada 3 tuşa basarak gizli menüye girip oradan de-aktive ediyorsun VSP'yi ve ekran her türlü açık oluyor. Ben tv bile seyrediyordum o şekilde. Bagaja bir sub-woofer yaptırmanı tavsiye ederim, belki özgür ve salihin arabada denk gelmişsindir, ses siteminin kaderi değişiyor.
Bir ayrıntı daha vereyim durur halde wifi ile bağlantı sağlarsanız hareket halinde de wifi kullanabiliyorsun. App indirebilsek cok daha iyi olucak.
tabi herkezin zevki farklıdır ama böyle bir arabaya müzik sistemi şahsen ben yapmazdım.yapılsada o sökülen parçalar fabrikadaki gibi geri takılamıyor.her zaman hep bir tırnak pim kırılır.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
sıfır araçta yani plastik aksam iyice sertleşmeden yapılırsa bir problem olmuyor.
farların aydınlatmasından memnunmusunuz? özellikle ön camda film olanların görüşlerini merak ediyorum. şehiriçinde falan sorun olmaz muhtemelen ama şehirlerarası aydınlatmasız yollarda durum nasıl?
gof bi-xenon farlara rağmen ön cam filminde sonra beni rahatsız etmişti örneğin. kısalar led, uzunlar holojen daha kötü olur heralde aydınlatma.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)